Rüyasında insan evleneceği kişiyi görebilir mi?

arkadaşlar bundan 2 yıl evel 5 vakit namaz kılıyordum ve o dönem aşk hayatımda 2 kişi arasında kaldığım için mutsuz ve bunalımda idim. isiareye yattım ve dilekler dileyip dualar okudum bi gece. ve 3 gün sonra ruamda şu yaşadığım her şeyi gördüm. o 2 kişiyide hayırsızsa unutayım yada soğuyayım die dilek dilediğim geceden 2 gün sonra ikisindende soğudum. ve gördğum ruada durakta tesadüf eseri biriyle tanışıyordum annesi adı soyadı yaşadığı yeri her şeyi görmüştüm ve ruadan 2 ay sonra bunları yaşadım o kişi memleketine dönüyordu ve ben o arada başka birini tanıyordum. aradan uzun zaman geçiyordu o tanıdığım kişidende ayrılıp diğer kişiyle tekrar bir araya geliyorduk. evdeki eşyalr bile ruadaki gbi oldu değişti. yaşadıklarım beni çok korkutuyor. hayatımda böyle birkaç önemli yaşayacağım seyide ruamda daha önceden gördüm ve çıkmıştı çevremdekilerde şaşırmıştı bu duruma. mevla isteyince gösterir geleceği insana bunu biliyorum. ve suanki sevdiğim kişiyide çok seviyorum. kaderimde onun olmaması ruanın çıkacak olması korkutuyor beni. o ruada diğer kaderimde dediğim kişinin sonradan dindarlaştığını ve çok iyi biri olduğunu görmüştüm. suan aldıım bir duyuma göre o memlekete giden çocuk dine bağlanmış ortamı falan değişmiş çok düzgün çocuk olmuş. bu konuda herkesin fikrini almak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
böyle ilginç şeyler yaşayanlar yok mu gercektende bu yaşadığım şeyi hala yaşıyorum.. hai çok seviorum şuan çıkıoruz dediğim yazıda belirttiğim çocuk varya onla 3 ay evel ayrıldım tıpkı rüadaki gibi. 1 yıl civarı sürmüş oldu ilişkimiz. ben rüaya bağlı kalmadım ilişkim için bütün gayreti sarfettim ma genede bitti. sanırım kader dedikleri bu olsa gerek..böyle gelecekten haber veren rüalar var ama çok azımız görüyor ve çok az görülüyor. yaşayanlar varsa paylaşırsa sevinirim.
Rüyasında insan evleneceği kişiyi görebilir mi?