Hayatımı sevmiyorum. Nasıl bir şeyleri düzeltebilirim?

Senelerdir çile içinde yaşıyorum. Acılarla kendi başıma mücadele ettim hep, kendi başıma 19 yaşıma kadar geldim. Ne ailem, ne arkadaşım, ne de beni seven birisi vardı yanımda. Bazı insanlar genelde beni sebepsiz yere çekemezdi ve durup dururken bana saldırırdı. Hakkımda türlü türlü iftiralar atıldı. Beni seven kimse olmadı. Aşık olduğum, sevdiğim kimse de beni sevmedi. Hepsi rezil insanlarmış zaten, ortaya çıktı. Eski sevgililerini kıskandırmak, eski sevgililerinden intikam almak, gönül eğlendirmek ve daha farklı şeyler için beni kullanmaya çalıştılar. 10 yıllık arkadaşım dediğim, pek çok konuda destek olduğum insan, bana hiçbir konuda yardım etmedi, yardım etmemekle kalmadı, daha beterini yaptı. Sevdiğim erkekle aramızı bozdu, sırf kıskandığı ve gözü kaldığı için. En ufak mutlu olma ihtimalimi bile elimden aldı. Zaten o ve bazı arkadaşları sırf onlardan daha güzel olduğum için çekemiyorlardı beni. Herkes tarafından ihanete uğradım. 2 sene önce de evladım yerine koyduğum, canımdan çok sevdiğim kedimi kaybettim. Benim için evlat acısından farksız bu. Dün de bir medyuma gittim; medyum, haneme yıllar önce büyü yapıldığını söyledi. Dediği her şey bir bir çıktı. Ben çok yoruldum artık gerçekten yaşamak istemiyorum, her nefes zehir gibi geliyor. Ama canıma kıymayacak kadar da korkağım. Sizce nasıl düzelir bu hayat? Ne yaparsam eskisinden daha güzel bir hayatım olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Patavatsız insanlar teselli etmeye çalışmasın. Teselli ederken bile insanca edemiyorsunuz çünkü.
Hayatımı sevmiyorum. Nasıl bir şeyleri düzeltebilirim?