Olumsuz eleştirilerin motivasyonumu düşürmediğini söyleyebilirim. Kimsenin ne düşündüğü ya da hissettiği ile değilde daha çok benim olmak istediğim be şu an ki durumuma önem veririm. İnsanları yaşamaktan, kim ne der demekten zaten kendimiz olmaktan çıkıp, başkalarının hayatını yaşamışız bu zamana kadar. Bari bu dakikadan itibaren sadece kendimize odaklanalım. Bırakalım onlar bizi ne sanırsa sansın... Sen, ben, bizler ne olduğumuzu biliyoruz ya..
Eskiden çok umrumdaydı ama şu an o kadar da değil. Sevdiğim ve değer verdiğim insanlar için tabii ki önem veririm fakat diğer insanların düşüncesini gereksiz buluyorum. Dışardaki insanların geneli ne yaparsan yap yine de ne olduğuna bakmadan eleştirirler. O yüzden artık ne istersem yapıyorum, önemsemiyorum. Her halükarda senin hakkında kötü şeyler söylüyorlar zaten. Bu onların çabası durduramazsın. Hele seni sevmeyen biriyse yandın. O yüzden pek fazla dışarıdaki insanların senin hakkında görünüşünü umursamamak gerekir. Dışarıdan nasıl bir izlenim vereceğini de kafaya takma. Kendin ol.
Kendimce her zaman daha iyi olmaya çalışanım , başkalarının değil benim kendime olan saygım daha önemli. Insan nasıl isterse öyle görür, bir noktadan sonra dünyanın en iyisi olsanda fayda etmez, o yüzden başkalarına bakarak yaşayamayız bu hayatı.
Umursamam diyen yalan söyler. Ben beni ilgilendiren ve değer verdiğim kişilerin fikrine, nasıl gördüğüne önem veririm. Hatalar yanlışlar bu şekilde düzeltilir.
Önemli olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar dudak estetiği makyaj ürünleri patlatmazdı diye düşünüyorum Slavlardan sonra ilk sırada Türkler var kaş estetiği var bir de gerçi ben doğallıktan yanayım bu sene doğallık dünya da fazla çünkü Cenap Şahabettin olması gerekiyor iyi bir kıyafet iyi bir tavsiye mektubudur elbette modern dünyaya uyum sağlamak gerekiyor insanlar bizi tanımıyor o yüzden özenli olmalıyız abartı pek hoşuma gitmiyor 😅
Kendimi insanlara karşı açıklama yapma gereksiniminde bulunuyorum maalesef bu huyumdan bir türlü kurtulamıyorum. “Ben kendimi biliyorum nasıl olsa” diyebilsem keşke.
O kişi benim hayatımda önemli bir yerde rol oynuyorsa ve fikirlerini benimsiyorsam tabiki dikkate alırım. Ama normal insanları asla ciddiye bile almam.
Bu sadece benim için değil kimse için önemli olmamalı. Ben benim , sen sensin... Eğer ki az da olsa içinizde iyilik varsa asla kişinin benliğine karışmayın , yorum yapmayın. Emin olun dışa vurmasa da kalbin bükülme özelliği yok, kırılıyor. Bir kişi benliğini değiştiremez yalnızca üzerine eklentiler yapar. O yüzden kişinin benliğine söylediğiniz her söz kalıcıdır. Lütfen buna dikkat edin.
Sebep? Çok da önemli değil, sonuçta ben ne söylersem söyleyeyim, algıladıkları farklı olacaktır ve ona göre benim hakkı. da konuşacaklardır... iftira durumlarında devreye girerim orası ayrı.
Kimseninn beni dışarıdan nasil biri olduğumu bilmesi önemli degil insanlar nasil biri olduğunu bilsin yeter çünkü insanların dış görünüşüne bakarak olumlu ya da olumsuz yorum yapmayi tercih etmiyorum. ( bu benim düşüncem )
Hayır, umurumda olmaz. Sadece ne kadar içten ve samimi olduğumun farkında olduğumdan karşılaştığım yapmacıklık, kıskançlık ve hırs içeren davranışların neden beni bulduğuna anlam veremem