Kişilik & Karakter Nerede asla yaşamam dersiniz? Halk_Haykırışı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor van Erzurum konya Hatay izmit İstanbul Muğla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nerede asla yaşamam dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ms26Ms Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İstanbul'da yaşamak istemezdim, zaten yaşamıyorum🤷♀️ 0 0 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Seçeneklerde Van bırakmışsın. Tam tersine en çok yaşamak istediğim şehir Van'dır :)Ama asla yaşamam dediğim bir şehir yoktur. Her yerin farklı kültürü var. Bu kültürleri tatmak güzel. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Konyada yaşamak istemem 15 gün kaldım tatsız 15 gün geçti.. 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çinin baskenti. Pekin de yasamam.Coookk kalabalikk. Havasida bir o kadar kotu. 0 0 Yorumla
Likirlikiriçbni Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tokatta...19 yıldır burada yaşamam dışında problem yok 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki tüm iller, kısmen Adana ve Hakkari. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Karadeniz doğu güneydoğu iç anadolu da bir iki yer hariç yerde yaşamam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstanbul'da yaşamak istemezdim, zaten yaşamıyorum🤷♀️
Seçeneklerde Van bırakmışsın. Tam tersine en çok yaşamak istediğim şehir Van'dır :)
Ama asla yaşamam dediğim bir şehir yoktur. Her yerin farklı kültürü var. Bu kültürleri tatmak güzel.
Konyada yaşamak istemem 15 gün kaldım tatsız 15 gün geçti..
Çinin baskenti. Pekin de yasamam.
Coookk kalabalikk. Havasida bir o kadar kotu.
tokatta...19 yıldır burada yaşamam dışında problem yok
Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki tüm iller, kısmen Adana ve Hakkari.
Karadeniz doğu güneydoğu iç anadolu da bir iki yer hariç yerde yaşamam.
İstanbul dışı hicbir yerde yaşamam.👍🏼
soğuk ve denizi olmayan yerlerde kesinlikle yaşıyamam
Büyük konuş diyorsun :)
Doğuda.