annesi surekli hayatimiza dahil oluyor hep karisiyor ve yonlendirmeye calisiyor. Esim annesine yapma dedi bir gun ve annesi af edersiniz agizina etti, bir de cok alindi.
bu yuzden de artik esim soz soyleyemiyor annesi alinacak diye. Ben kafayi yiyorum resmen artik bi sey olunca ben konuscam ama dunyanin en kotu insani olarak gececem.. siz olsaniz napardiniz
bu yuzden de artik esim soz soyleyemiyor annesi alinacak diye. Ben kafayi yiyorum resmen artik bi sey olunca ben konuscam ama dunyanin en kotu insani olarak gececem.. siz olsaniz napardiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En zor kadın ve en zor erkek tipi. İşiniz zor
misal siz olsaydiniz annenize artik yeter der miydiniz? yoksa cok ayip yok bilmem gunah falan mi derdiniz esinize?
Ben annemi çeker kenara durdururdum ki öyle yaptım. Sonra döner eşime artık çocuk değiliz biz bir aile olduk sevmesende benim için saygı duyacaksın ve bu konu kapandı derdim ve ki dedim. Sonuç olarak sorun kalmadı
kaynanam bizimle ayni ulke de yasamiyor ve her 2-3 ay bize geliyor yatiliya (1 - 2 ay kayinbabam bizde kalmak istiyor burada calismak icin) ama ben dayanamiyorum ev ustune ev olmaz diyorum esim de napayim kovmam mi gerek diyor. Hayir tabiki kovmak bende istemem ama kendileri bilmeleri lazim ben ailesiyle degil esimle evlendim onlarla yasamak istemiyorum. Hic bir proje hic bir sey yapamiyorum onlar varken. Rahat rahat oturamiyorum bile yani tuvalete zor gidiyorum kendi evimde rahat degilim. Evlenmeden once onlarda almanyada yasiyorlardi sonra kalktilar evlerini yikip turkiyeye tasindilar. Of cidden ayrilik derecesine geldim esimle birbirimizi cok seviyoruz ama esim ailesine hic bir sey diyemiyor ezilen hep ben oluyorum
Eşin yanlış yapıyor ve senin bir çıkış yolu bulman lazım
cidden bazen sorguluyorum kendimi acaba ayip mi ediyorum esime resmen aileni istemiyorum diyorum ama o dereceye getirdiler. Cok uzuluyorum kendimi sucluyorum sonra bazen. Esim diyor ki ben napim aileme git mi diyim diyor.. cidden eger suclu ben isem soyleyin ama gercekten cok cagresizim bir erkek annesine git diyemez evet ama anne olmuyor oyle falan diyebilir alinirsa alinsin yani.. ama annesi de az degil hemen konuyu dine bagliyor Allah misafir kabul edene bereket verir siz ne bicim evlatsiniz falan diyerek onun kafasini karistiriyor
Tipik Kaynana hareketleri sende akıllı ve kurnaz olacaksın aynı zamanda saygını da koruyacaksın
aynen saygili olmam gerek ama galiba sonunda dayanamayip mesaj aticam ve kiyamet kopucak..
O hata olur bence öyle yapma
yuz yuze soylersem olmaz evden kovar gibi olur.. telefonda desem bana hakaret eder bu sefer ben cok kotu olurum belki kendimi tutmayabilirim. ay bayilcam valla 💀
Sen Bi sakin olup derin derin nefes alıp öyle yazar mısın lütfen bana
😂😂😂 pardon seni de sıktım boş ver cok tesekkur ederim cevap verdigin icin iyi geceler
Hayır senin için diyorum kendini mahvedeceksin yazık
Senin ki pısırık mi