Sizce bu durumun böyle olması, hani başkalarına göstermek babında değil tabi kişinin kendi isteği ile bunu yaptırması sizce onun egolu, kibirli veya ruh hastası olduğunu mu gösterir?

O tabloların hikayesini bilmediğimiz için yorum yapamam belki hediye olarak gelmiştir manevi bir değeri vardır ya da ressamı tanıyordur bilemeyiz.
ben şahsen isim ve fotoğraflı hediyeleri almayı da vermeyi de çok severim çünkü sana Özel bir hediye oluyor bu
bana da kendi resmimle bir not defteri hediye edilmişti, şimdi bunu gören bir insan egolu diyebilir bana ama bilmez ki o hediye ne ve kimden geldiğini manevi değerini 🤷🏻♀️ O yüzden önyargılı olmamak lazım bence😅
😃🙏🏼
Merhaba,
Bunu buradan söylemek çok zor. O röportajı dinlemiş olsam bile bazı kurallar içinde yayınlanıp, kayda girdiğin için anlamak mümkün değildir. Kişinin doğal gündelik halini görmek ve konuşma içeriğini gözlemlemek gerekir diye düşünüyorum.
Cevap
3Cevap
Bence evet yani 1 tablosu birkaç resmi olabilir de bir arkadaşım her yere hatta fincana bile kendi resmini bastırmıştı o da ego artık.
Ne desem bilemedim.
Ama kendine aşık birisi olabilir.😏
olabilir guzel birsey kendini sevmesi
Çok iyi kalpli birine denk gelmiştim öyle yeğen
Değil.
Delidir.
Evet olabilir
Kendini seviyordur.
Egoludur kesinlikke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar