Almanyada yaşayan biri olaral bunu fark ettim son zamanlarda bir dertten bahsedince hemen saçma sapan laf sokmalar bel altından vurmalar
Yok yaşadığım her olumsuzlukta benim suçum varmış gibi
Yok yaşadığım her olumsuzlukta benim suçum varmış gibi
Şimdi bunu çok genel yazmışsın. Bütün Türkler empati yoksunu değil ki.. Hem sen ne bakıyorsun saçma sapan yazan kişilere mutlaka yardımcı olmak için yazanlarda vardır. Türk milleti olarak düşünmeyelim. İnsanlar birbirinden farklıdır.. Bu farklar sonucu empati yoksunu insanda ortaya çıkabilir.
Ama çoğu öyle akrabalar ve internetteki Türkleri gözlemlediğim kadarıyla bir derdim oldumu anlattığıma pişman ediyorlar bel altından vuruyorlar ya da hoşlanmadıpım şeyleri yapmak zorunda kalınca e yap ozaman diyorlar
Çoğu öyle ama hepsi öyle değil. Bende yapmak istemediğim şeyler oldu ama ilerleme için yapman gerekiyordu ve yaptım. Sıkıcı bir süreçtir ama sonunu düşünerek yaptım. Yapmak istemediğin şey olunca bence onu yapınca elde edeceğin fayda düşünürsen.. Yapman gereken şey sana daha anlamlı gelin. Gelmesede kendin için yaptığın için ilerlesin, kendini bir şey katmış olursun.
Cevap
3Cevap
Bunlar hep cahillikten. İşin en kötüsüde cahil oldukları kabul etmeyip kültürlü olduklarını sanmaları
En çokta okumuşum ben kültürlüyüm diyenler bunu yapıyor bunu
Okumakla kültür olsaydı ohoo beni konuşturmasınlar
Ya boş yapmasınlar türkiyenin ekonomisi belli türkiyeyi 10a katlar
Almanyada yaşıyorsan Türkleri boşver almanlarla arkadaş olmaya bak.
Valla onu bilmemde Türkiyedeki Türklerin tavırları artık beni rahatsız ediyor bu sitede gördüğüm kadarıyla almanyada Türk olarak yaşıyorım diye beni vatan haini ilan eden bile oldu nazilete hak verip
Alamancıları sevmeyiz başkan çoğu doların euronun yükselmesini (kendi cebindeki paranın değerli olmasını) ve bundan dolayı ülkenin ekonomisinin çökmesini zevkle izlerler. Yani çoğu vatan haini maalesef.
Almanyada yaşayanların da derdi oluyor mu kardeşim?
Ha pardon evet bizim duygularımız yoktu almanya aslında öteki taraf cennet
Ne biliyim orada yaşam kolay diyenler var da burada
Sen o militan ergenlere ne inanıyorsun? Onlar fazla domuzcu murat özün izlemişler
Bazı şeyler ucuz herhalde araba falan gibi
Vergi bakımından yani
Yaşam sadece daha iyi maddi açıdan ama öyle buraya gelince dertler yok oluyor olayı asla yok
Evet ucuz işsizlik maaşıda var ama buranında ayrı sorunları var havanın aşırı kötü olması ırkçılık ve son olarak merkel ve onun saçma politikaları
Turkler sadece maddiyatla herseyin cozuldugunu dusundukleri icin anlamamalari normal
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?