Sizce kızlar için sinirli olmak seksi gösterir mi?
bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu senin tipine bağlı..
Mesela minyon biriysen, mülayim bir yüzün varsa, eğkeğin sana sekste biçeceği rol "pasif" roldür.. Erkek sana üstünlük sağlayarak mutlu olur.. O yüzden sinirli görünmen seni seksi yapmaz.. Tam tersi "erkeğe sığınan güçsüz kadın" rolünü üstlenmelisin..
Fakat nispeten iri ve dolgun biriysen, kemikli ve kaslı bir yapın varsa, erkeğin sana sekste biçtiği rol "aktif-baskın" roldür.. Erkek kontrolün sende olmasından zevk alır.. Böyle bir yapın varsa ara sıra sinirli davranıp patronun kim olduğunu göstermen erkeğe epey seksi gelecektir..
en iyi cevabı seçmeseydim seni seçerdim. güzel. teşekkürler
ben sinirli bir kız görmüştüm tramvayda İstanbul'da birine sinirlenip cama yumruk felan atmıştı,
kafasına vurasım geldi. o derece soğudum.
Bir çok erkek de eminim benim gibi düşünür,
kız dediğin hanım hanımcık olmalı ürkek olmalı, nazik olmalı,
bu sinirli seviyorum diyen erkekler bence tahrik olmayla karıştırıyorlar sen bakma onlara hanım hanımcık ol :D
sürekli sinirli olmaktan bahsetmiyorsak eğer insandır tabi sinirlenir. ama seksi gösterdiğini düşünmüyorum
bu erkekler ipten ottan tahrik olur bakma sen onlara
haha bunu beğendim :D
Aynen haklı ama kızlarda öyle. Biz sadece belli ediyoruz
Cevap
63Cevap
yerine göre, haklı olduğu konuda elbette ama normal bir zamanda itici bulurum yoksa bu kız azıttımı, bunalımdamı? diye düşünürüm...
biraz anlamaya çalışırım. olmuyosa uzak dururum oda olmuyosa basarım fırçayı...
Sinirli kadınlar genellikle seksi görülmez sadece dikkat çeker bence. Bir bayana yakışan bir davranış değil bence.
sinirli kızlar seksi olur mu mu? sinirli insanları sevmem bir kızda en ufak bir ego olursa o kızı da pek sevmem sinirli olunca birde dünya güzeli olsa ne olur?
kızı yaptığı tavır deyil giydiği elbise seksi gösterir o işi de siz kızlar çok çok iyi başarıyorsunuz içiniz rahat olsun ve biz ip den ot dan de yil popodan göğüs ten nasıl bakasını bilen kızdan tahrik oluruz:))
Her iki tarafta bazen sinirli olabilir. Bu siniri nasıl yansıttığına bağlı olarak seksi gelebilir veya gelmeyebilir. Kişiliğe bağlı.
benden daha sinirliyse bırak seksiliği kavgaya yürür o iş :D
sinirlenmek derken koruyucu yönden kıskançlık olsun vs sinirli olursa olur yoksa diğer yönden her konunun sonu kavgayla biter gülümseyen ve gülümseten erkek her zaman daha iyidir bence.
Seksi gösterirmi bilmiyorum ama çok şeker oluyorlar :)
bence sinir kalbine zarar sinirli olup kendini mahvedeceğine senin seksiliğinin başka türlü sevsin daha iyi olur
Sinirli sinirli konuşsun sonra gelsin sarılsın :D oyhhşş bir tuhaf oldum be
Eski sevgilim sırf hoşuna gidiyo çok çekici oluyo diye beni sinirlendirirdi deyim sende cevabı anla :D
la seksi olacak diye sinirini mi çekecem kafayı kodum mu sinir minir kalmaz
Bence aksine itici gösterir... Kızlara hiç yakışmıyor sinir. Yoksa sen öylemisin?
Süper olur, harika olur, çok çekici geliyor bana sert kadınlar.
https://i.hizliresim.com/PvkMr9.jpg
İnce ses tonuyla sinirli olursa olur. Mimmikleriyle tatlılasırsa olur ama. Kart bir sesle bağırır çağırırsa babam sanarım.
Bazısına göre sert duruş daha erkeksi seksi bir görüntüdür bazıları daha yumuşak sever
Her ot onlara seksi gelebilir tatlışım, perdeden, damacanaya kadar şalksdşaslkdlş
ya göründüğün gibi ol ya da oldugun gibi görün. seksi gözükmek için kendini başka bir kişiliğe sokarsan yani oldugunun dışına çıkarsan hiçbir zaman gerçek aşkı bulamazsın. gelip geçici ilişkiler olur. (GENEL OLARAK KONUŞTUM, ŞAHSINA DEĞİL).
Kızlar sinirli olunca erkekleri ne korkutuyosunuz ne cezbediyosunuz, uzaklaşmak için en güzel sebeblerden.
ben aşırı sinirlyimdir. burada da dışarıda da kızlarla kavga ederim sözlü olarak. çünkü bunları siz de onlarda hakediyosunuz çünkü hepiniz aynısınız.
o erkekler için geçerli değil miydi yaw. kadını seksi kılabilecek en doğal şey gülüşü ve içten konuşmasıdır. takmayın böle şeylere
Hee sinirli olmak sexsi gosterir her gordugum sinirli kiza off ne sexsi diyorum :-)
evet çünkü hareketlerini saklıyamaz jest ve mimikler serbest kalır
#Erkeklerin olduğu ortamda sexsi görünmek için sinirlimi olacaksın
Bence itici gösterir öyle sağda solda sinirliyim diye gecinen kızları bozmayı cok seviyorum :)
erkek her türlü tahrik olur etkilenir de kadına da erkeğe de sinirlilik yakışmıyo bnce
bencee tam aksine sinirli bir kızdan aksine soğurum.
sinirli değilde kıskanç olabilir.
Valla bir çakarım ağzına görürsün siniri, seksiliği
değişir kiiden kiiye bence sinir olsn bende sinirliyim yeriz birbirimizi :)
seks neden kardesım sempatık daha guzel gostercek belkı
seks esnasında ise hoşuma gider diğer türlü tahammül edemem
hayır ama o sinirliyken bir tane koyarsam agzına cok seksi gelebilir
kesinlikle kızdan kıza değişir :D
bazısı vardır inanılmaz seksi durur bazısı vardır insanı hayattan soğutur :D
Kıskanç kız sahiplenir ve çok da seksi dir;;) sinirli kız seksi olmak istiyorsa hoş sinirlenicek ya da kıskanacak :)
bence sinirli kız seksi degl kız dedgn sefkatli olur sıcaklıgını hissedersn bu daha seksi geliyo bna
simdi duruma göre sevdigim beni kıskanırsa o hali sevmli olur yatakda yapdıgı haraketler daha seksi olurr
Ninja bir sevgilim olsin herkesi dovsun beni dovmesin bir tek
yataktada dizginler onda olsun
sinirli kiz zaten dizgini alir eline bence seksi
seksi olucam diye maymun oluyorsunuz. seksi olmuyor. :/
Sınırlı kız görünce bunu bir s. ksem rahatlarmı diye düşünüyorum.
bnce hafif sinirli olması beni tahrik edebilir
Erkekleri bilmem ama ben kaçacak delik arıyorum :P
çok ama çok itici.. kız dediği naif olmalı
hayır itici olur. sert sevişmek başka tabi :D
babana söylicem seni.
Peki sen maço erkekleri severmisin
evet. ben öyle hanımevladı gibi tiplerden hoşlanmıyorum.
bana sözünü geçirebilmeli. kızmalı kıskanç olmalı bence. tabi bu benim fikrim :p
sinirli kız görürsem yolumu değiştiririm. .
Yatakta hırçın ol yeter :D
Vuhhuu
seksi değil tatlı gösteriyor
İtici hele kufurbazsa evlerden irak diyorum.
Adamina gore. Bence seksi olabilir
Sinirli erkegn karsi konulamaz oldugu kesin
Aşırıya kaçmamak şartıyla.
kıza bağlı :D:D her kız seksi olamıyo
hayır tabii ki itici olur
Bilmem sinirlen bakayım ;))
hahah aynen herşeye olurlar onlar
evet çok sexsi oluyorlar
Evet sert bakışlar bana seksi gelir.
hiç tipim değildir bu tarz kadınlarrr
o anki hormonların durumuna göre değişir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar