Aslında mutluyum kendi çapımda ama işe sokmaya çalışıyorlar beni, bende zevkleri olan birisi değilim ve zoru gördüğüm zaman kaçıyorum. Kafam desen yeterlilik gerektiren işleri anlayamıyor ve beyin beden kordinasyonunu sağlayamıyor. Tam bir fiyasko.
Tekvando, kick boks sporlarında başarılıydım. Amma velakin ben spordanda hoşlanmıyorum. Bıraktım, geleceğim vardı. Ama canımın istemediği hiç birşeyi yapmak istemiyorum. Benim canımı herşey sıkıyor ve beni eğlendiren birşey yok. Tüm gün 3.1 çekip bilgisayar başında az kalmış belkide kaldımı bilmiyorum vr olan beyin hücrelerimide öldürüyorum.
Tekvando, kick boks sporlarında başarılıydım. Amma velakin ben spordanda hoşlanmıyorum. Bıraktım, geleceğim vardı. Ama canımın istemediği hiç birşeyi yapmak istemiyorum. Benim canımı herşey sıkıyor ve beni eğlendiren birşey yok. Tüm gün 3.1 çekip bilgisayar başında az kalmış belkide kaldımı bilmiyorum vr olan beyin hücrelerimide öldürüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Reis bu nasıl karamsarlık başlığı okuyunca devam edemedim. Kimse vasıfsız değil kendine gel.
Bende aynı senin gibiyim ve intihar etmek istiyorum
Allah belamızı gö. tümüzden verdi
Nolcak halimiz sence ciddi
Bilmiyorum, hayat çok zor ve ben bu zorluğu kaldıramıyorum bana göre değil bu hayat. Kendimizi keşfetmemiz lazım diyeceğim ama aklıma birşey gelmiyor. Severek yapabileceğimiz birşeyler lazım öyle birşeyde yok
Yahu yemin ederim aynı düşünceler
Her şey zevksiz, keyif vermiyor çabuk pes ediyorum, zora hiç gelemem. Gururluyum çalışırken en ufak laf yersem o işi bırakırım, gururuma yediremem. Aldığım maaşı beğenmem. İnsanları sevmem
aynıyız aynı
Valla bende
doğru oto sanayi ye çıraklığa
Tecrübeli elemanlardan dolayı kimse almıyo.
Tecrübülü ülümüüüüün yazıyo heryerde
Ma l oldugumu görünce anlıyolr demekki bunuda çıkarabilirim
çırak demek tecrübe li demek değildir
Kendimi ezilmiş hissediyom ve yanaklarım kızarıyo böyle bo. kum işte :(
öldürdün kendini mk
Nefes alan ölüyüm abi beynim durdu yıllardır 3.1 ve bilgisayar bağımlısıyım artık beynim hiç birşeyi almıyor. Öğrenme konusunda sıkıntı yaşıyorum, mesleki anlamda yoksa herşey güzel. Ama meslek yok yok olmuyor meslek dışında anlıyorum
Evet.
Jrjdhdhhdhs
olmalı
ayneeennn