Bencil ve hep ben ben ben diyen insan Karaktersiz İnsan Başkalarıyla alay eden kişiliksizlerle Merhametsiz insan Hümanist olmayan tiplerle Sonradan görmelerle Fesat ve Fitne kişilerle Yalaka ve 2 Yüzlü İnsanlarla
Ukala Kendini öven Karşısındakini dinlemeyen Sahtekar Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenen dedikoducu tipler... Kadının biri komşunun balkonuna astığı havluları saymıştı yaa... inanılır gibi değil
@nomorebets35 aynen dediğini söylüyorum '' 11 tane havlu asmış arkadaki boy havlusu insan öne asar cık cık" gözlerim açık kaldı bunun böylesini arkadaş diye eve al mahalleye anlatsın😂
Ayni ortami paylasmaya mecbur oldugumuz oyle tipler oluyor ki zaman zaman bunu soylemek cok iddiali olur. Genel hatlariyla ukala, gevsek ve negatif insanlardan elimden geldigince uzak duruyorum diyebilirim.
Çok bilmiş, övüngeç, yapmacık, sürekli başkalarının kusurlarını arayıp konuşan kendine bakmayan, dünyadaki her şey onun için varmış gibi davranan insanlar.
Yanar döner, kendini birşey sanan, fazla egolu, kendini güzel sanan ama aslında çirkin ördek yavrusu olan (!) ve, romantizimi/flörtü sevmeyen bir kız yanımda dolaşamaz.
En İyi Cevaplar