Bir insan sizi ne ile itham ederse sakin kalamazsınız? Hangi ithama karşı asla tahammülünüz yok?

Yapmadığım birşeyi yapmışım gibi gösterilmesi beni zıvanadan çıkartır,
Yapsam yaptım derim ben pişkin pişkin güler bir de dalga geçerim yapmamışsam yapmamışımdır kimseden korkum yok, suçlanmayı sevmem istemem yalan yere.
Sevdiklerim ile.
AA yanlış okumuşum. Bana göre yanlış olan şeylerle...
Aşırı dürüst ve güvenilir biri olduğum için yalancılıkla itham edilirsem daha doğrusu iftiraya uğrarsam herhalde zor katlanırım...
Kişi kadınsa hayatımdan dışarı çıkarırım.
Kişi erkekse, hak ettiği acıyı yaşatırım.
İftira atması.
Yapmadığım bir şey hakkında suçlayamaz.
Tebrikler 😊
Teşekkürler darısı sana 😅
Belki bir gün 😊
Olursun olursun fenomen, moderatör, editör bey
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Yapmadığım bir şeyle itham edilmek beni zıvanadan çıkarır. sakin kalamam bu durumda.
Benimle hiçbir ilgisi olmayan, yapmadığım şeylerle alakalı suçlanmayı asla kaldıramam ve kabul etmem
Doğru olmayan şeylerle itham edilmek beni zıvanadan çıkarabilir.
İftira, yalan, haksızlık...
yapmadığım veya söylemediğim her ne olursa, yaptın veya söyledin derler ve bu konuda ısrar ederlerse hep yapar hemde söylerim.
Haketmedigim ithamlarla karşılaşırsam insanlar benim çok farklı bir yüzümü görürler Allah ozaman benim şerrimden korusun onları
Yapmadığım bir şeyi yapmış gibi gösterilmek haksızlığa asla gelemem yalana hiç tahammül edemem bambaşka bir insana dönüşüyorum.
Olmadığım biriymişim gibi itham edilirsem pek hoş şeyler olmuyor
Yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi davranılırsa yalancı denirse sinirim tepeme çıkıyor
Yalan yere iftira , suçlanma ve haksızlık yapıldığında zıvanadan çıkarım
Şahsıma ve karakterime ait olmayan şeylerin denmesi beni sinir ediyor. bir tane çakasım geliyor böylelerine
Yapmadığım birşeyi yaptin derse zıvanadan çıkarım
hırsızlık yalancılık çıkarcılık
hakkını girdiğim / yediğim ile ilgili..
Yapmadığım bir şeyle suçlanmak
Açık görüşlü olmayan arkadaş, aile ve eş..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?