Merhaba hayırlı hafta sonları.😊 Uzun zamandır soru sormuyorken başlangıç yapayım dedim. Herkes hayatında olmasını istemediği özelliklere sahip insanlardan uzak durabiliyor. Siz hangi özelliği ile bu insan hayatımda olmamalı dersiniz? :)
Hayatınıza dahil ettiğiniz insanlarda olmasın dediğiniz özellik nedir?
Bunu genellikle hayatımıza dahil ettikten sonra anlıyoruz. Benim hiç haz etmediğim davranış biçimleri arasında mukayese edilmek ve kıskanılmak var. Bu iki ayrıntı insanın vazgeçemeyeceği duygu ve davranış olduğu için biraz müsamaha gösterebiliyorum. Yalnız doz aşıldığında kesip atıyorum.
Hayatım dahil olanlarda mutlaka bende bir şeyler görmüşümdür veya bende olandan onlarda da mevcut olmuştur ki hayatıma dahil etmişimdir. Ha tabi zamanla 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor ama bunu en aza indirgeyip tölere edebilmek önemli.
Çok absürt kişilik ve karakter pürüzü olmadığı sürece sıkıntı yok.
Önceden çok samimi çok sıcak yaklaşır ve davranirdim insanlara artık soğuk umursamaz aldırmaz şekilde mesafeli olarak davranıyorum iyi olmak birşeyi yasa birşeyleri değiştirmiyor aksine kendini paramparça ediyorsun
Hayatıma kolay kolay insan dahil edemeyen biri olarak içtenliğe çok değer veriyorum. Samimiyetine inanmadığım ve iki yüzlü davranan bir insan hayatımda olmamalı, olamaz da zaten :)
Ben hayatıma birini dahil etmekten nefret ediyorum, İnsanlardan ve bütün özelliklerinden sınırsız nefert ediyorum, Beni hayatına dahil edenlerden de nefret üstüne nefret ediyorum, Andolsun ben hepsinden sayısız sonsuz nefret ediyorum.😠
Mümkünse iki yüzlü olmasınlar laf taşımasınlar dost diye yüzümüze gülüp kuyumuzu kazmasinlar yaramızı gördüklerinde tuz basmasinlar kaldımı daha ilave birsey yeter sanırım