Bir tek sevgilim kaldı 3 yıllık ilişkimiz ve artık bana karşı ilgisi azaldı çok konuşamıyoruz tartısmalı bir ilişkiye döndü gerçekten çok yalnız hissediyorum kendimi kaybetmek üzereyim.
Zaten sen başka biriyle konuşmadığın için sadece onunla konuştuğun için bu kadar ilgilisin. Belki bu kadar çok o yüzden seviyorsun. İnsan bir kişiyle konuştuğu zaman sürekli ona yazar ilgi verir. Ve karşısındaki de büyük ihtimalle sa*la-k biridir. O iyiliği değeri suistimal edip anlamaz bile. Çok kişiyle konuştuğun zaman duygu devrede olmaz mantık olur.. Bende çok kişiyle konuşurken böyle uzun mesajlar geliyordu aynen bu cümleler bu sözler gibi sadece ok yazıyordum. Genelde böyle yazmam ama bu aralar vicdan muhasebesi yapıyorum. O kişiyi englle bırak o sana yazsın sen ona değil.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 yıllık ilişkim bitirsem dönmez bile belkide ama gitsin istemiyorum. Konuştuğu başka kimse yok bi aralar hesabı bendeydi konusmuyordu şimdi yok ama takip ettiklerini falan biliyorum kız çevresi yok zaten
Yav hayret bir sey ya. Knk siz niye sevgi dileniyorsunuz? Hayat emin ol kimseye hiç hiç kolay değil. Ilişki yaşamiyorsunuz siz bu ne ben anlamadim. Ne diye yalvariyorsun? San acıdığı için senden ayrilmayan bir adamla devam edebilecek misin? Kusura bakma da kendinizi şu kadar paspas etmeyin ya. İyiligin icin soyluyorum. Sinirlendiriyorsunuz valla insani. Her acı dert geçer. Seni sevmeyeni istemeyeni ilgi göstermeyenj bal olsa unut.
Tecrübeler insanı incindiğin yerden güçlendirir kimseye ihtiyacın olmasın ve en önemlisi çok ihtiyacın olsa bile bunu o kişiden isteme ona yalvarma ve ona dilenme. Sadece sana acır. Seni seven zaten ne yaşadığını anlar.