Şans durduk yere olmaz ve insanlar böyle bir mucize ve şans olacağını sanar durduk yere ve çoğu insan ben şansız biriyimdir der ve bu şahsen çok komiktir çünkü kendinizi odanıza kapatırsanız şans bizi bulmaz. Şansı artıkmak için yapabilecek şeyler de vardır. Ne ekersen hayatta o sana geri dönüş eder iyi ya da kötü, tam tersi şans da getirebilir. O yüzden her şey bizim elimizde ve ben her zaman suna inanırım kendi şansımızı kendimiz yaratırız ama bazı insanlar şansın gökten zembille inmesini bekliyor. Şans dan bir şey beklemeyin kendinizden bekleyin çünkü her şey avucumuzun içinde şans bile...
Bazen inanırım. En ilginç şansım, 2017'de bir genci araba çarpmasından son anda kurtardım. Yayalara kırmızı yanmış. Tramvaydan indim ineli 30 sn oldu. 15 kişilik kalabalıktık. Acele eden genci farkında olmadan azıcık sıkıştırdım. Sıkıştırmasam yanımdan sıyrılıp, az daha kontrolsüz bir şekilde yola atlıyordu. Sağdan gelen beyaz araba çok hızlıydı. Yol boşalınca hep beraber karşıya üniversiteye geçtik. Kurtardığım gençle bir daha karşılaşmadık.
Hee şeyin bir düzen ve tertip içinde yaratıldığını ve bu düzeni yaratan mutlak bir gücün olduğuna ve kader'in varlığına inanıyorum. Şans denen söze ve halk arasında şanslı-şanssız diye tanımlanan bir şeye değil insanların istek ve azmi ile bir yerlere vardığında, yüce Yaradan'ın bazı şeyleri bela ve musibetleri tehir ettiğine inanıyorum.
Ankara gibi bir yerde şehrin biraz ilerisinde arazide Çakal görmek şans mı şanssızlık mı bilemem ama kensilikle şansın o sözcüğün tılsımına inancım tam
İnanmazdım normalde sebebini bilmiyorum ama işim hep rast gider çoğu zaman dört ayak üzerine düşerim neden böyle bilmiyorum kalbim mı çok temiz nedense artık jdnsjsjwk