Evet ruhum çok incinmiş, fazlasıyla hassas alıngan bir insanım.
Çünkü annem ve babamın kavgaları içerisinde büyüp sonunda boşanan bir anne ve babanın kızları oldum. Annemle ben yalnızız. Bazen depressif bir insanım. Evet erkekler hep neşeli sorunsuz güçlü mutlu kadınlar ister. Benim gibi “sahipsiz” kızlar aslında karşındaki sevgilisi tarafından daha çok sahiplenilmesi gerekirken, tam tersi oluyor sanki. Nede olsa sahipsiz gözüyle bakabiliyorlar, kaba davranbiliyorlar gibi. Belki babam başımda olsa korkarlardı daha çok. Aslında gerçekten ADAM olan böyle bir kıza dahada iyi davranması gerekir. “Güçsüz” bir kadını daha çok sevmek, daha iyi davranmak daha güzel sevmek gerekmezmi? Çok mu zor böyle kanadı yaralı bir kuş misali kızı ADAM gibi sevmek? Şefkatiyle merhametiyle sevmek? Böyle bir kıza dahada güzel davranılması gerekmiyormu. Beyler o güce sahip değilmisiniz yaralı bir kızı sevcek kadar? Yoksa ben ömür boyu “ben güçlüyüm maskesini” takmak zorunda kalıp güçsüzlüğüm ile sevilmiyeceğimmi?
yaralı kadınlar sevilmezmi, çokmu sevimsiziz...
Çünkü annem ve babamın kavgaları içerisinde büyüp sonunda boşanan bir anne ve babanın kızları oldum. Annemle ben yalnızız. Bazen depressif bir insanım. Evet erkekler hep neşeli sorunsuz güçlü mutlu kadınlar ister. Benim gibi “sahipsiz” kızlar aslında karşındaki sevgilisi tarafından daha çok sahiplenilmesi gerekirken, tam tersi oluyor sanki. Nede olsa sahipsiz gözüyle bakabiliyorlar, kaba davranbiliyorlar gibi. Belki babam başımda olsa korkarlardı daha çok. Aslında gerçekten ADAM olan böyle bir kıza dahada iyi davranması gerekir. “Güçsüz” bir kadını daha çok sevmek, daha iyi davranmak daha güzel sevmek gerekmezmi? Çok mu zor böyle kanadı yaralı bir kuş misali kızı ADAM gibi sevmek? Şefkatiyle merhametiyle sevmek? Böyle bir kıza dahada güzel davranılması gerekmiyormu. Beyler o güce sahip değilmisiniz yaralı bir kızı sevcek kadar? Yoksa ben ömür boyu “ben güçlüyüm maskesini” takmak zorunda kalıp güçsüzlüğüm ile sevilmiyeceğimmi?
yaralı kadınlar sevilmezmi, çokmu sevimsiziz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaralı kadınları sevmek lazım, şımartılmışları değil.
Aslında sen çok güçlü bir kadınsın Rabbim değer verip değişmeyen insanlarla karşılaştırsın
Merhaba hassas ruh bazen çabuk kırılganlık olabilir güçlü olun bence
Yanılıyorsun sen çok güçlüsün bize yansıttıklarından bakılırsa
Ne yansıttımki?
Ne kadar maske takarsan tak sevgi kullanmak degil onun güçsüz yanlarını kullanmak degil sevgi her haliyle kabul edip onun eksik kalan yerlerini tamamlamaktir sahip çıkmak tir
Böylesi de çok yoruyor be. Yok kırmamak için uğraş yok en ufak lafına sözüne alınsın vs. Çekemem ben.
Sende haklısın ama bir insan zaten sevgilisine kibar davranmalı. Sanmıyorum kızın kibar bir sevgilisine sırf hassas diye boş yere bana şunu yaptın bunu yaptın demesini
Sevgi onarıcıdır, mümkündür.
Herkesin sevgisi onarıcı olmuyor. Yıkıcı sevenlerde var
Kalbi güzel insan yıkmaz, yeşertir, onarır
Bu ben yani güçsüz hassas olan kısmı ben alıngan
Tabii ki mümkün. Kısmet bu işler.
Sevgiliniz var mı
İncinmişsin dedi Ğ
Tabiki
Hahahaha
Noldu?
Herkes aynı dertten muzdarip çünkü
Mümkün