Ben kendimi çok yalnız hissediyorum?

arkadaşlar ben kendimi çok yalnız hissediyorum sevgilim yok ailemle atışıyorum her zaman olmasada annemle çok kötü kavga ederiz konuşmadığımız zamanlar olur abim desem oralı değil babam desem nerde zıkkımlanıyodur bilmiyorum okulumu okumadım ilk yıldan bıraktım bazı sebeplerden dolayı ve çok yalnızım arkadaşlarım var ama onlara bile gitmiyorum evden dışarı çıkınca sanki herkez bana bakıyor gibi geliyor çok güzel değilim ondan mı sevgilim olmuyor ki 19 yaşındayım ve sadece 1 tane sevgilim oldu yani kendimi boşlukta hissediyorum teyzemler desem zaten onlarda sadece iş yaptırmak için beni arayıp sorarlar yani bu şehirden bir gitsem bu hayatı bırakıp yeni hayata başlasam değişicem ama evlenmek kelimesi duymak istemiyorum evlenmicem de ne zaman bir şarkı açsam duygusal açıyorum hep duygusal denk geliyor o şarkılar hep beni anlatıyor. buraya o kadar çok kelime dökmek istiyorum ki yetmez kelimelerim artık bunalımdayım kendime zarar vericem diye korkuyorum kimse beni anlamıyor (LÜTFEN ERGENLİK DEMEYİN ERGENLİKLE ALAKASI YOKKK...)
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum?