22 yaşında Tesettürlü bir kızım. Şu yaşıma kadar hep dine bağlı yaşadım ama şu sıralar çok kötü şeyler yapıyorum. Yanlışlıkla da olsa mahremim olmayan erkekler beni saçlarım acık gördü diye bı uygulamada kendimin o halini daha güzel gördüğüm için açık halimi paylaşıyordum, sonra tabi bir iki güne kapattım zaten "ne yapıyorsun sen?" diye sorgulayıp durduğum için. Şimdi de hayattaki tek imkansızım, asla yapmam dediğim tek şeyi yapıyorum. Yani bana sorsalar şu hayatta tek bir kuralın olsa ne olurdu diye. Evlenmeden önce asla kimseyle birlikte olmam derdim. O kadar kesin ve net. Ama yaptım? Allah kahretsin yaptım ya. Yemin ediyorum kendimden tiksiniyorum artık taktığım örtüden utanıyorum. Ben napıyorum yanlış olduğunu bile bile bi insan neden böyle şeyler yapar ki. Neden? . Durmak istiyorum artık, durdurmak istiyorum kendimi. Bana bi yol gösterin nolur gerçekten çok zor durumdayım ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayatta hata yapmamak söz konusu değildir. Hata yapmadan insanın potansiyelinin sınırlarını tanıması mümkün olmaz. “Ben hayatımda hiç hata yapmadım” diyenler konfor alanının dışına çıkmamış insanlardır. “Pişmanlığım yok” diyenlerse kendilerine karşı dürüst davranmamıştır. Hayal kırıklığı ve pişmanlık insanı hatası üzerine düşünmeye yönlendirir ve yapmış olduğu hatayı öğrenme fırsatına çevirmek için eşsiz bir imkân sunar. Hayal kırıklığının önemli bir yararı da kişinin gerçekleştiremeyeceği hayal ve hedeflerinin arkasında zaman kaybetmesini önlemesi, daha gerçekçi beklentiler oluşturabilmesidir. Hepimiz nefsimize yenik düşüp hatalar yapıyoruz ama bir hataya takılı kalma ilerlemeye çalış, artık yürürken daha emin daha tecrübeli olacaksın bu yaptığın hatadan sonra bir ders niteliğinde olacak sana bir daha aynı hatayı yapmama açısından. Kendine kızma.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok sağolun
En İyi Cevaplar
Mantık duygu falan bir yere kadar, cinsellik kimyasal birşey, beyninde dolasip duran 3 ana kimyasal var. Yemek yediginde seni mutlu eden, para kaybettiğinde üzüntüye sokan, depresyona sebep olan, iyi bir haber aldığında sevince boğan ve cinselliğe seni yönelten ve motive eden, kısaca herşeyi sağlayan bu üç hormondur. Nörotransmitter olarak görev yapar bunlar yani bir olaydan alacağın keyfi, zevki ve üzüntüyü beyinde oraya buraya taşıyan şeyler, mesela cinsellik için içgüdüsel olarak bir kadın erkeğe ihtiyaç duyar ve sende bir erkekle yakınlaşırsan artık kara delik gibi oraya cekilirsin, geri dönüşü zor olur. Olay ufkuna girmiş olursun, sonra beklenti karsilandiginda ve olay bittiğinde tekrar mantığın duyguların devreye girer ve pişman olursun, bu kumardada aynıdır. Yine aynı kimyasallar iş basinda olur, para kaybedersin, üzülürsün, tekrar eline para geçer yine aynı kimyasallar beyni ele geçirir. Cinsellik bu kimyasalların sebep olabileceği en masum şeylerden biri benim gözümde, birini öldürme motivasyonunda dahi bunlar on plandadır. Uzulme boşver fazlada dert etme.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle 😪
+1 yılMerhaba,
Kapalı ya da açık olmanız, kadın ya da erkek olmanızın hiçbir önemi yok. İnsanız sadece insan..!
Ve insan yaşamı süresince defalarca hatalar yapacaktır. Bunun için hayatı krnsinize zehir etmeyin.
Allah bağışlayan ve esirgeyendir. Samimi bir kalp ile tevbe ederseniz ve tekrar nefsinize uymaz, elinizi ateşe sokmazsanız Rab'bim muhakkak bağışlayacaktır. O izzet, kerem ve merhamet sahibidir.
Görüşmelerinize bir düzen ve sınır koymalısınız. Bunu da o kişiye söylemelisiniz. Muhtemelen bunu tekrar tekrar yaşamak isteyecek ve bu konuda üstünüze gelecektir. Onun için net şekilde bunun bir daha asla olmayacağını ve pişman olduğunuzu ona söylemek zorundasınız.
Yapacağınız sadece tevbe etmek ve sınırlarınızı netleştirmek. Hepsi bu..
Her şey gönlünüzce olsun.33 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🙏🏻 umarım her şey yoluna girer
- +1 yıl
Siz salih bir kalp ile bakın ve tevbe edin. Tabiki girecektir, hiç kaygılanmayın. .
Soran+1 yılİnşallah
Sevgilinle evlen madem bu kadar kendini kötü hissediyorsun hatanı telafi et olsun bitsin. En azından aranızda imam nikahı olsun bu şekilde tekrar aynı hatalara düşmek seni daha büyük bir pişmanlığın içine sürükler. Her defasında yapmam der yine kendine hakim olamazsın. Bana kalsa bunlar normal şeyler sevişerek evlenmeli insanlar o zaman daha derin bir bağ kurabiliyorlar. Kendinden tiksinmeni gerektiren bir durum yok ortada telafisi mümkünken hiçbir şey yapamamak daha zelil daha fena... Hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim!
12 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimiz zaten kesindi ben de ona güvenerek kabul etmiştim ama şu an olaylar çok farklı bir boyut aldı hiçbir şey kesin değil o netlik yok. Yoksa zaten evlilik hazırlıklarına başlamıştık yüzükler takılacaktı her şey hazırdı 😔
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
80Cevap
+1 yılİnsanoğlu hata yapar, günah işler, nefsin işi bu şeytanın işi bu sana günahı güzel göstermek ve işletmek
Allah Teala ise kullarına tevbe gibi bir nimet vermiş, tevbe edeceksin bir daha yapmamak üzere pişmanlık duyacaksın,
İslam hukuku icra edilmiş olsa idi bekar olman hasebiyle senin için 100 sopa vurulması gerekirdi ancak bugün bunu uygulayacak bir müessese mevcut değil
Tevbe et, göz yaşı dök, bir daha yapma Rabbina sığın,
Allah’ım beni razı olmadığın işlerden alıkoy diye dua et.
Biz de edelim14 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun 🙏🏻
- +1 yıl
Sen de sağolasın
- +1 yıl
@Siran06 anlaşılan bilgisiz bir arkadaşsın, surei tahrim 8. Ayeti kerime tevbei nasuhtan bahseder surei Zümer 53. Ayeti kerime şirk hariç bütün günahların affının mümkün olduğundan bahseder hakkında bilgi sahibi olmadığın konularda sana tavsiyem fikir yürütme önce Kuranı Kerim’i yüzünden okumayı öğren sonra konuşalım
“…Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin; zira kâfir kavimden başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez.” (YUSUF SURESİ 87. Ayet)
Ebu Eyyub (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
(...)- Müslim'de Ebu Hüreyre'nin bir rivayeti şöyledir: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Nefsim kudret elinde olan Zat'a yemin ederim ki, eğer siz hiç günah işlemeseniz, Allah sizi toptan helak eder; günah işleyen, arkadan da istiğfar eden bir kavim yaratır ve onları mağfiret ederdi." [Müslim, Tevbe 9, (2748).]
olan olmuş tövbe et bir daha yapmamaya bak13 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim 💜💜 çok iyi geldi bunları okumak
Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı. Tahasız insan olmaz diye sözüme başlamak istiyorum her ne kadar büyük günah olsada Rabbim pişmanlık ve tövbeyle günahları affedicidir
İslamın en önem verdiği şey günaha giden yolları kısıtlamak
Kuran da günaha yaklaşmamak vurgulanmıştır konu insan günaha sebebiyet verecek şeylerden uzak durmalı çevreni değiştirmelisin21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapman çok normal. Farkındaysan biz insanız ve üstüne üstlük merak duygumuz da var. Lütfen kendini üzme, zamanında herkes bir şeyler yapar. Kendine sakın zarar verme, sen iyi kalpliliğinle, yardim severliğinle allahın gönlünü kazanırsın yine. Hayat böyle bir şey, pes edemiyoruz hemen, pes edersek o da günah oluyor işte.
31 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim 💜💜
Sakin ol kardeşim imtihan dünyası insan oğlu şaşar beşer, nefsine uyup harama meyl etmişsin ama pişmansın önemli olan da bu. Bir daha yapmayacağına dair yeminini edip tövbeni et rabbim inşaAllah kabul eder. Lütfen bu tür şeytani oyunlara kanma.
23 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Ama tövbe edip tekrar kanmaktan da çok korkuyorum. Yani o zaman tövbemin de bi anlamı kalmayacakmis gibi hissediyorum. Şeytanın kuklası olmuşum gibi ya gerçekten kendimi tanıyamıyorum artık
- +1 yıl
Yani bu çocuk oyuncağı değil zaten en büyük günahlardan biri zina bir de tövbe edip tekrar yaparsanız Allah yar ve yardımcınız olsun. Ama şeytanın vesveselerine kanmayın. Bir kere yaptın bir kere daha yap zaten günaha bulaştın gibi gibi söylemler olabilir içinizde ama o sese kulak tıkayın. Rabbim merhameti bol, hem ne derler bilirsiniz imanla paranın kimde olduğu belli olmâz. Günahkarım dersiniz cennete girersiniz. Siz Allah yoluna geri baş koyun ve sizi bu yoldan çıkartan insanları hayatınızdan çıkartın. İmtihan dünyasında bir beşeri için ahiretinizi yakmayın. Bugün var yarın yokuz.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatladı biraz olsun : )
+1 yılÖncelikle İslam'da başörtüsü diye bir kaide yok... Bunların hepsi hurafedir.
Evlilik dışı cinsel ilişki çok göreceli bir kavramdır. Ama şöyle bir gerçeklik vardır ki yetişkin bir insan bedeninin ve ruhunun cinselliğe ihtiyacı vardır ve homeostasiye önemli bir katkısı vardır... Evlenesiye kadar beklemesi de zordur. Sanırım büyük bir ihtimalle aile ve çevre baskısından dolayından da pişmanlık var... Benim size tavsiyem o yaşadığınız şeyden pişman olmayın ve kendi aranızda yaşayın. Eğer başınızı açmak istiyorsanız açın... Aslında pişman olunacak ve gocunalıcak birşey yapmadınız.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana Ne olacağını söyleyim ;) birlikte olduğun çocuğa evleneceksiniz diye verdin ve belkide devam ediyorsunuz. Her birlikte olduğunuzda çocuğun gözünde değerin düşüyor. Evlilik konusu açtığında işler karışıyor ve sen artık bir kadınsın maalesef evlilik yapmak artık senin için çok ama çok daha zor olacak 👍 Artık tanıştığın her erkek seni kullanmak isteyecek.. Diktirsen bile uyanık biri durumu anlar, hatta belkide birlikte olduğun çocuk seni arzuladığı zaman vermezsen kocana söyler. Yani hayat artık senin için çok ama çok zor olacak maalesef.. Yapacağın en akıllıca hareket seni seven bir erkek bulup durumu anlatıp söz nişan vs yapmadan direk nikah yapıp evlenmen (tabi kabul edecek bir erkek bulabilirsen) Allah yardımcın olsun ve iyi insanlarla karşılaştırsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya içime su serptin
Cevap sahibi+1 yılÇok gerçekçi olduğumu da söyleyebilirdin ama tam bir pisliksin demediğin içinde teşekkür ederim =))
Soran+1 yılNe demek 😅
Cevap sahibi+1 yılAma iyi insanlarla karşılaşma ihtimalin çok düşük biliyorsun değil mi? Çünkü çok az kaldı o iyi insanlardan =)) o yüzden sen iyi insan olmalısın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacım dininizi kötülemek, sizi aşağılamak vs. değil, sadece kendi düşüncemi söyleyeceğim. Dünyaya bir kere geliyorum ve bir “imtihan” için içgüdülerimi, isteklerimi bastıramam. Eğlencemi kısıtlayamam, istediğimi giyer, istediğimi yaparım. Yaşamak için tek hakkımı ömürlük kurallarla geçiremem. Böyle basit şeyler için bu kadar üzülmene, kendini yıpratmana gerek yok. Tabi bilmiyorum, dinine bağlıysan belki böyle hissetmen normaldir ve benim bunları yazmam yanlıştır. Fakat başta dediğim gibi bu benim fikrim. Sıradan ve insanın, hayvanların doğasında olan bir şey yaptın diye kendini bu kadar kötü hissetmene gerek yok. Bir süre sonra unutursun zaten.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu sanırım dini açıdan sormuşsun. Üzgünüm bu konuda bir şey demeyeceğim. Sadece kendini tutamayıp cinsel ilişkiye girmen hakkında yorum yapabildim. Bilmiyorum, dikkate almayabilirsin görüşümü.
Soran+1 yılNe diyebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılKendini kötü hissetmemen için yardımcı olmak istedim sadece, ama soruna cevap olamadım sanırım.
Soran+1 yılYani her ne kadar iyi bir meslek sahibi olmak için okumak gerekiyorsa bı sınava tabii tutulmamiz gerekiyorsa bundan sonraki yaşam için de dünyada bir sınava tabii tutuluyoruz. Kimileri geçecek kimileri kalacak. Ve ben soruların cevaplarını bildiğim halde yanlış şıkkı işaretliyorum. Umarım az çok anlatabilmişimdir
Cevap sahibi+1 yılNe demek istediğinizi anladım. Sonuçta bizler insanız. Sonsuz sabrımız olamaz ve hiçbir insan Rahibe Teressa değil. Hatalarımız illa olacak. Eğer pişman olduğunu söyleyip hatanı bildiğin halde gelecekte yeniden yaparsan bu kötü olur fakat daha önce yapmadıysan ve yanlışı fark edip bir daha yapmazsan bu affedilebilir.
"Sizlerden fuhuş (zina) yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir." (Nisa suresi, 16. ayet)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi değer yorumlara cevaplarınızı gördüm. Sanırım bir değil birkaç kez birlikte olmuşsunuz. Ayetleri biraz araştırdım İslam’da zina en büyük günahlardan biri gibi görünüyor. Birkaç kez yapmış olmanız da yukarıdaki ayeti sizin için geçersiz kılıyor sanırım. Sizi rahatlatmak isterdim ama üzgünüm.
Soran+1 yılEvet ve bunun farkında olmam daha çok üzüyor 😔
- Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında bu konuda yalnız değilsin. Nefsimizle mücadele halindeyiz bu dünyada. Mesela kimi parayı çok sever. Kendini tutamaz hırsızlık yapar. Kimi libidoyla imtihan olur. Zinadan korunmak için namaz kıldığım dönemler bile olmuştur ama gel gör ki nefsime uyup birlikte olduğum kadınlar da oldu. Şu an pişmansan tövbe kapısı her zaman açıktır. Allahın rahmetinden umudu kesersen asıl büyük hatayı orada yapmış olursun
10 Yorumla
+1 yılBazen yaparsın pişmanlık duyarsın ama bu pişmanlık kısa bir sürelidir içinde birşeylere inanmadıysan duramazsın yapmak istedin yaptın kimse burada seni durduramaz insan en çok kendi kendinin doktorudur
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi haklısınız
- +1 yıl
Aile baskısından kapanmış olabilirsin nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran günün birinde kendini keşfedeceksin zaten
Soran+1 yılBiraz aile baskısı biraz kendi merakım
- +1 yıl
İşte içinden gelmeyen birşeye kendini zorlamışsın
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu. Şimdi de açılmaya kalksam millet ne der diye düşünmekten o iğrenç bakışları üzerimden nasıl aticam diye düşünmekten yapamayacağım
+1 yılPişman olacağını bilmiyor muydun cinsel ilişkiye girmek hata değildir bile isteye yapıyosun sonradan pişman olmak saçmalık. Kendine gel
43 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık değil aslında birinde pişman olursun ikisinde pişman olursun ama üçüncü için gidersen bu kendi tercihindir. Ben yaptığım şeyin doğru olmadığını bilerek yapıyorum benim içimi sıkan bu
- +1 yıl
Yani bilmiyorum buda bana çok saçma geldi. Doğru olmadığını bilerek yapman inancının o kadar da güçlü o kadar da dine bağlı olmadığını gösteriyor sen nefsini terbiye edememişsin eminim sevgilin ısrar etmiştir bunun için. O seni bırakmasın diye bunu kabul ettin muhtemelen. Bir adam için inancını imanını satıyorsun seninle aynı mezara girmeyecek o adam evlensen bile 40 50 yıl yanında kalır en fazla. Bu dünya için değmez yapmayın kendinize gelin. herkesin var cinsel istekleri arzuları. Bunu böyle kullanmak ne bileyim olmaz ya
Soran+1 yılAslında ilişkimiz ciddiye gidiyordu kesin evlenicez diyorduk yani bir yandan da ona güvendim. Ailemle tanışmaya gelmişti vesaire ama her şey şu an çok farklı bir boyutta. Hiçbir şey kesin net değil. Evet başlarda çok ısrar etti hep reddettim hayır diyeceğimi bildiği halde sordu hayır dedim. O kadar sordu ki artık düşünmediğim şeyi aklımda olmayan şeyi aklıma sokmuş gibi oldu. Sonrası zaten dediğin gibi nefis. Nefsime hakim olamadım olanlar oldu. Ve bir kere de değil birkaç kere. Neden yapıyorum bilmiyorum, madem yapıyorum niye kötü hissediyorum onu da bilmiyorum. Öyle bir noktadayım ki
+1 yılNefis cok pis birşeydir, ve keske hic yapmamis olsaydin ama olan olmus tövbe et..
Ama bu tarz şeylerden ne kadar uzak durursan senin icin o kadar hayirlidir çünkü bunun düşüncesi bile insanin aklini basindan aliyor olabildigince uzak durmaya calis.. ve sevgilim dedigin kiside de hayır göremiyorum, insan sevdiği insanin ne kdr istesede sonunda o hüsrana kapılacağını düşünebilir212 Yorumla
Soran+1 yılZaten nasıl olsa evlenicez rahatlığı vardı o yüzden zor da olsa kabul etmiştim ama şu an o kesinlik yok ve bu beni çok kötü hissettiriyor. Yani sevgilimin daha önce başka bir kızın koynuna girmiş olduğunu öğrendiğimde bile yıkıldım nasıl bir hayal kırıklığı vardı anlatamam. Ama şu an aynı şeyi ben yapıyorum. Belki bu sevgilimle olmayacak belki hayatıma başka biri girecek...
Öyle bir yerdeyim ki anlatamam- +1 yıl
😑😑Bilmiyorum ama tek bildigim, Haramdan uzak durmamiz gerektigi.. mesela sonunun iyi bitmeyecegini bildiğimiz ya da tahmin ettigimiz seylere en başından yaklasmamamiz lazim
- +1 yıl
Mesela ben bastan huzursuzlandıgım ya da sonunda mutsuz olacağım hicbir ise meyletmemeye özen gosteririm..
Soran+1 yılYa diyorum ya bana sorsalar şu hayatta asla yapmam dediğin şey ne ve tek cevap hakkın var deseler, diyeceğim tek şey evlenmeden önce hiçbir erkekle aynı yatağa girmem. Yapmam ya mümkün değil derdim o kadar net. Ne oldu nasıl oldu da bu duruma geldim ben anlamıyorum hiçbir şeyi ya
- +1 yıl
Sana tavsiyem sevgilin dedigin adama bunu dile getir ve aranıza mesafe koyun ve seninde bi cizgin olsun, her defasında bana dile getirdigi söylüyorsun ama bunu kolayca dile getirememeli sen aradaki perdeyi kaldırmışsın..
Soran+1 yılYa istemiyorum desem zorla yapacak biri değil. Ki bundan sonra da zaten istemediğimi söyleyeceğim. Bir daha ki buluşmada oturup detaylı bir şekilde konuşurum anlatırım. Anlayışsız biri değil hatta daha önce neden söylemedin diye bile kizabilir. Kaybetmekten korktuğum için kabul etmiştim güya.. yine kaybetmekten korkuyorum
- +1 yıl
Kaybet, seviyorsa o da kaybetmekten korkuyordur
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- +1 yıl
Diyorsun ya, yapma deswm yapmaz diye ama insan olan laftan anlar ısrarci olmaz sahsen ben sevdigim insana bu tarzda degil ama ufak birseyde olsa 1 kere söylerim rızası yoksa ikiletmem
Soran+1 yılAslında bu hariç her konuda o da öyle ama bu konuya gelince hayır diyorum tamam nasıl istersen diyor konu kapanıyor iki gün sonra tekrar aynı şeyler falan değişik durumlar
- +1 yıl
Bilemiyorum o kadarını, ben düşüncelerimi aktardım sizlere gerisini siz bilirsiniz..
Iyi gunler..🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İyi günler 🙏🏻
+1 yılSen insansın ve günaha görebilirsin. Nefsiniz ve şeytan buna zemin hazırlar ama tabiki iradeli olup olmamam bizim elimizde. Sende yanlışa düşmüşsün. Tövbe et yoluna devam et. Seni ona iten yolları tamamen kapat. Gerekirse ayrıl.
De ki (Allah şöyle buyuruyor): "Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir."Zümer 5311 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun 🙏🏻
İmtihan dünyasindayiz. Evlenebiliyorsan geciktirme :) herkesin nefsi var. Ne istedigini bil ve ona şartlan.
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında kesin evlenecektik ama şu an durumlar o kadar farklı ki ne durumdayız nereye doğru gidiyoruz hiç belli değil
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. düşünerek ve isteyerek yaptığın hiç bir şeyden pişman olma iyi ki de senin için tecrübe ve inançlı insansın tövbe et hayatına devam et olanlar oldu ise geriye bağlı yaşarsan olduğun yerde kalırsın ileriye bak hayatında adımlar at renk kat her şey senin elinde düşünmeyle hiç bir şey düzelmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama düşünmeden de edemiyorum işte. Ve gerçekten insan düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyor
Soran+1 yılHaklısın umarım her şey yoluna girer
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hayat senin ve onceligin kendi modunu yuksek tutmak olsun seni sinirlayan seylerden ziyade. Hatalarimiz bize dogruyu gosterir cunku tecrube en aci ogretmendir. Pismanliklar bir omur boyu var olacak hayatimizda turlu nedenlerle ancak bu mutsuzluga engel olmamali sevgili gizemli kiz. Degerinin farkinda ol ve kendini hep sev unutma koca dunyada bir tanesin ve degerlisin. sevgilerle
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💜
Cevap sahibi+1 yılRica ederim icini dokmek istersen dinlerim
+1 yılInsana yasak olan şey daha cazip gelir.
Tövbe et, bir daha yapma. Inşallah için rahatlar.21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Merhaba kendinden bu kadar Nefret edilecek birsey değil olması gereken yalnız yanlış yerde yanlış insan olmuştur büyük ihtimallede pişmanlığın bunun üzerine istedgin bir kişiyle olsaydı inan böyle olmazdın beni de çok zor bir geçmişim oldu inanın bana konuşmak ve sohbet etmek isterseniz numaramı atarımbu arada evliyim Allah'a bağışlarla 2 oğlum var esimide çok seviyorum rabbim ,🌹'ÜMÜ hayat veren çiçeği mi başımdan eksik etmesin sadece insanlara destek olmak istiyorum kim olursa bu sayfa ya denk geldim aklıma eldi burda bak sorular cevaplanıyor ve benim yaşantım tam bu soruların cevaplariyla gizli eminim tekrar söylüyorum mail atarsanız veya konusmak isterseniz hrp0715@gmail. com
00 YorumlaCok fazla bastirilmis duygun var bunun onune gecememissin madem inanclusin tovbe edip bi daha yapmamaya ozen goster ve bu sekilde kendini affetmeyi dene aslinda normal bir surec yasadigin yani birliktelik vs cok dert etme utanma kendinden bi daha yapmicam diye telkin et yaptogin nedir bu arada?
00 Yorumla
+1 yılBol bol tövbe edip Rabbine yönel bir daha yapmamaya gayret et ve kendini farklı şeyler ile meşgul et ne desek boş çünkü olan olmuş herkes hata yapar yeter ki dönmeyi bil.
20 YorumlaElbet yardım edenler olur pişmanlıklarda olur hayatta. Evet bugün pişmansın sevgilin yarın tekrar aynı şeyleri ister ve bu olay tekrarlanabilir. Istersen yardımcı olabilirim sana
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılbu kötü birşey değil senin en doğal hakkın saçını açmak isiteyebilirsin bunlar insani duygular... sen kötğ birşey yapmamışsın ama yapmışsan bile farkındasın bilincindesin pişmansın bu bile yeterli.. zaten kadınlar kapanmamalı erkekler kendini düzeltmeli.. Hırsızlık yapmadıktan sonra birini öldürmedikten sonra birinin hakkına girmedikten sonra birini sevmen onunla birşeyler yaşamak istemen saçlarını beğenmen açmak istemen hiiçç kötü şeyler değil
10 YorumlaInsaniz sonucta hepimizin nefsi istekleri oluyor hepimiz hatalar yanlışlar yapıyoruz bunda dogali ne olabilir ki bunlari unutup hayatina devam et sadece samimi bi tovbe et
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak dertleşmek fikir almak istersen yardımcı olmak isterim 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşındaki bez ya da iki bacağın arasındaki şey namus değil, normal bir durum üzülme ki böyle insanlar senin gibi insanlar değerli, sevgilinle evlen, olmazsa da her karşına çıkana bakire değilim de seni kabul eden bacak arana değil de sevgine bakar. Dünya biz iyi insanlar sayesinde var, kimse çok iyi değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten kesin evlenicez dediğimiz için kabul ettim. Ama şu an hiçbir şey o kadar kesin ve net değil ve bu da beni çok üzüyor
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi, iyi insanlar hep var, ilişkiye girmen kötü bir şey değil ki normal bir durum, olmasa da iyiki olmadı diye sevin yani, daha kötüsü olmasın bu normal bir durum üzülmeyin hanımefendi, bir hanımefendi ne olursa olsun benim için çok önemli 🙂😊 üzülmenizi istemem açıkcası. 😊🙂💕
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil hanımefendi iyi geceler dilerim 😊 kendinizi üzmeyin 😊
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olan olmuş kendinden igrenmen bir şey değiştirmez sadece daha da mutsuz olursun. Özellikle ilk deneyimden sonra bunları hissetmen normal. Cinsellik insan hayatının bir parçası , o kadar da kafana takacak bir şey değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama evlilik öncesi bunları yaşamak doğru değil bunu bile bile yapıyorum bu beni kötü hissettiriyor
Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı. Pişmansan bu pişmanlığını söylemek yerine, yaşamanı tavsiye ederim sana. Pişmanlığı yaşamak ise, yaptığını tekrar etmeyip bir köşeye çekilip, pişman olduğunu kendine ve Allah a bildirip. Dua edip af dilemek. Gerisi zaten senle onun arasında kimseye laf düşmez. Herkes kendi yaptığının bedelini ödüyor nede olsa. Kimseye laf düşmez başka.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Dinin verdiği en büyük zararı çekiyorsun. Böyle girersin işte benim gibi bunalıma. Dur sen daha yolun başındasın
10 Yorumla
+1 yılBunlardan korkma. Bunun nedeni üzerindeki baskı. Hayatına şimdi yeniden ama eskisinden farklı bir yol çizmek mümkün
11 Yorumla- +1 yıl
içini dökmek istersen yaz ben okurum yazamazsan takip at
+1 yılOruç tut tevbe istiğfar et. Nafile namaz kıl sadaka ver.
20 Yorumla
+1 yılBaşörtüsü ya da kıyafetinle cinsellik yaşamanın ne ilgisi var? Akrep burcunusun? Cinselliğe her bedenin ve ruhun ihtiyaçı var. Üzülecek bir şey artık. Kaç erkekle cinsellik yaşadın?
04 Yorumla
Soran+1 yılİkizler burcuyum
1 o da şu an ki sevgilim- +1 yıl
Hayatın zevkini yaşıyorsun. Ne mutlu sana. İlişki esnasında zevk sonrasında pişmanlık yaşıyorsun. Yaşın kaç? Okul/iş?
Soran+1 yıl22 yaşındayım okuyorum
- +1 yıl
Çok güzel. Hayat devam ediyor. İstersen dm yaz. Bölüm ve sınıf nedir?
Zevk heves ve cinsellik arzukari basabeladir. Kimilerinde hat safhada kimilerinde diptedir. . engel olmaniz zor bir durum evli olupr cinsel olatak tatmin olamamamk beni busiteye iten ve mast yaptiran bir olaydir.
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun yapmadığım günahlar arasında zina. Kendimi hep sakladım çok şükür nefsime hakim oldum. Yargılamak haddime değil zaten herkes kendi yaptıklarından sorgulanır. Allah affetsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılBende hep kendime hakim oldum çok kez fırsat çıktı belki çok kez kanıma girmeye çalıştılar ama hep çektim kendimi. Ama o kadar çok ısrar etti o kadar çok sordu ki hayır diyeceğimi bile bile. Yani aklımda olmayan şeyi aklıma sokmuş gibi oldu sonrası zaten malum
- +1 yıl
Okudum yorumları çok ısrar etti demişsin. O zaman her ısrar edileni yapmak mecburiyetinde kalabilirsin ve bunu öğrenen birisi suistimal edicektir. Belki de ilişki için birlikte oldu sadece seninle bilemem. Bu kadar ısrar etmesi ve senin hayır demene rağmen devam etmesi zaten bir şeyleri ortaya seriyor. Sen ona bağlanmış olabilirsin.
Soran+1 yılYa istemiyorum desem elimi bile tutmaz öyle biri. Ama bu konuda fazla inatçıydı istemiyorum diyeceğimi biliyordu yine de soruyordu. Zaten kabul ettiğimi söylediğimde de çok şaşırdı odaya girdiğimizde defalarca sordu emin misin bak ben istiyorum diye yapmanı istemiyorum vesaire diye. Aslında bir yandan da zaten evlenicez zaten kocam olacak rahatlığı vardı o kadar çok sevdim o kadar çok bağlandım ki ne bileyim çok farklı duygular besliyorum hiç tatmadigim şeyleri yaşıyorum. Ve hala alışmış değilim hala yaşananları kabullenemiyorum evet isteyerek gittim ama bir yanım sürekli beni suçluyor sanki. Neden yapıyorsun niye yapıyorsun ailenin yüzüne nasıl bakabiliyorsun bu sen değilsin kendine gel gibi.. ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor ben bu sesi susturamıyorum
- +1 yıl
Evet öyle olur hep o , belki de saniyeler süren haz için o sesi sürekli duymaya mahkumsun. Artık geçmişte kaldı utanma git psikoloğa görün tedavisini ol seni depresyona sürüklemeden önce.
Soran+1 yılaslında evet psikolojik destek almam iyi olabilir
- +1 yıl
En doğru çözüm emin olabilirsin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Ailen sana yol göstermiş gidip gitmemek senin elinde biz ne yapalım simdi etrafında ateş yakıp huga muga dansımı yapalım yapacak bir şey yok, senin yapacağın tek şey yoluna geri dönmek ama aynı güçte artık ilerleye bilirmisin bilemeyiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yıltövbe edip bırakırsan Allah affeder . daha uzun ve detaylı bilgi paylaşmak isterdim lakin % 98 ihtimalle troll olduğunu düşündüğüm için % 2 lik bilgi yeterli
09 Yorumla
Soran+1 yılTroll değil ciddiyim yani öyle bir şey olsa niye herkese tek tek cevap vereyim ki
- +1 yıl
peki kardeş . bizim dinimiz de battı balık yan gider diye bir şey yoktur
sorundan görüyorum ki battı balık yan gider moduna girmeye çalışıyorsun
HAYIR bir daha zina yapmayacaksın ve zararın neresinden dönersen kârdır diyeceksin ve kim olursa olsun asla evlenene kadar zina yapmayacaksın
şeytan seni saptırdı evet ama dediğim gibi sorun dan görüyorum ki zinaya devam ettirerek ilişkiye girdirdip cehenneme sürükleme peşinde . tövbe et ve bir daha asla zina yapma
şu Ayet sana umut olsun ve bir daha asla zina yapmayıp Rabbine sığın . iyi akşamlar
Zümer Suresi 53. Ayet
﴾53﴿ De ki (Allah şöyle buyuruyor): "Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir."
Soran+1 yılHaklısın aslında bazen ne yaptığımın ya da yaptığımın doğru mu yanlış mı olduğunun bile farkında varamıyorum. Değişik bir psikolojinin içindeyim sanki yaptığım şeyin hiç affı olmayacakmış gibi geliyor daha kötü hissediyorum
- +1 yıl
peki sonuç ne zina yapmaya devam edecek misin ?
Soran+1 yılHayır hayır bir daha asla
- +1 yıl
güzel . o zaman seni Rahman ve Rahim olan RABBİMİZİN elçisi Resulü Efendimiz Peygamberimiz s. a. v in Hadis i Şerifiyle müjdeliyorum
Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gibidir.” (İbn Mace, Zühd, 30.)
sana yollicam ilk resmi 1 kere oku.
ikinci resmi hergün akşam 1 kere oku 1 hafta boyunca . sonra okumasan da olur
fakat ben derim ki sen , sen olmadığını kendinde ki değişimi görene kadar her akşam oku . Rabbimizin Rahmeti ve Merhameti sonsuza dek üzerine olsun iyi geceler
1.![Kendimden iğreniyorum! Nasıl dur diyebilirim ki kendime?]()
2.
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim sizde uğraştınız benim için Allah razı olsun 🙏🏻
- +1 yıl
ne demek asıl ben çok teşekkür ederim sana Rabbimizi sevindirdiğin için. sen tövbe ettin ya asıl büyük olay bu .
şeytanlar tövbe ettin diye başına toprak saçarak ağlayıp debeleniyor , ona çok büyük günah işlettik ama tövbe etti başarısız olduk
sen tövbe ettin ya , Rabbimiz nasıl sevindi biliyor musun?
Peygamber Efendimiz s. a. v in hadis i şerifidir
bir adamın çölde bütün suyunun ve yemeğinin devenin üstünde olan bir adam düşün ve deve kaçıyor . adam çölde aç susuz , artık şurada uyuyarak öleyim diye yatar ve uyur , uyandığında o adam devesini yanında gördüğünde nasıl sevinirse işte Rabbimiz o adam dan daha çok sevindi sen tövbe ettin diye
Rabbimiz senin tövbenin hürmetine bizi cennetine koyar inşallah Amin. kal sağlıcakla
Soran+1 yılAmin İnşallah. Allah'a emanet olun
+1 yıltövbe edeceğin zaman kararlı bir şekilde olduğuna emin ol öyle et
Allah affeder10 Yorumladur demek için herşeyden sosyal medyadan uzak durman lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bir kez daha anladım. Değil tesettürlü peçeli bile olsa kapalı kadınlar için düşünlcelerim asla değişmeyecek. Olan olmuş elden bir şey gelmez
42 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapman doğru değil
- +1 yıl
Aynen öyle
Kendini kandırırsın, zaten çok durumdasın, derdin burdakiler sana güzel şeyler söyleyecek rahatlama durumları. Zina yapandan bişi olmaz, bozulmuştur artık, diktiririrsin falan hikaye, sanki uyanıklar anlamayacak bunu, senin derdin zaten yaptığın değil bundan sonra beni kim alır hangi akılsız derdi, alırlar heralde, iyi kerizler çok :D
00 YorumlaAsla asla demeyin diye bir söz var.
52 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinizi üzmeyin bu devirde bir kızın kendisini evleneceği erkeğe saklaması milyonda bir görülecek birşey zaten...
10 Yorumlakınamayacağım seni
ama ben bile bu yaşa kadar yapmadım çok fırsatım olmasına rağmen13 Yorumla
Soran+1 yılBende yapmamıştım çok kez tehdit edilmeme rağmen
Soran+1 yılUmarım : )
Kendi kendini acındırıp yokuşa sürüklüyorsun. Biriyle sevişmişsin. Bunda bir kötülük yok. Tesettür hâlâ görevini yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılistersrn yaz bana bu konuyi konusalim inan bana kotu niyetli degilim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe konuşucaz ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılmübarek şaban ayındayız tövbe et tekrar yapmamaya yemin et bir an önce evlen
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük konuşmamak lazım bu hayatta
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
+1 yılSevgilinle mi yaşadın bunu yoksa öylesine biriyle mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle
- +1 yıl
Niyeti ciddi mi peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yani biriyle birlkte derken cinsel ilişkiye mi girdin biriyle brlikte olmaktan kastın nedir ne olduda o kdar ilerledin peki
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten Bayadır istiyordu hep ısrar etti ama ben istemedim hep reddettim hep olmaz dedim hayır diyeceğimi bile bile yine sordu zamanla da benim hiç aklımda yokken aklıma girdi işte. Düşünmeye başladım acaba olur mu diye. Sonrası zaten malum
Cevap sahibi+1 yılBiraz garip geldi başka birine yaptığın yorumda bekaretini bozmadı demisşin Nasıl birlikte oldunuz öyleyse zaten ortada yüzysel bir şeyler yaşanmış ama senin hayırını sınırını tanımayan bir segilinin amacı sevgili olmak değil zaten muhtemelen sonuna kadar gidip seni bozup terkedecek %99 sonuç bu şekilde biter
Soran+1 yılA*nal ilişki oldu bekaretime dokunmadı
Cevap sahibi+1 yılYani değişik olmuş demekki büyük konuşmamak lazım ama dediğim gibi sevgilisinden o istemediği halde cinsllik isteyenin amacı sevgili olmak değil.. senin içinde üzüldüm aslında istediğin bir şeyi istemediğin bir şekilde yaşamışsın
Soran+1 yılÖyle oldu maalesef keşke olmasaydı ama zamanı geri alamıyoruz ki
Cevap sahibi+1 yılDevamını isterse ne yapacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende zayıf bi insansın sadece bu kadar büyksülenme. herkes hata yapar herkes günah işler. yaptım dediğn sey bakireliğini bozdu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bozmadı
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendini yıpratma. hayatına bak. bunlardan ders cıkar. neden oldu bunlar? senin de nefsin var, sende genç bi kızsın. bunları yoksayarsan bi yerde patlar. nefsini körelt ara ara. ve asla kendini suclama
+1 yılTövbe et bidaha da oyle seyler yapma buraya yazmanda sacma ayrica yaptiginin yanlis oldugunu biliyosun biz nasil yardimci olabilirizki sen bizden daha iyi biliyosundur dogruyu yanlisi oyuzden gec kalmadan tovbe et allah affetsin 🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye anlatamıyorum kimseyle paylaşamıyorum bir sekilde içimi dökmem gerekiyordu
Utanacak birşey yok. O yaşadığın da allahın takdiriydi
00 YorumlaNe yazdın be e sende bile bile herşeyi yapmışsın yani kaşınmışsın sanki biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki kimdi bu cinsellik yaşadığın kisi
Nereden tanıştın
Ilk nasil evet dedin
O an nasil bir ruh halin vardı?012 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
İnternetten tanıştık
İlişkiye nasıl evet dediğimi sorduğunu varsayıyorum.
Zaten sürekli ısrar ediyordu daha önce tecrübesi olduğu için istemesi normaldi. Ben hiç yaşanmamıştim ve yaşamak da istemiyordum. İstemediğimi bile bile ısrar ediyordu. Daha sonra da zaten aklımda yokken bile o kadar konusu geçti ki aklıma girdi sonrası zaten malum..
Soran+1 yılİlk evet dediğimde tartismistik son zamanlarda da çok tartışıyorduk bende benden uzaklaşacak diye çok korktum beni bırakacak diye. Ve o an demiştim yapalım diye o an kabul etmiştim o ruh halimle
Soran+1 yılEvet aynen öyle oldu
4 defa
Cevap sahibi+1 yılVe cikmazdasin simdi
Bir tarafta yaşadığın delice zevk ve uçuşlarin
Bir tarafta da inancın ve değerlerin...
Korkunç bir çıkmaz
Korkunç bir araf
Korkunç bir vicdan azabi degil mi
Soran+1 yılEvet ve kocaman bir çaresizlik
Soran+1 yılÇok iyi olur aslında
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim yaz olur mu
Cevap sahibi+1 yılBeğendim ama yazmadin. :(
Soran+1 yılGiremedim profiline 🙃 iki dk gizliden çıkabilir misin peki
Cevap sahibi+1 yılÇıktım çabuk
Soran+1 yılTamam takip attım
Cevap sahibi+1 yılTamamdir
+1 yılNe kadar yanlış yapılırsa yapılsın başkalarıyla paylaşıp şahit tutma taraftarı değilim.
00 Yorumla
+1 yıltövbe et hayatına bak kendinden igrenme her insan hata yapar önemli olan hatadan tövbe etmektir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sakin olur musun? Bu durum iç güdüsel bir şey ve hayatında bir parçası bir sakin olup düşünmek gerekir
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten düşündükçe böyle oluyor 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan mı verdin? Bozmadı demişsin bi görüş yorumunda. Çok kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılBu türbanlılardan korkulur
Soran+1 yılYa öyle deme ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu erkek kadın peşindeyken sende artık olacağın buydu, geçmişine bi sünger çekip, bi tane avanakla evlenirsin hiç korkma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPalavrasınız cidden, bazı yorumlarda bile gülüyorsun
20 Yorumla
+1 yılKim bu kisi sevgilinmi peki
49 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevgilim
- +1 yıl
Yine yaparsiniz cunku sende istersin o zaten ister
Soran+1 yılAma zina bu doğru bir şey değil ki. Eşim değil bir şeyim değil istemekle olmaz olmamalı
- +1 yıl
E buna en basta neden izin verdin madem bir andami gelisti hersey
Soran+1 yılYa sevgilim son zamanlarda çok ısrar ediyordu. İstemediğimi bile bile üstelik.. benim de sürekli söz konusu olunca aklıma giriyordu ister istemez. Yani düşünmezken düşünür oldum ister oldum ne bileyim sonrası da malum
- +1 yıl
Anladim
- +1 yıl
Tovbe et sen zaten cok pisman olmussun. Sevgilinede soyle baktin la f ediyor ayril yani
Soran+1 yılYok ya ilişkiye girmeden önce bile kaç defa soruyor bak istemiyorsan giyin lütfen ben istiyorum diye yapmanı istemiyorum diye. Yani o konuda anlayışlı sadece se*s için benimle değil. Ben istemedikçe elimi bile tutmaz öyle biri
- +1 yıl
Tamam iste pismansan yapma daha
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri