Aileme anneme babama bazen çok kin dolu oluyorum napicam bilmiyorum bahaneye sığınmak istemiyorum ama bu kin sadece bana zarar veriyor başka kimseye değil kahrını ben çekiyorum kendi yetersizligime baskalarina suç bularak çıkarmaya çalışıyorum fakat elde var sıfır. Annem çok otoriter bi kadındı küçükken bu yüzden çok özgüvensiz kompleksli kendimi sevmeyerek büyüdüm. Yani gülemem bile dişlerimi gülüşümü sevmediğim için birde iri bi çocuktum zaten yasitlarimin yanında onların ablası gibiydim biraz erkek vücutlu falan bu yüzden inanılmaz bi aşağılık kompleksim var. Yani dışarı çıkıp gezmek benim icin atomu parçalamaktan zor. Sesimi falan hareketlerimi sevemiyorum kendimi çok aşağılıyorum kendimi sevilmeye layık göremiyorum. Kendimi çirkin buluyorum itici buluyorum. İçime hep anneme kin geliyo zaten cok kavga ettik gecen sene sınava hazırlanırken annem hep benim eğitimime cok onem verdi bu yuzden digerleri ile cok rekabet halindeydim ders çalıştığım zamanlar inanılmaz ilgi vardı çalışmadığım zaman cok soguk buz gibi. Toplantima gittiği gün eve geldiginden bu yana 3 gün mide ağrısı çektim stresten serum yedim. kendim olamadım cidden benim tüm bu psikolojim asagilik kompleksim yeterszilik duygum ondan gecmis gibi hissediyorum biliyorum da. Disari da kompleksiz huzurlu birilerini görünce öyle olmak için neler vermezdim diyorum. Bazılarının imtihani agir oluyor biliyorum zor şeyler yaşadıkları halde guclu kalabiliyorlar ben cok güçsüz ve ezigim. evden çıkamıyorum kendimi sevmiyorum hep başkalarının art niyetini arıyorum hakkımda ne dusundu nasil bi izlenim verdim diye beynim bunlarla dolu sevgili asla yapamıyorum sevineceğime inanmıyorum hep bi terkedilme korkusu dövülmeden agliyorum. Ya bunlar da sorun demeyin ciddrn hic boyle biri olmak istemezdim diyorum ki bazen keşke bi engelim olsaydı ama böyle bi psikolojim olmasaydı diyorum. Benim yaşadıklarım allahın verdiği bi Sınav mi yoksa sadece şımarıklık mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kin sana en çok zarar verecek duygu bir an önce onu içinden söküp atmalısın.
Hayattan bunalmışsın. Hayata bakış açını bir şekilde değiştirmen gerekiyor
Daha 18 im nasil bunalayim ki ne gordum sanki
Fakat yazdıkların öyle demiyor
Kinin gitmesi için o a özel otur dua et
Kurtlarını dökücen