Kişilik & Karakter Deli deli hareketler yapan kafadan kontak psikolojisi yerinde olmayan erkekler hakkında ne düşünüyor sunuz? huysuzkız6677 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Deli deli hareketler yapan kafadan kontak psikolojisi yerinde olmayan erkekler hakkında ne düşünüyor sunuz? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Deli deli hareketler yapan kafadan kontak psikolojisi yerinde olmayan erkekler hakkında ne düşünüyor sunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ready_Rookie Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aaa bu ben şahsen kimse seninle uğraşmıyor kafan rahat oluyo tavsiye ederim 0 0 Yorumla
midnightramblerr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Valla süper geliyorlar ne güzel işte hayatı ciddiye alamamaktan daha ne güzeli var zaten geçicici dünya. Önemli olan bakiyi ciddiye alsın. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O tarz insanları anlamak lazım kim bilir neler yaşadı da o duruma geldi 1 0 Yorumla
mehmetM3400 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eğlenceli oluyoruz mdibmpidobmpimbpoird 0 0 Yorumla
Dutcheland034 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Onlar heimizden daha akilli 2 2 Yorumla huysuzkız6677 +1 yıl valla? Yorumla Dutcheland034 +1 yıl Benim tanidigim biri var gorsen dersin tam akil hastanesine yatmasi lazim diye ama bazen oyle laflar ediyorki yuztane profesor bir araya gelse onun dusundugunu dusunemezler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aaa bu ben şahsen kimse seninle uğraşmıyor kafan rahat oluyo tavsiye ederim
Valla süper geliyorlar ne güzel işte hayatı ciddiye alamamaktan daha ne güzeli var zaten geçicici dünya. Önemli olan bakiyi ciddiye alsın.
O tarz insanları anlamak lazım kim bilir neler yaşadı da o duruma geldi
Eğlenceli oluyoruz mdibmpidobmpimbpoird
Onlar heimizden daha akilli
valla?
Benim tanidigim biri var gorsen dersin tam akil hastanesine yatmasi lazim diye ama bazen oyle laflar ediyorki yuztane profesor bir araya gelse onun dusundugunu dusunemezler
Delilik güzeldir
Hastasiyiz dedeee