Bu özelliklerimden utanmalıyım ( yazi biraz uzun usenmeden okuyacak baksin yoksa bildiririm)?

Tuhaf gelebilir ama acaba bu özelliklerimden utanmalimiyim 19. Yasindayim. Oncedende boyleydim. Buyunce gecer diye dusunuyordum ama gecmedi demekki karakter meselesi

Pek fazla arkadasim olmuyor Cunku yalan olmasin kendime yakin hissedemiyorum ve konussamda samimi olmuyor.

Genellikle cevremdeki kizlar birbirinin kopyasi gibi kizlar surekli sevgili erkek pesinde stalk yapan surekli dedikodu yapip gratis indirimini bekleyen tipler Tabiki yadirgiyamam kisinin secimi sonucta ama bana irrite geliyor

Erkekler bana daha sempatik geliyor mesela.
Kizlar genelde cok fazla suru psikolojisine kapiliyor
Ben ise
Ben ise o kadar susluluge kafayi takan biri degilim hijyenimi yaparim ama guzel olma gibi kaygim yok. Direk yuzumu yikayim disimi yikayip cikarim
Ve Ben daha cok hayalperest biriyim ve gercekcilikten cok daha fantastik absurd macera plot twist konularina ilgim var ve ask konularindan nefret ederim

Genelde oyun konularından hikayelerinde klasik kitaplardan comiclerden hoslaniyorum. Resim cizmeyi yabanci dil ogrenmeyi seviyorum. Matematigim kotu olsada teknolojiye ilgim var

Kensimi yalniz hissediyodum bu özelliklerinden utanmalimiyim
Bu özelliklerimden utanmalıyım ( yazi biraz uzun usenmeden okuyacak baksin yoksa bildiririm)?