Bu hayatta yemek yemeğe nasıl ihtiyaç duyuyorsak bazen bazı duygulara da ihtiyacımız vardır. Birinin gülen yüzüne, bizlere tatlı davranmasına ve iltifat edilmesine ihtiyaç duyabiliriz. Bu hayatta bizlerle ilgilenen bizlere zaman ayıran kişilere ihtiyacımız var. Bazen sevgilimiz, ailemiz, arkadaşlarımız olsun bazen değiştirdiğimiz saç rengimizin beğenilmesi iltifat edilmesi kimi mutsuz eder? Bence kimseyi mutsuz etmez..
Dış görünüşüme iltifat eğer erkekler ediyorsa sıradan geliyor ama bağım, arkadaşlığım samimiyetim olmayan kızlar ediyorsa çok hoşuma gidiyor. Onun dışında önceden zekama yönelik iltifatlar hoşuma giderdi. Sonraları sadece zeki ve degerli bulduğum ibsanların iltifatları hoşuma gider oldu. Artık ister zeki, ister aptal kim ne iltifat ederse bir şey hissettirmiyor.
Malesef boş iltifatlar ve laflara artık karnım tok, doyduk inanmak isteyen varsa buyursun inansın, boş iltifatlar da zaten sadece egolu narsist kişilerin ihtiyacı olur, ben böyle bir kişilikte olmadığım için ihtiyaçım yok ve tokum ve yokum...
Her insan iltifatlara ihtiyaç duyar ve iltifatsız kalan insanın içini hüzün kaplar. Bilimsel olarakta böyledir her insan iltifat ister. Sadece kimden ve nasıl geldiği önemlidir.
Benim iltifatlara boş sözlere ihtiyacım yok Benim başlarımızı yasladıgımızda birlikte gülecek aynı hayatı yükleyecek hep yanımda ve yanında olacagım birine ihtiyacım var Herşey gelip gecici Güzellik yakısıklılık bi yere kadar Bunu pandemide hepimiz öğrendik
Açım ya sevgilim yok ve ne ben birine iltifat edebiliyorum ne de biri bana çevremdeki arkadaşlarıma iltifat edince teşşekkür ediyorlar dönüşü olmuyor 😂