Delirmeye başladığımı hissediyorum. Psikiyatriste gitmeli miyim?

Çok karmaşık duygular içindeyim. Durup dururken depresif bir hale giriyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum, içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor, kalabalık içinde kendimi yalnız hissediyorum ve son zamanlarda bu his daha da çoğaldı, büyüdü ve dayanamayacağım bir raddeye geldi. Hayatı sorgular oldum. Neden yaşadığımı sordum kendime birçok kez. En sevdiğim, yanlarında güvende hissettiğim insanları bile yanında istemez oldum. Herşeye, herkese çok soğuğum artık. Arkadaş, aile kavramı benim için koca birer yalan sanki. Durup dururken göz yaşlarına boğuluyorum, durup dururken kendi kendime kahkaha atmaya başlıyorum. Geceleri uyumak yerine, sosyal medya, platform gibi sitelerden içimi dökecek kişiler aramaya başladım. Ama, onlarla konuşurken başka biri araya dahil olunca kendimi daha da yalniz hissediyorum. Bunalıyorum, bunalıyorum ve sanki nefesim kesiliyor gibi hissediyorum. Kendimi bitmez bir karanlığın, sonsuzluğun içine sürüklüyorum sanki. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Herşey bana çok yabancı geliyor. Sanki kimse, hiçbirşey içten beni mutlu etmiyor. Bazen deli olduğumu düşünmüyor değilim.
Delirmeye başladığımı hissediyorum. Psikiyatriste gitmeli miyim?