Üstelik bu kişiler sürekli muhatap olmak zorunda olduğunuz kişilerse. Benim kendime has yöntemlerim elbette var, bir de sizlerin ne tip tavır izlediğinizi merak ettim.
Peki sizler anı anını tutmayan kişilerle iletişim şeklinizi nasıl ve ne şekilde belirliyorsunuz??#revolution
Anı anını tutmayan karakterlerle iletişim şeklinizi nasıl belirliyorsunuz?
Evet bende öyleyim. Psikolog duygu-durum bozukluğu demişti.. Bir mutlu bir mutsuz. Bir anda gelen sebepsiz sinirlenmeler.. Beni nasıl idare ediyorlar bilmiyorum ama ben bile kendime dayanamıyorum gerçekten.
Bu tarz kişilerin neye nasıl tepki vereceğini kestiremediğim gibi verdikleri tepkilerin beni etkilemesine de izin vermiyorum. Zira olumlu bir cevap beklerken tamamen ters köşe edebiliyorlar insanı ve gerekmedikçe muhattap olmuyorum
Eski sevgilimdi. Kalbini kırdım sonra yok öyle olmaz üzüyorsun dedi ayrıldı. O kadar işkence gördüm üzen ben oldum. İletişim kurulmuyor bu tip insanlarla. Onların umrunda değiliz. Sadece konuşuyoruz ve içimizi döküyoruz.
Koronadan once bi anim bi animi tutmuyodum gece 3 e kadar dışarılardaydım tenis felan oynuyodum spor yapiyodum arkadaslarla takiliyodum isim vardi mutluydum simdi ise 1 yildir evdeyim sadece dizi izliyorum
Ben çok keskin sınırlar koyuyorum. İşim gereği muhatapsam sadece kısa ve öz (en az vakitle) işle ilgili iletişim kurup gidiyorum. Yakın çevremde olan birileri ise onu bulunduğum ortamda neredeyse yok sayarak hareket ediyorum. Başka türlü ne çekilir ne de idare edilirsiniz.