Ya ergen işi diyorum bakıyorum yaşı başı koca osmanlar bile saçma sapan asdfghhsgsien gibi bir gülme sağlıyor sorununuz ne?

Gerçekten böyle bir saçmalık yok. Birinin klavyesi bozulmuş herkes onun ismini hahahah koymuş. Bir tilkinin kuyruğu taşa sıkışıp kopmuş. Sonra düşünmüş böyle bana diğer tilkiler gülüp dalga geçer ne yapsam acaba demiş. Sonra başka bir tilki gelmiş senin kuyruğuna ne oldu demiş. Bu yeni moda böyle yapan tilkilerin şansı çok ölüyormuş demiş ve kuyruğu olan tilkide ondan özenip aynı şekilde kuyruğunu kesmiş. Ve diğer tilkilerde zincirleme birbirlerinden duyarak görerek kesmiş. Enson 2 tane tilki kuyruklu imiş kesmemişler. Ve bütün kuyruksuz tilkiler o kuyruklu tilkiler ile dalga geçmiş. Yanı biri biyerden atladı diye herkes atlamak sorunda mi? Doğruyu yapan 2 kişi ile kendi kuyruk acıları yüzünden dalga mi geçilmek zorunda. Arkadaşım herşeye dalaylama atlıyorsunuz. Bi araştırın yaptığınız şeyleri. Asgfdhksns bu nedir yaa gülüyorum gerçekten yapmayın şunu lütfen 🙏
Ya ergen işi diyorum bakıyorum yaşı başı koca osmanlar bile saçma sapan asdfghhsgsien gibi bir gülme sağlıyor sorununuz ne?