venustheplanet | Kişilik & Karakter konusunda 270 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Coğrafya ve hayat şartları yüzünden hala yaşayamıyorum. Yaşıtlarım, hatta benden küçük şanslı doğan insanalar, ülke ülke gezerken, altlarinda son model arabalarla hayatlarını yaşarken ben burda yaz sezonunu iyi geçirmeyi ve kışın rahat edebilmeyi bide bunun üzerine evlenmeyi hesaplamaya çalışıyorum. Yaşanmıyor abi. Bu ülkede ne genclik ne çocukluk, ne yetişkinlik yaşanmıyor. Doğru düzgün hiç bisey yaşanmıyor. Burda hayatta kalmaya bakıyoruz. Ki bunun yaşamakla asla ilgisi yok.. ömrümüz göz gore göre bitiyor, ama biz hiç bisey yapamıyoruz..
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
ByCıLız | Kişilik & Karakter konusunda 12,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır gençliğimi hiç yaşayamadım 32 yaşına giriyorum ama en güzel yaşlarım eve kapalı asosyal işsiz parasız yalnız mutsuz geçti senelerdir evden hiç dışarı çıkmıyorum 15 18 20 25 30 lu yaşlarım hep evde geçti hiç çalışmadım gezmedim eğlenmedim hiç sevgilim olmadı sosyal hayatım olmadı hep eve kapalı yaşadım hâlâ aynıyım
Çekingen utangaç içime kapanık bir kişilik yapım var ayrıca asosyalim sosyal hayata uyumsuzum ve özgüvensizim yeterince açılamadım kendimi aşamadım hep kapanık kaldım
Bence çocukluk kaynaklı bir sorun çocukken ergenken falan destek almam gerekti artık 32 yaşında bir yetişkinim ve bu yaşıma kadar hiç açılamadım hatta zamanla dahada kapandım ne hayal ettiysem hiçbiri olmadı istediğim hiçbir şeyi yaşayamadım hayatta herşey içimde kaldı valla senelerdir insanlara gençlere imrenerek yaşıyorum bu da beni psikolojikmen çökertti
Ben hep evdeyim senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum ki markete bile gitmiyorum hep evdeyim yani dediğim gibi gençliğim tamamen evde geçti hayatım sadece evden ibaret balkona bile çıkmıyorum o derece kapanık bir insanım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş