Dışarıdan insanlar sizi nasıl biri olarak görür? Görsel beni anlatıyor bu arada, genelde insanlar dışarıdan beni öyle görürler xdd

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
sakin. hep sakin olarak gördüler bazıları da ezik. halbuki tipim olmadıkları için onlarla vakit geçirmek pek ilgimi çekmiyordu gerçi tanısalar ne kadar çılgın biri olduğumu anlarlar. dışarısı pek beni yansıtmıyor. renkli bir kişiliğe sahibim
Pekte iyi görmezler. Genelde dışardan bakınca hovarda, çapkın, egolu, ateist, sorumsuz olarak görürler.
Ama tanıdıktan sonra tam tersi olduğunu öğrenince şaşırıyorlar.
Aşırı neşeli ve şakacı. Pozitif enerji saçıyorsun etrafa diyorlar. Ama bence biraz abartıyorlar. Yeri geldiğinde çok ciddi olabiliyorum. Öyle olunca da herkes soruyor başına kötü birşey geldi mi diye😅
Cevap
16Cevap
Herkesin dövmek istediği, çoğu kişinin hayalinde ki insan modeli.
Evet
Kendimi gordum okudugumda beni yakindan tanimayan disaridan goren egosu tavan havali zannediyo bunu cogu kisi yakin arkadaslarima soylerler nasil anlasiyosunuz diye soran coktr
bana soylemedigi surece ya da kendisi herhangi bir ortamda benden bahsetmedigi surece hic tanismadigim insanlarin ya da hakkimda hic bahsetmemis kisilerin hakkimda ne dusunduklerini bilecek mitolojik guclerim yok...
Saf gözüküyorsun diyen var, havalı egolu gözüküyorsun diyen var, kurnaz birisine benziyorsun diyen de var. Bakış açısına göre değişir.
Twitter de paylaşım yapayım eğlenceliyim ben aslında olan:Sosyal medya olmasa bir hiç :)
sadece farkında değil
Egolu gördüklerini düşünmüyorum ama soğuk görüyor olabilirler. Sadece sevdiğim insanlara karşı sıcağım, doğru görüyorlar yani 😌
Gıcık ve şımarık olarak görüyorlar. Hatta biz seni ilk gıcık felan sandık diyorlar.
sert maço kibirli kendını begenmıs kımselerden hoslanmayan
Bazıları komik buluyor bazıları tatlı buluyor bazıları itici buluyor bazıları gıcık buluyor İnsandan insana göre değişiyor
Soğuk, mesafeli gibi görünüyorum.
Aşırı sıcakkanlı 😄✌️
Insanlara sorayim hemen
Bana da öyle diyorlar
Beni de egolu sanıyorlar halbuki hiç egolu değilim
Soğuk mesafeli ciddi
Sempatik ve kibar birisi olarak görürler.
Sert soğuk sinirli gibi
Dışarıdan soğuk , utangaç 😏
Kedi aşığı
Evet aynı nickten sıkılıp sildim
Anladım, yeniden hoşgeldin o zaman 😂
Hos buldum kimse tanimiyor beni böyle daha iyi :)
Tatli Teyze olarak görüyorlar
İyi insan olarak görürler
Buz gibi soğuk
Soguk ciddi
soğuk
Ruhsuz :D 😂
Soğuk insan
Fotoya katılıyorum
Suskun.
Dobra
Hemşirem?
Sessiz