Selammms ✌️
haftanın en güzel günü 𝒞𝓊𝓂𝒶 🌸
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Kalp parçalamak suç sayılsın.
Selammms ✌️
haftanın en güzel günü 𝒞𝓊𝓂𝒶 🌸
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Kalp parçalamak suç sayılsın.
bilmediği konuları biliyormuş gibi yapmak suç sayılsın.
vasatı, başarısızı sadece çalmıyor diye övmek suç sayılsın.
çalıyor ama çalışıyor sözü suçu kutsamak kabul edilip suç sayılsın.
0850 hatlardan, bankalardan durmaksızın telesekreter mesajıyla taciz edilmek suç sayılsın.
👏👏👏
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Şu verilen örneklere baktım da, zaten ilahi adalet tamamını suç ilan etmiş, yoksa neden herkes arasında en son büyük bir hesaplaşma olsun? Tüm haksızlık yapanlar, kul hakkı yiyenler, âh alanlar dünyada olmasa da, illaki bedelini ödeyecekler, illaki haksızlıklara maruz kalan herkesin yüreği serinleyecek..
Kendi adıma sır satan hainler bana bir numara gibi geliyorlar.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
umut verip yarı yolda bırakmak en büyük psikolojik hasar veren davranışlardan biri kesinlikle suç sayılması lazım fiziksel yaralanmaya sebebiyet verme suçken psikolojik yaralanmaya sebebiyetin hiçbir cezası yok
hiçbir şey suç değil aslında her şey suç..
bir şeyin suç olarak sayılması yapılmayacağı anlamına gelmez kalp parçalayanın kalbi yok olsun mesala cezası bu olsun bir daha deneyemez en azından
Cevap
24Cevap
Hayvanlara zulüm edenlere ağır cezalar verilmeli.
Empati yoksunluğu suç olmalı...
Çok kişinin başı yanar :D
Yansın missss...
Kışa saklayalım :D
Bana fark etmez...
Saygısız davranmak
İnsanları aşağılayan, inciten her türlü söz ve hareketin suç sayılmasını isterdim.
Ağır bi cezası olsun hemde.
Empati yapamamak.. Bunu çözebilsek, her şey çözülecek..
Bir olay karşısında empati yapamayana, aynı durumu yaşaması cezası verilsin..
Empati yaptırma şekliniz, gözlerimi yaşarttı
Soğandandır o..
Soğanla işim yok.
Sokakta alkol icilmesi cidden biktim yazinda kisinda her Allahin aksami sarhoşlar gezip duruyo sokakta iciyolwr gecen biri evin yanindaki yesillikte icmis ayakkabisini unutmus komsumuzun oğluda alip letgodan satti😹🤌
shsjshs :D olaya bak
Converse olunca orjinalmis bide 500 e satmis😹
Adamın işini baltalama :D bırak içsinler madem hajssh
Dimi dimi🤣
İstediklerimi yazmışlar bende şunu dim "Ağız şapırdatmak" kesinlikle suç sayılmalı. Varya o dillerini jiletleyip sarımsak veya kolonya basmalı.
Hahaha sakin :D
Bence en tehlikeli olanlar yasal suç olmayan ama zarar verici ya da kötü amaçlı davranışlar. Mesela arabasına aldığın kişiyi ıssız yerde indirmek ve uzaklaşmak yasak olmalı. Onun haricinde her türlü çevre kirliliği. Ses ve gürültü kirliliği.
Geç cevap vermek. Kurşun atsınlar öylelerine müebbet versinler😂
sjsjsh güzeldi 😃
Bu biraz uçuk gelebilir ama ağır suçlar işleyen insanlara zarar vermek suç sayılmamalı
Gayet mantıklı
Kalp kırmak, insanları sözlerle incitmek, küçük düşürmek suç sayılsın 😒
Cezası ağır olsun
Prangalara vurulsunlar 😒
Zindanlarda çürüsünler
Aç bıraksınlar, su vermesinler 😈
shsjshs baya baya acımasız olduk.
Sorma, yazarken bile yakıştıramadım kendime 😄 Bu kadar vicdansız değilim, seni de biliyorum 😅
Yok ben acımasızım :D öyle bilinsin bu lütfen hahdhaja
Değilsin ☺ Ama bilinsin mâdem 😄
Söylediklerim, hissettiklerimin yarısı bile değil :)
Beni anlatıyor, sanırım seni de ☺
🤷♀️♥️
Kalp kırmak!
Büyük suçlardan sayılsın
Müebbet yazılsın
Kalem kırılsın..
Aynen canım suç sayılsın!
Evet, çoğu erkeğin kadınlara bağıra bağıra sözle taciz etmesi, yere tükürmek ve çöp atmak
Ve yere sigara atmak Allah aşkına ya çöpe gitmek, peçete kullanmak, ağzını tutmak bu kadar zor olmamalı
Klozete ayakkabilari ile cikip s. cmak suc sayilsin.
Ayrica bunu nasil basarabildiklerini bir basin toplantisi ile kamuoyuna paylassinlar.
Insanlar da ne yetenekler var 😄🙂
Bilmiyorum tam davranış sayılır mı ama hayvanlara eğlencesine saçma sapan hareketlerde bulunulması.
Sigara içmek yere çöp atmak
Yapan kişilerin birer embesil o çocuğu olduğunu düşünüyorum 👍🏿😇
toplumun içinde yani çevrede insanlar varken bağırarak konuşulması sigara ve alkol kullanılması çünkü hepsi de çevresini rahatsız eden şeyler biri ses gürültüsü, birisi de hava kirliliği ve diğeri de koku fazlalığı çok kötü kokuyor çünkü
Evlerine evcil hayvan alıp sıkılıp sokağa bırakan kişilere ceza verilmesini isterdim. Ama güzeelll bir hapis cezası.
Yere çöp atmanın ağır bir cezası olmalı. Çöp kutusuna değil de yere, doğaya atanların beyinsiz olduklarını düşünüyorum.
Yere çöp atmak tükürmek , toplu taşımada yüksek sesle telefonda konuşmak. Sakız çiğnemek , çekirdek çitleyip kabuğunu yere atmak ….
Seviyormuş gibi yapmak ve hakaret etmek. Her bir konu da bi konusmayi cinselliğe getirmek suç sayılsın👁
Zina suç olsun. Evlilerin yaptığı zinadan bahsediyorum. Evliler zina yapamasın. Evlenmek zinadan kaçmak çünkü. Helal olanı yapmak.
''Yalan söylemek'' demeyi çok isterdim ceza almayan kimsenin kalmayacağı korkusunu yaşayana kadar.
roll on ve stick kullanmayan ile diş fırçalamayanlara ağır ceza müeyyidesi ve 2 yıl üstü oran ile para cezası değil yatarı olması lazım.
Kırıcı konuşmak suç sayılsın. Empati kurmamak...🙄
Katılıyorum
Ağız şapırdatmak, yolda sigara içmek, sakız patlatmak hepsinin agzina kurekle vurmak istiyorum
Evlilerin aldatmasının maddi yaptırımı olmalı. Sadece boşanma değil ceza alsınlar direkt 😵💫
Cimrilik suç sayılsın. Herkes cömert olsun kimse fakir kalmasın
Yalan söylemek suç sayılmalı. Söylenen yalan sonucunda görülen zarar karşılanmalı.
Kişinin dış görünüş ve düşünceleriyle dalga geçilmesi
Yazardım ama alakasız görüş diye kaldıranlar var
Kendisine bakmadan başkasında kusur aramak bu suç olmalı
Duygudaşlık/empati kuramamak suç sayılsa bir çok sorunun önüne geçilebilinir diye sanıyorum.
El şakaları kesinlikle suç olmalı. Durduk yere orana burana dokunuyor, saçma sapan hareketler bir de bunu komik sanıyor. İnan hiç gülmüyorum.
Evet ya 🤨
Kibir ve insanlara yukarıdan bakmak suç sayılsın 😠
yalan soylemek. insanlar gercek olmayan hicbir seyi soyleyemesin kimseyi kandiramasin
Kıkırdayıp gülüp yüz verildiğinde reddetmek yasak olsun😁
Bakışıp sonra da yanına gittiğinde yüzüne bakmaması 😂😂😂
hayvanlara işkence çektirenler suç sayılmalı
Zorbalık yapmak. İnsanları küçümsemek. Ayırmak Ayrıştırıcı kelimeler kullanmak. Çirkeflik yapmak. Rahatsız edici bakışlar atmak. Kısacası psikolojik şiddet. Yazarken bile rahatsız edici :) Keşke suç olsa bunlar ve kimse tenezzür edemese.
Tanımadıkları insanların yüzüne dik dik bakmak
Tanımadığı insanların vücudunu süzüp inceleyip rahatsız etmek
Hayvanlara ısgence edenlere ceza verılmesı ve kadınlara cınaye de aynı sekılde Cok var aslında
Şu kavrucu sıcaklarda özellikle, ısrarla deodorant/ perspirant kullanmamak.
dışarda sokakta yere tükürmek, sakız patlatmak
duygularla oynamak suç sayılsın gerçi herkes bunu bir suç olarak görüyor ve cezasını kesiyor
sayılmamalı dediğim var... nudist alan olmalı
Evet var tişört giymemek🙈
Off çok orjinal bir görüş 😃🔥
Utandımmm🙈🙈🙈😻😂
Sokakta sakiz ve sigara 🤢
Aaa olmadı :D
Sadece kadına mı yakışmıyor :)
Hadsizlik ve onun beraberinde getirdiği hadsizce edilen laflar
zengin kötü bir olaya karışınca örtpas edilmesin cezasını alsın
Selam verince almayan bön bön bakan insanlara cezai işlem uygulanmalı
Beni üzdüler sosyetik
Geçmiş olsun
Geçmedi
Psikolog Sosyetic mi yazıyor profilimde bi yerde?
Pardon
Yere tükürmek, lütfen ceza yazılsın..
Yapmacıklik suç olsun sevmiyorum
fanatik gibi parti desteklemek
Bence de kalp kırmak
Yere çöp atmak suç sayılmalı
Seviyormuş gibi yapmak
Küçük düşürmek
Aşağılamak
Kalp kırmak onur kırmak aldatmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?