Bakın belki abartıyorsun diyeceksiniz ama ben gönderirdm ve başka bi kadına yönelirdm yani madem kadınlık yapmayacaksn ne işin var benim evimde ne diye besliyorum seni ben. Sürekli başım ağrıyor diyen klasik Türk kadınlarndan biri bu. Şimdi bu adam bu kadını aldatsa kadının ilk işi boşanma davası açıp nafaka almak. malum sever türk kadını nafakayı. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla bi türk kızı ile evlenmek istemem!
Beyler siz olsaydınız bu kadını annesinin evine gönderirmydinz?
KADIN senin evinde besleyeceğin bir şey mi? Bu evcil hayvan mı beslemekten bahsediyorsun. Ayrıca kadının sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum , madem adam bu kadar istekli gündelik işlerde eşine yardımcı olacak ki geceleri onun istekleri gerçekleşsin.
Sizin gibiler yan gelip yatar her şeyi kadından bekler kadın biraz yorulsa yallah evine dersiniz. Adam akıllı bir yardımınız dokunmax ama s*kmeye gelince p*rno yıldızları gibi size şov yapsın istiyorsunuz. Sevgi anlayış nedir bilmeyen hayvanlarsınız. Mide bulandırıyorsunuz. Umarım evlendiğin kadına yeterli gelmezsin de zevki başkalarında arar.
Böyle söyleyenlerin çoğu sonunda türk kadınına muhtaç kalıyor, büyük konuşma. İnsanı evlilikten soğutur böyleleri, çalışmasına izin vermesin o zaman. Kadınlık yapmak ne demek onu bile doğru düzgün anlamamış biri başkalarını işine burnunu sokmamalı.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın çalışıyormuş ve eve yorgun geliyormuş üstüne bir de evi çekip çeviriyormuş. Basit bir şey değil bu eğer her işi o yapıyorsa. İnsanda hal kalmaz doğal olarak. Karşısındaki insan da anlayışsızsa kadın napsın bu durumda?
@Kanatsızserçee aynen aynen anasinin evine gonderirmis😅😅😅😅😅😅😅kiz bulana kadar oluyorlar agliyorlar analari cok var burda oyle. Kizlarla bu eziklerle muatyap olmuyor. Bakma sen burda atip tuttuguna reelde cok iyi biliyoruz boylelerini
Annesinin evine sen git. Sen once konusmayi ogren. Bosar misiniz diyeceksin. Kendi parasini kazananin anne babasina ihtiyaci yok. tas devrinde kalmissin. Demekki karin hasta falan olsa direk bosayacaksin. Sonra niye evlenmiyorsun diyorlar. su tiplerle ne evlencem bekar kalirim daha iyi
İşte tanıyıp uyum sağlamadan yapılan evliliklerin sonu bu şekilde hüsran oluyor. Kullandığın cümleler hoş değil ama sanırım hayal kırıklığına uğramışsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çalıştırmasın kadını? Fantezisine Zaman kalsın o zaman?
Bu konuyu göz ardı etme o zaman. Kadın erkek gücü kesinlikle bir değil. Çalıştırmasın yatağında harikalar beklesin hiç lafım yok ama hem iş hem ev isi hemde herşey tastamam olsun