Bazı erkekler çok psikopat değil mi?

Özellikle şu zamanlar nerede bir erkek sorusu ya da görüşü görsem, hepsi kafayı yemiş diyorum. Adam gelmiş çok tipsizim kızlar bana bakmıyor, kızlar paraya tipe bakıyor diye kızlara bo* atıyor, nefret kusuyor. Bre mına kyduklarım siz gidip şişman ya da çirkin kıza bakıyor musunuz. Bu mına koyyduklarıma dünyayı bıraksan kızlara tecavz ederler mk. Hayır birini seninle ilgilenmiyor diye nasıl suçlarsın, hakaret edersin. Salın kardeşim şu kızları, düşün yakalarından, ister parası olana bakar ister yakışıklı olana bakar. Sinir olduk sabah sabah iyi mi, hayır kimseye de laf anlatamıyorsun, adam hayatım kötü diye ağlıyor, motivasyon veriyosun adam yerine koyup, sonra gelip sana havlıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bir erkek hem kızlar bana bakmıyor diye ağlayıp, hem de onlardan nefret eder. Nasıl biri nefret ettiği kişileri hayatında ister, bu onları cinsel obje olarak gördüğünün kanıtı değil midir? Ya da karşılarında bir anne figürü mü arıyor bu erkekler, sonra istediklerini göremeyince bebek gibi ağlıyorlar. Bu erkekler kızları bir anne figürü ve bir cinsel obje olarak mı görüyorlar. Oysa onlar kimsenin beklentisini karşılamak zorunda değil.
Bazı erkekler çok psikopat değil mi?