Rüyamı sanki gerçekmis gibi hissediyorum ve dokundugum seyleri hissediyorum?

Rüyamda sanki gerçekmiş gibi hissediyorum ve sanki kendim irademle hareket edebiliyor gibiyim ve bu nerdeyse hergün oluyor. Bir şeye dokunduğumda veya yediğimde hissedibiliyorum ve tadını alabiliyorum. Kalkınca az şey hatırlıyorum. Gördügüm rüyalar çok garip, asla normal rüyalar gibi değil, korkutucu açıkçası. Hatta bir keresinde rüyamda bir şey yapmaya çalıştım ama yapamadım, kalktığımda aslında yapmak istediğim şeyi yapmamak istedigimi farkettim? Ve dün rüyamda yediğim pastanın tadını aldım ve gördüğüm ortam, kişiler normal değildi. İnternetten araştırdım ama fazla birşey bulamadım. Benimle aynı durumu yaşayanlar veya bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi. Gittikce daha garip hissediyorum. Bircok kez sanki gerçekten o anın içindeymiş yaşıyormuş gibi oldu ve duyguları , tatları veya dokundugum şeyleri hissettim. Uyandıgımda acaba gerçekten rüyayı kontrol edebiliyor ve dokundugum şeyleri hissedebiliyor muyum diye düşünüyorum. Buraya yazmaktan başka çarem kalmadı açıkçası. Lütfen yardımcı olun😭Buraya sorulacak türden bir sorumu bilmiyorum ama mecburum lütfen.
Rüyamı sanki gerçekmis gibi hissediyorum ve dokundugum seyleri hissediyorum?