Valla canım bende gördüm bir gece dua ettim sevgilimden ayrılmış çok üzgündüm namaz kılıp Rabbena duasını okudum dua ettim saatlerce Allahım bana hayırlısını yaz kiminle evlenicem nasıl biri beni mutlu edecek mi diye ama hep hayırlısı dedim ve inanın rüyamda gördüm gördüm ama olamaz yaaa ne alaka dedim güldüm hatta rüyam şöyle ki elvis presley ile evleniyordum her şey bembeyaz onun takımı benım kı arabamız falan olmaz olamaz bu kadar diyerek uyandım ki Elvıs ı da pek oyle dusunmezdım yani ne alaka ise o rüyandan tam 3 yıl sonra çok büyük tesadüflerle yazın evleneceğim kişi size yemin ederim ki ona benziyor bakışları agzı durusu bakışları gozlerı yeşil değil benimkinin ela :) anneme anlatmıştım ben o rüyayı gördügümde annemde gülmüştü şimdi hayret neyden ne göstermişler sana kızım der hala şaşırır çok hayal et düşün görürsün derlerde yani niye tarkan değil kenan imirzalıoğlu ,kıvanç değil de neden Elvıs işte böyle arkadaşlar içten dua edin ve her gece Rabbena duasını okuyup Allahım bana hayırlı bir eş nasip et dıye dua edın Göster bana onu nasıpte varsa Rabbım deyın her gece yapın oluyor arkadaşlar Ben yaşadım !
34 Yorumla
Aslan+1 yılee pekı evlendınız mı neoldu? aynen bende çoık içten etmiştim o duayı ve allaha kendimi en yakın hissettiğim bir zamanda beş vakit namazımı kıldığım vakitlerde böyle bir şey yapmıştım. ve şimdi inanırmısın benim rüada uzağa gidip gelecek die bahsettiğim kişi de bu hafta allahın izniyle çarşamba sabahı buraya gelecek :)
Balık+1 yılCanım teşekkürler en iyi cevap için:) Evet bu yaz evleniyoruz hazırlıklara başladık artık darısı senin başına olamaz böyle bir şey derken oldu valla hatta gelin arabamızda aynı rüyamdaki gibi beyaz ustu acık eski bir araba kiralıyoruz.Rabbımız büyük sadece ve sadece ondan dilemeliyiz kalben inanırsan ve ona muhtaclıgını iliklerine kadar hisseder inanırsan Güzel Rabbim öyle bir yanında oluyor ki sonunda ne diyosun biliyo musun her sıkıntında
Güzel Ulu Rabbim bana yeter!
Koç+1 yılBende aynı yazdığınız gördüm bir yıl önce konuştuğu şeylere kadar rüyamda duymuştum anlattığımda ağlamıştı... şu an durumunuz nedir? dikkatimi çekti. Rüyaların şifresini çözünce gerçekten olağanüstü
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 3,3b cevap paylaştı. sen bu rüyayı gördükten sonra ister istemez aklın ve seçimlerin rüyada gördüklerin yönünde olmaya başladı.birisiyle olacaksa bile rüyada gördün diye ister istemez soğumaya başladın.kendi kararlarını kendin sevirirsin sevdiğin evlenmeyi istediğin varsa onunla evlen,belki şimdi yeniden aynı şeyi yapsan farklı birisiyle evlendiğini göreceksin çünkü gelecek çok dinamiktir sürekli değişir.aldığın karar söylediğin sözler her şey geleceğini değiştirir.kısaca evlenmeyi istediğin kişiyi kendin seçeceksin rüyadan bağımsız olarak düşünüp karar ver.
04 Yorumla
+1 yılHer rüya herkese anlatılmaz, rüyalara aşırı anlam yüklemek ruh sağlığını olumsuz etkiler, her şey olacağına varır kelimesindeki kasıt sen ne kadar yırtınırsan yırtın bir şeyi değiştiremezsin değildir, aksine kaderi Allah (c. c) yazmıyor biz kendi isteğimiz doğrultusunda işliyoruz, Rabbim sadece herşeyin en ustası olduğu için bizim hangi seçimi yapacağımızı biliyor, bilmek ile ona zorunlu kılmak aynı şeyler değildir. Yani daha yapmadığın olayların yazıldığını düşünmen seni yanlışa sürükler, kesinlikle ne bir söyleme ne de bir rüyaya böyle anlam yükleyip gönlünü daraltma kardeşim. Allah kulları için herşeyin hayırlısını bilir, bizlere gösterir ama onları asla zorla yaptırmaz. Demem o ki sevdiğinizle iyi geçinin, rüyaların etkisini değil de kendi iradenizin etkisini önemseyin, çalışmadan bir şey olmayacağı gibi bir fiil olmadan sonucu da olamaz. Siz sevdiğiniz kişiyle aranızı iyi tutun, gönlünüzü o kişiye verin, aklınızı diğer kişiyle yorup kendinizi yanlışa sürüklemeyin derim. Allah yardımcın olsun kardeşim. Selam ve dua ile.
Saygılar40 Yorumla
istihare namazı islamın ilk yıllarına araplar yapacakları işin sonucunun hayırlı olup olmadığını öğrenmek içinok fallarına bakarlardı hz.peygamberimiz bunu yasaklayıp yapmak istediğiniz işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihare namazını kılın fallardan uzak durun diye fetva vermişti o gün bugündür islamda istihare namazı vardır bu namaz sonucunda tam bir teslimiyetle yapılırsa ya bire bir ne olacağı Allahın izzet ve inayetiyle görülebilir yada ileride olacak olayları rüyadaki ipuçlarıyla da anlayabilirsiniz yani birebir görmesenizde bir ip ucu görebilirsiniz korkacak birşey yok eğer kaderinizde durakta gördüğünüz kişi varsa o çok sevdiğiniz kişiden soğuyup sevmeyeceksiniz kader sizi ayıracaktır Allah herşeyi en iyi bilendir sadece yapmanız gereken tevekkülü elinizden bırakmakmak ve sabretmek acele etmeyin zamanı geldiğinde mutlu olacağınızdan emin olabilirsiniz Allah kimseye zulmetmez kişi ne yaparsa kendine yapar...
35 Yorumla
Aslan+1 yılgerçeği görmek canınızı yakmasın hayalerden güzel değildir bazen gerçekler ama üzülmeyin sonuçta eğer Allah size bu rüyayı gösterdiyse vardır bir bildiği Allahtan daha iyi bilmiyoruz değilmi sıkılacak üzülücek bir durum yok evet sevdiğiniz kişiden ayrılacağınız hiisi zor ama hayrılısı belkide ayrılmanızdadır birlikte olmanız ileriki evlilik hayatınızda çok sorunlara yol açabilir bir bakmışsınız okişiyle ayrılmışsınız öylesimi acı yoksa böylesmi karar sizin
Aslan+1 yılböyle yapıpta kimseyi kırmamalısınız belki rüyada nalatılmak isteneni yanlış anlıyor da olabiliriz o kişinin kalbini kırdıktan sonra geri dönüşü zor olur unutmayın mesela ben istihareye benzer birşey yaptım bir abi söylmşti ben vanda okuyorum ve şuan vanda yım eski faküşte van gölünün biraz uzağında ama rüyamda görüdüğüm şey sevdiğim kişi ile değilde sınıfımdan biri ile van gölünün yanında birbirimizi sevdiğimizi söyleyip sarılıyoruk şimdi ilginçtir bizim yeni fakültemiz van gölünün yanında :):)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBen ruya gördüm simdi saat 5 te sevdigim kizlayim boyle evlilik falan yok ben buna gercek hayatta soz vermistim evlenene kadar soz senin elini bile tutmigcam diye sonra ruyada ayni yatakta yatiyorum hic birsey yapmiyoruz birde kaldigimiz ev bizim ogrenci evi ranzanin altinda iki kisi yatiyoz ama bisey yapmadim 3 gecemi 2 gecemi ne boyle oldu ya arkadaslar ben bu kizi cok seviyorum ayrilmamiz icin hicbir sebeb yokken benden ayrildi ama ben onu hala kopekler gibi cok seviyorum ancak ruyayi ayrildiktan sonra gordum hala konusuyoruz ama kopek gibi yalvariyorum kiza her yolu denedim olmuyo barisamiyoz kafayi yigcem dua edin
10 Yorumlabende görmüştüm rüyamda genç uzun boylu uzun siyah saçları vardı kızı arkasında küçük kız cocuğu vardı çok etkilenmiştim aradan 5 ay sonra internetten gördüğüm kız bana mesaj attı tanımadığım biri biraz konuştuk kazakistanlıydı benimle çok ilgilendi beğendiğini söyledi buluşmak istediğini söyledi nedense ben gitmedim şimdi çok pişmanım gitmediğime ewet böyle şeyler oluyor kız zengin yani ben ezilirim diye belki gitmedim
10 YorumlaBenim fikrim. Öyle bir şey yok. Kendini öyle şartlamışsın ki bilinç altın '' Ya beni böyle şerlerle meşkul ettin dur ben sana bi oyun oynimde aklın başına gelsin'' demiş ve farklı farklı senaryolar üretip karşına çıkarmış. Gerçeklikle uzaktan yakında iligisi yok. Anladın mı ?
017 Yorumla
Aslan+1 yılpeki soradan karşına çıkacak olaylarda bilinçaltının en ilgisi var ben onu soruorum? o anlıkda biliçaltı oyun oynar dielim ona blinçaltı rüası denir zaten ve bu tarz rüalar genelde gecmişinde aklında bıraktığı durumların etkileri sonucu rüana karışır.bilinçaltım benim 2 ay sora durakta tanışcağım kişiyi yüzünü konuşcaımız konuları nereli oldgnu 2 yıl sonra tanışağım yüzleri nasıl biliyor? bi konuyu açtıysan bence açıklığa kavuştur ki konuştuğumuz şey bişeye benzesin.
Yay+1 yılBak güzel kardeşim Allah insana çok güzel bir hazine vermiştir. Adı beyin. Ben yıllarca bu tür ve benzeri konulara kafa yordum. Bu duruma gelmem yıllarımı aldı. Şimdi sana bunu 2 dakikada nasıl anlatim. Her yapacağımız belliyse, bize seçim şansı verilmeişse, 3 yıl sonra yapacaklarmız belirlenmişse ne halt yemeye geldik o zaman bu Dünya' ya söyler misin
Aslan+1 yılşimdi allah bizim nei seciceğimizide bilio. evet herşey belli aslında allah bunu bilio. kader konusundada bu böle gecio değişmeyen bi kader vardr evlilik mesela doğum ölüm bazı şeyleri sen sectm sanarsın ama allah seni sınav yapmak için onu sana doğru gösterr ama o yanlştr ve seni onla sınar anlatabilio muyum. bazı şeyler değişmez kaderinde sen sınanmak için onlarla karşılaşırsın.bırak 3 yılı kainata gelmiş herkesin ne yaşıcaı zaten blinio cenetemi cehennememi akıbeti nolcak buda blinio.
Aslan+1 yılruhlarımız biz dünyaya gelmeden evelde vardı. şimdi bizim akıbetmz cehennem bile olsa ilerde şunu diyemiyeceiz işte rabbim beni nie cehenneme koydun diemiceiz. ççnkü bu hayatta kadere bakıp kendini görebilmen için aslında karşına kader ayna olarak getrilio. kaderde sen değişen yada değişmeyen bi yapbozun içinde kendini görüosun.
Aslan+1 yılbir örnekle açıklayayım sana; bir öğretmen düşün birde öğrencileri var. sen sınavda öğretmen olarak öğrencilerinin ne not alacğını blirsin dimi ama onları sınav yapmadan kafana göre not yazamassın .çnkü herkes haklı yere kenedeni savunmaya gecicektr. işte burda öğretmeni mevla öğrenciyi kul sınavı değişmeyen kader cevaplarıda değişen kader olarak dşünürsen ne demek istedgmi anlarsın
Aslan+1 yılçnkü rabbimizden bir kullanım kılavuzu olarak gönderildi. sen kullanım kılavuzu olmayan bir eşya alsan sora ayıplı diyip versen sana bunu satan satıcıya karşı haklı olmaz mısın olursun dimi? bir de mucizevi bi kitap oldgu kanıtlanmş şifreleri çözülüo yavaş yavaş istersen bu konuyuda arastr. okuduğmz bi roman yada ölesine bi kitap olsa mucizeviliğide hiç olmazdı
Yay+1 yılBen okudum. Evet bu sözü Allah söylemiştir diyebilceğim tek bir cümle bile göremedim. Ayrıca bir çok kusur ve yanlış gördüm. Herşeyi bu denli mükemmel ve kusursuz yaratan Yaratıcı' nın kitabıda kusursuz olmalı. Bunlar burada konuşulacak şeyler değil. Profilini mesaja aç. Anlatayım sana bütün kusurları.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok önceden görmüştüm. Ben 22 o 26 yaşındaydı sanırım rüyamda ama. Yataktaydık uyuyorduk birşeyler oldu ikimizde uyandık. Bana noldu karıcım dedi gercekmis gibi yasadım sasırdım o an. rüyamdaki kisi sarısın ve mavi gözlüydü ben genelde esmerlerden hoslanırım :) öyle birini görmedim tanımadım. 2yıllık iliskimide yeni bitirdim. bakalım ne olacak cok merak ediyorum kmle evlenecegimi :))
04 Yorumla
Aslan+1 yılşimdi kaç yaşındasın. canım ben çok garip bişe yaşadım o ara namaz kıldığım bi dönemdi dua edip istihareyi kıldığım geceden 3 gün sonra bi sabah hayatıma gricek herkesi evimin şuanki değişmiş halini gördüm o kişiylede durakta tanışıoduk ve o rüadan 2 ay sora o kişiyle durakta tanıştık sonra rüada nolduysa uzağa gidioud o dnemde 2 kişi girmiştim hayatıma ve biriyle 1 yıl kadar çıkoduk o tanıştığım çocuk askerdi burda ve askerliği bitmek üzere tanışmştık uzağa derken memlekete gitti. ve hayatıma o
Aslan+1 yılrüadaki 2 kişide girdi biri kısa sürdü dieri uzun ve diğerinin yüzünü adını hatrlıodum. onla çıktık 3 ay evel bitti. ve o kişiden sonra hayatıma kimse girmiodu yaz mevsimi gibide o memlkete giden çocuk geliodu ve biz onla sevgili oluoduk. onu benim için hayırlı gördüm ve sonunda kendimi gelinlikle evlendgim gelin odasında gördüm. yani hayatımdan yaşayacaklarımdan resmen kesitler gördüm. evimiz değişiodu dedim ya şuanda rüadakiyle aynı oldu eşyaları falan değişti zamanla. böyle garip bişe yaşıorm
Cevap sahibi+1 yıl20 yasndym
Cevap sahibi+1 yılcok garip .s
Ruyalar gercek olsa idi coktan evlenmistim.Sevmedigim biri ile evlendigimi gormustum.Kabus gormus gibi oldum.2.kizi tanimiyordum tam evleniyordumki Annem beni kaldirdi.Bende neden uyandirdin beni diye sormustum.Cunku ilk ruyanin sokunu atlatamamistim
02 Yorumla
Aslan+1 yılama ben rüadaki tüm yüzleri sonradan tanıdım gördüm ismi annesninin yüzü yaşadgı memleket tanıştığımız yer paylaştığımız bikaç şeyi o rüada görmüştüm ve hepsi çıktı zamanla. yoksa günde milyonlarca rüa görüoruz bu rüanın normal olmayan tarafı bu zaten. çıkmaya başlaması ve çıkması
+1 yılRüyamda sadece isim gördüm onun ismi ile benim ismim. Aynı kağıtta yazıyordu. 1 sene sonra kafede garson gördüm aşık oldum tanışmak istedim ismi o isimdi cidden ama başlamadan bitti
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de her gece iki rekat namazımı kılıp dua ediyorum sevdiğim adama hayırlısı ile kavuşmak için, son bir buçuk haftadır her gece rüyamda görüyorum barıstığımızı. Hiç aksamadı. Kafayı yemek üzereyim o ayrı...
11 Yorumla
Akrep+1 yılkavuştunuz mu?
+1 yılCanım istihare namazına bakarken senin yazına rastladım ama üstünden bir sene geçmiş son durumlar neler sevdiğine kavuştun mu? İnşallah sevdiğinle evlenmişsindir. 🌸
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı. Ayy çok güzel ya bende evleneceğim kişiyi rüyamda da görmek istiyorum ve kaç yaşında evleneceğimi de görmeyi çok istiyorum
00 Yorumla
+1 yılBiri de benim için istiareye yatamaz mi ya? Herkesin kendisi için yatması daha ni hayirli olur
00 Yorumlabende rüyamda hep kızıl saçlı renki gözlü bi kız görüyorum hayırmı şer mi?
00 Yorumla
+1 yılbende görmüştüm. Kapalı çok güzel beyaz tenli çok konuşmayan bir hatundu. Beyazlar giyinmişti.
06 Yorumla
Yengeç+1 yılşu ana dek rastlamadım. Kapalıydı ama sarışın veya kumral olduğunu biliyordum sanırım mavi gözlüydü. Evden çıktık çok konuşmuyordu camiye doğru gittiğimizi hatırlıyorum. O kadar. Karşıma öyle biri çıkmadı 4ay önce gördüğüm bir rüya ama istiareye yatmadım normal bir zamanda idi.
Yengeç+1 yıldenemek lazım daha önce böyle bir girişimde bulunmadım.
Aslan+1 yılama her istiareye yatanda görmezmiş mevla isterse gösterirmiş. ben o gece çok kötüydüm kuarnı kalbime koyup saatlerce ağladığımı biliyorum.ve allahla en iç içe olduğum çokça ibadet ettiğim zamanlardı. belkide rahmet sahibi mevla o yuzden de gösterdi bilmiyorum. mevla yaptıysa vardır bir bildiği.
Yengeç+1 yıle tabi samimiyet inanç olacakki mükafatını al. Her önüne gelen sonuç alacak olsa herkes evleneceği kişiyi bilir ona gider veya bekler. Rabbimin bir hediyesidir bu samimi kullarına.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çocukluğumdan beri bunları yaşıyorum o gün rüyamda görüp ertesi gün aynısını yaşıyorum çok defa oldu bu bende kimseye söylemiyorum söylesem de inanmazlar zaten
20 Yorumla
+1 yılNe yaptınız da bu rüyayı gördünüz anlatır mısınız bende yapmak istiyorum
00 YorumlaMerhaba evlendinizmi acaba rüyanızdaki kişiyle 1 yıldan fazla zaman geçmiş merak ettim..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevleneceğim kişiyi göremem ben öyle bi yeteneğim yok belli de olmaz ama sanmam
00 YorumlaRüya içinde rüya görüp uyana uyana bitireme emi ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu istihere yi nasıl yaptın?
01 Yorumla
Aslan+1 yılozamanlar elimde bi dua kitabı vardı. çoğu dua ve namaz kitaplarında istire ve diğer namazlar yazıo. normal yatsı namazınıda kıldıktan sonra uyumadan evel istiare namazını kıldım ve arkasından namaz bitimi duarsını okudum ve bi dolu karışık dular okudum kuranı kerimden sureler okudum sonra kuranı kerimi kalbime koyarak ve ağlayarak dilekler diledim. çok bunalımdaydım o gece zaten. üstüne yattım ama o gün dil 3 gün sonra kıldığım namazı unuttuktan sonra gördüm.
Gerçekten çok farklı bir şey...
02 Yorumla
Aslan+1 yılaynen ve belki bunu başkasına anlatsam bana inanmayacak ama yakın arkadasımı rüayı gördüğüm sabah çok etkilenip aramıştım o şahit neyseki. bazen anlaşamıoyoruz şuanki çıktgm çocukla yada başka birşey oluo. kaderimin diğer çocuk olabileceğini düşünmek beni ciddi anlamda mutsuz edio.
+1 yılRüya bu ebeni bile görürsün.
20 Yorumla
+1 yılparalel evren
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım