Ağır Vesvese ve Korkular Zihin Düşünce ve Kalp Yorgunluğu Güvensizlik?

Ağır vesvese akla gelen kötü düşünceler, x bir kişi hakkında, durduk yere gelen ağlama hissi melankolik ruh hâli, geçmişi düşünüp üzülmek bazen ağlamak ve (iç) kalp sıkıntısı, insanlara aşırı güvensizlik (tecrübelerden dolayı) insanları hayatına alamamak, yeni bir arkadaş istememek, belirli kişiler harici kimseyle görüşmek istememek çevreyi iyice daraltmak, Instagramdan birsürü gorusmedigim kişiyi çıkardım onları da takibimden çıkarttım, sürekli bi hata yapıcam korkusu, her işte her olayda, tek başına akşam, gece dışarı çıkmaya korkmak sanki arkamdan birisi takip ediyormuş hissi, köpekten ve kediden fazlaca korkmamin da etkisi olabilir tabi.. Kafamda senaryolar tasarlayıp inanmak, yok şu insan bana zarar vericek şu insan benim fotoğrafımı alıp kullanicak, yok şu insan yolda beni takip ediyo, yok beni oldurucek diye düşünüp korkmak vesvese ve kaygı duymak (Esra erol, müge anlı izlemem ve geçmiş tecrübelerden dolayı da olabilir tabi) psikoloğa gidicem ama sanırım gerçekleri duymaktan, yüzleşmekten çok korkuyorum 😢😢 Hemen direkt teşhis koyarsa ve hastaneye falan yatirirlarsa, belkide herkesin hissettiği şeylerdir, belkide depresyon ya da vesvesedir, lütfen birileri icimi rahatlatacak birşeyler söylesin.. 😢😢😢
Ağır Vesvese ve Korkular Zihin Düşünce ve Kalp Yorgunluğu Güvensizlik?