Doğayı keşif için turlarken resimdeki tabelayı gördüm. Tabelanın gösterdiği yön beni kendisine çekti. 1 km kadar ilerledikten sonra bir kurt sürüsüyle karşılaştım. Liderleri olduğunu düşündüğüm alfa kurt bana doğru yürüdü. Onunla göz göze gelince hiç istifimi bozmadım. Bir etrafındaki kurtlara baktım bir de alfa kurdun gözlerine baktım. Bende onun üzerine doğru yürüdüm. O üzerime doğru koşmaya başlayınca bende onun üzerine doğru koştum. Ölümüne dövüştük. Alfa kurdu öyle bir patakladım ki arkasına bakmadan kaçtı. Var mı başka isteyen diye bağırdım hepsi önümde boyun eğdi. O an anladım ki artık o sürünün alfa kurdu bendim. Artık ben bir alfa kurdum arkadaşlar. Kestirme yollardan geçmeyin avlarım sizi
Sonra kurtlar ver elini öpelim abii adamsın abii auuuv diye uladılar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Artık onların lideriyim. evime kadar peşimi bırakmadılar. bunlara para dayanmıyor tüm maaşı ete verdim doyuramadım. sanırım onlarla doğaya gidip avlanacağım şehir ateş pahası
aga bende geçen afrikada kurak topraklarda susuzluktan bi çaba sürünerek geniş düzlüklerde ilerliyorum bir baktım fil bana geliyor yakaladım hortumundan yermisin yemezmisin en son bir can havliyle tam kaçıcak kuyruğundan sürüklüyerek timsahlara attım abi dedi beni kurtar atladım nehre timsahlarla boğustum kurtardım fili oda beni hava alanına kadar getirdi arkadaş olduk şimdi ise arada selfi felan çekiyo atıyo bana bende ona atıyorum iyi yani aramız
Akıllı bir kurtsun sevdim seni. Bundan sonra sana smart kurt diycem. Sana daha güzel bir görev vereceğim. Kırmızı başlıklı bir kız var. Sürekli babaannesine reçel meçel bişiler götürüo. Ona tuzak kurup avlamanı istiyorum senden smart kurt
Smart kurt o ne demek oluyor lider benim unutma! Liderinle ukala ukala konuşma valla aforoz ederimi seni sürüden kovulursun ve sürüden kovulan kurtlar ölüm mağarasına gönderilir. Çünkü orada onları boğazlarız ve yeriz. İyi bir avcısın dikkat et av olma!! smart kurt beni delirttin bak ellerim ayaklarım titriyor
Tamam şımarma smart kurt ye taze etini hadi! Bıktım bu sürüden ya yok bacak yemem yok dalak yemem yok benim kalp etine alerjim var yok kıl yok tüy yeter ya yeter gidin kendinize başka lider bulun! ben gidiyorum!
Offffff bu tavuklarda da itaat ruhu yok kafalarına göre hareket ediyorlar. Avlanmayı bilmiolar zaten ava çıkıoz av oluyorlar. Böyle lanet bir sürüye düştüm işte. Tavuk sürüme katılmak ister misin
Tavuklar saldırın kaçmasın onu yiyeceğiz. Lan saldırın diyorum toprağı eşeliyorsunuz halen pis tavuklar! ne demişler kel kör kendin işini kendin gör. Kaçma bir yere seni farelere yem etmiyeceğim!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kestirme olduğu için :/
Ayrıca bu yazının tamamını okuduğum için kendime ceza veriyorum
bugünlük bana çikolata yok :/
Bende okuduğun için sana ödül vericem. Ödülün https://www.youtube.com/watch?v=EfSJnVJyZvo
Sonra kurtlar ver elini öpelim abii adamsın abii auuuv diye uladılar
Artık onların lideriyim. evime kadar peşimi bırakmadılar. bunlara para dayanmıyor tüm maaşı ete verdim doyuramadım. sanırım onlarla doğaya gidip avlanacağım şehir ateş pahası
Viski al onlara. Alfa partisi yap
alfa kurdu pataklamak metin2 mi oynuyon aga seniyeler içinde bir insanı parçalayacak çeviklikteki bir canlıdan bahsediyoruz burda?
Bende yalan olmaz olanı söylüyorum
aga bende geçen afrikada kurak topraklarda susuzluktan bi çaba sürünerek geniş düzlüklerde ilerliyorum bir baktım fil bana geliyor yakaladım hortumundan yermisin yemezmisin en son bir can havliyle tam kaçıcak kuyruğundan sürüklüyerek timsahlara attım abi dedi beni kurtar atladım nehre timsahlarla boğustum kurtardım fili oda beni hava alanına kadar getirdi arkadaş olduk şimdi ise arada selfi felan çekiyo atıyo bana bende ona atıyorum iyi yani aramız
İşte şimdi salladın. fillerin konuştuğu kısma kadar her şey mantıklıydı. ama filler konuşamaz
bende belgesellerde konuşmadıklarını düşünüyordum tanışınca konuştuklarını öğrendim bayada entel tipler
Entel filden hayır gelmez. Çok konuşurlar
çok yazıyo yurt dışı aramıyor o yüzden
Kafalar bir milyon 😅
Biri bana mı seslendi
Kulaklar iyi de gözlerde problem var sanırım 😅
Ses var görüntü yok iyi mi kim o dedim
Bir yabancı 😅
Gördüm seni. gel misafirimsin av eti ye azıcık kanı sıcak daha
Oh mis mis eyvallah alfa kurt 😅
Afiyet olsun. Kıkırdakları da ye atma onları israf
Benim dişlerim kesmez onları 😅
Hem biraz da böcekler yesin 😅
Haklısın böceklerde çoğalmalı. Biz kurtlar av bulamayınca böcek yeriz. Bugün bereketli bir gün şanslısın
Hayattaki şansım 😅
Sürüye katılmak ister misin gözcü birine ihtiyacımız var
Daha iyi bir konum yok mu ya 😅
Alfalık var ama onun için benimle dövüşmelisin. yerinde olsam bunu istemezdim hırrrrrr!
Aman aman sürüye birşey olsa bana kalacak falan hiç uğraşamam karnım doysun yeter😅
Akıllı bir kurtsun sevdim seni. Bundan sonra sana smart kurt diycem. Sana daha güzel bir görev vereceğim. Kırmızı başlıklı bir kız var. Sürekli babaannesine reçel meçel bişiler götürüo. Ona tuzak kurup avlamanı istiyorum senden smart kurt
Hep zor görevler bana anasını satayım smart olunca yükle babam yükle valla birdahaki avda payimi isterim😅
Smart kurt o ne demek oluyor lider benim unutma! Liderinle ukala ukala konuşma valla aforoz ederimi seni sürüden kovulursun ve sürüden kovulan kurtlar ölüm mağarasına gönderilir. Çünkü orada onları boğazlarız ve yeriz. İyi bir avcısın dikkat et av olma!! smart kurt beni delirttin bak ellerim ayaklarım titriyor
He he ondan neyse tamam ben gidiyorum işimin başına hep çene hep çene 😒
Sen eskiden böyle değildin smart kurt 🥺 git ve sakın eli boş gelme! avı da bana getir bölüştürücem
Ben gidiyorum 🥺
Git hızlı gel sürü olarak acıktık 😓
Öküz kessek doymaz bu sürü kızla mı doyacak hep bana hep bana rabbena olmaz ki böyle neyse beni kafa tutma ben kaçtım ✋
🥺 kızın babaannesini falan da getir onun bacağını sana vericem ödül olarak
İykkk kart yaşlı eti oldu daha neler avlayan ben kart eti yiyen yine ben sürüden çıkacam bıktım canıma bu günleri de mi görecektim.
Bu sürü senin vatanın ne demek çıkacağım. Ölüm mağarasına götürün bu asi kurdu!
Sen ye yaşlı babanne bacağını götürün beniii 😒
alsdjkfjlkf affettim seni neyse genç kız senin asdfsdf
Heh şöyle alfa kurt kurt dedik bagrimiza bastık gördüğümüz muemeleye bahh
Tamam şımarma smart kurt ye taze etini hadi! Bıktım bu sürüden ya yok bacak yemem yok dalak yemem yok benim kalp etine alerjim var yok kıl yok tüy yeter ya yeter gidin kendinize başka lider bulun! ben gidiyorum!
Ama böyle olmaz kii 😒
Ben ne olucam şimdi 🥺
Gizli gizli beni takip et ama bana çaktırma! Başım tehlikeye girdiğinde ansızın ortaya çıkıp hayatımı kurtar sonra aşık olup evlenelim
Oha oha olayın geldiği noktaya bak 🥴
Daha olay bir noktaya gelmedi sen beni takip et 😒
Takip etmiyorum sen yoluna git.
Kuzey kutbunun buz çöllerine gidip kutup kurtlarına lider olacağım
Git git tabi.
https://www.youtube.com/watch?v=gF7gJTliXXo
E tamam gidebilirsin 😅
Düşündüm de benim bir kürküm yok donarım orada. Yakınlarda bir tavuk sürüsü buldum onlara liderlik yapıom şu an. nereden nereye
Sen bu hallere düşecek kurtmuydun be pehh
Offffff bu tavuklarda da itaat ruhu yok kafalarına göre hareket ediyorlar. Avlanmayı bilmiolar zaten ava çıkıoz av oluyorlar. Böyle lanet bir sürüye düştüm işte. Tavuk sürüme katılmak ister misin
Yok daha neler 😅
Sadece adın değişecek unvanın kalacak. Smart tavuk olacaksın
Yok ben almiyim a. pt. al tavuklarla uğraşamam 😅
Heeyyyy aptal olabilirler ama tadları çok güzel tamam mı!! Evet lanet sürümü yiyorum ben bir yamyamım 😭😭
Ne yoksa sıradaki kurban ben mi olacaktım seni lanet serseri horozlara gagalatırım senii 😒
😭😭 seni sürüye aldığımdan beri hiçbir şey yolunda gitmedi 😭
Sürüye kim gelse böyle olacaktı sende liderlik ruhu yok 😅
Ooooo bu bir meydan okuma mı gardını al!
Yok yok meydan okuma 😅😅
Alalalalalala kaçma
Hiç uğraşmadan en kurt sensin tamam 😅
asldkjfjkl doğru yolu bulacağını biliyordum sdjfklfkjl
Tamam o zaman artık benim gitme vaktim geldi bir sürüde iki alfa kurt olmaz 😅
Sen tetasın. alfa benim!!!
Peki zaten ben anca yalnız kurt olurum Allah'a emanet ✋
Aç kalırsan beklerim yalnız kurt yolun açık rızkın bol olsun 🥺
Thx o zaman yolluk bir tavuğunu alırım😅
al ve bu iyiliğimi unutma!
Bu ne ya düzgün tavuk yok mu uyuz gibi 😅
Kanser oldu 3 günlük ömrü kalmış. Bişiyi yok ya yenecek durumda. Kıtlık var kıtlık!
Pü bana vereceğin tavuk bu kadar olur 🥴
Kurtlar vadisi imparatorluğumu yıktın sen! senin yüzünden tavuklara liderlik yapıyorum! bunu verdiğime şükret!
Doğru diyorsun bak şimdi böyle düşününce ben olsam bit bile vermezdim 😅
Ben ise sana tavuğu veriyorum hem de bitleriyle beraber. Lütfen az kıymetimi bil! 😒
Aman Allahım bitleri nasıl da görmem bu arada hastalığını söylemeyi unuttun o da var Allah razı olsun 🥴
Evet bak ne kadar cömert olduğumu kendin de biliyorsun. Hem biraz beklersen kanseri büyüyünce eti de bol olur
Ne diyorsun ya ne güzel haber o zaman biraz bekliyeyim 😒
Allah'ım... sana fazla mı iyilik yaptım diye düşünmeye başladım. Tavuğun yarısını geri istiyorum. yarısı sana yeter
Tamam al tavuğunu ben gidiyorum 😒
asdflkjflj civcivlerden verim
İstemiyorum senin uyuz tavuk ve civcivlerini 😒
Kendimi bir uçurumdan atacağım sana sürünle mutluluklar ✋
Ya telef olacaksın ama günah. madem intihar etmek istiosun bari gel sürüme bağışla kendini karnımız doysun :(
İşin gücün boğaz en azından şerefli öleceğim git uyuz tavuklarını kemir 😒
:( seni de fareler kemirecek uçurumun dibinde :(
Ben öldükten sonra gerisi umrumda değil ama sen uzak dur 😅
Tavuklar saldırın kaçmasın onu yiyeceğiz. Lan saldırın diyorum toprağı eşeliyorsunuz halen pis tavuklar! ne demişler kel kör kendin işini kendin gör. Kaçma bir yere seni farelere yem etmiyeceğim!
Hahah😅