Böylz seylere inanmam ama o gece çok tuhaf bir ruya gormustum yani digerlerinde cok farkliydi
Az önce boyle bir sey okudum ve tuz yiyip yatarsan evlencegin kisiyi goruyormussun o gece.
Ben bunu bilmiyordum ve o gece bir erkegi gördüm.
Simdi okudumki o gece tuz yiyip yatince ilerde evlenecegin erkegi goruyormussun. Ben tuz yimeden yattim yani bilmiyordum.
Sizce tuz yimedenn yatanlarada gecerli mi bu?
Az önce boyle bir sey okudum ve tuz yiyip yatarsan evlencegin kisiyi goruyormussun o gece.
Ben bunu bilmiyordum ve o gece bir erkegi gördüm.
Simdi okudumki o gece tuz yiyip yatince ilerde evlenecegin erkegi goruyormussun. Ben tuz yimeden yattim yani bilmiyordum.
Sizce tuz yimedenn yatanlarada gecerli mi bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana da oldu aynisi ya tuz falan yemedim ve doğum günümdü rüyamda gordum gördüğüm kızcda bizim koylu tanidik yani. Ama kiz 12 13 yaş kucuk ben 30 o 17 18 falan ailem bni onunla evlebdrnek istiyor kizin ailesi de ole 😞😞napicagimi sasirdim ya. Kafayi yicem. Kendimden vazgecmeyi bilsem vazelgecixem ölmek istiyorum
Benimde dogum günümdü 😅
Ben gecen sene farkli bu sene farkli birisini gordum.
Bende tuz yimedim ve inanmiyordum ama bir erkegi gorunce o gece aristirmak istedim.
Sende gercek olmus o zmn bu
Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman. Bnde inanmam bu gibi inanislara ama ilk defa basima gekdi bole bir sey ya. Gercekten bilmiyotum valla ya.
Tesekkür ederim seninde dogum günün kutlu olsun. Hiç dogum günümun olmasini istemem çünkü yaslaniyorum 🥺
Sana simdiden gecmis olsun yani 12-13 yas cok. Yani kardesinin yasta o senin.
Baska kiz yok mu? Senin yaslarda?
Sağol. Çok sevdigim asik oldugum biri var ama cok karışik o isler ya. öyle bi durum icindeyim ki anlatamam.
Asik oldugunun birisi varsa o kizla konus.
Yoksa kendinde 3-4 yas farkli birisini buldun ailen.
13 yas cok gercekten
Dediğim gibi o kadar çok karmasik ki o konular ne yaoacagimi bilmiyorum
Kolay gelsin sana o zmn 🤷♀️
Tesekkurler
Saçma sapan, ben eniştemi gördüm. Onunla mı evleneceğim şimdi, teyzeme bu şoku yaşatmam.
İnanmıyorum ben böyle şeylere ya. Hurafe resmen.
Bana saçma geldi
Böyle bir sey duydun mu daha önce?
Ben duymamistim