İlk defa görup tanıdığınız insanlara seksisin ve güzelsin der mi?
Çok fazla dendi. Yoksa hepsinin ortak yalanı mi
Merak ediyorum.
İlk defa görup tanıdığınız insanlara seksisin ve güzelsin der mi?
Çok fazla dendi. Yoksa hepsinin ortak yalanı mi
Merak ediyorum.
Bu kadar tereddüt ettiğine göre kendinle bir derdin var.
Ve Ya
Söyleyenler pek de samimi gelmiyor ya da söylemesinden hazzetmediklerin.
cut.
Kendimle derdim yok da böyle çok fazla işitince şey acaba ortak söyleyen yalanmış gibi geliyor
Bir kişi bin defa bunu söylerse bir anlamı kalmaz, samimi de olmaz zaten. Olsa bile kendini barbie bebek gibi hissedersin zaten.
Bir kişiden duymadım farklı kişilerden duygdum ortak söylenen ylaan mi acaba diye düşünmeden edemiyorum
Diyelim ki yalan, Ne yapacaksın?
Bir şey yapacağımdan değilim herkeese söylenmiş yalan gibi geliyor olan bu
Gerçek mi yalan mı kafama takılıyor işte
Ha onlar diyince güzel olacağım ya da olmayacağım gibi kaprslerim yok
Valla söyleyeni sen analiz edeceksin.
Ben güzel olana bile kolay kolay güzelsin demem, zaten zibilyon tane güzelsin lafını duyuyor, bir şeyin aşırısı mide bulandırır.
İlk defa tanıştığım birini nasıl analiz ddebilrim çoğunu yalan söylediğini düşünüp takmıyorum bile😂😂
İlk defa tanıştığınla kalıyorsa zaten zerre dikkate alma. : )
Haah işte sorum cevabı bu ya
Değiller işte cevabında açık
Hani bilrsin onay beklersin ya da duyman gerek bir cevabı duymak istersin tam olarak bu oldu şu an
Biz geri kalanları da yakanlar o canım zaten, Neyse...
'G.. rzekler.' : )
Anlamadım hiç bir sey😢😐
boş ver.
Cevap
9Cevap
Hayır gerçekten güzel ve seksıyse. Ben gerçı bırıne seksısın dıyemem utanırım en fazla guzelsın derım
Yalan söylemiyorlar diyorsun özetle sanki toplu söylenen herkese söylenen yalanmış gibi geliyorda
erkek çırkın bırıne guzelsın demez guzel bırıne de çırkınsın demez. Ha guzel bırıne havalanmasın dıye çırkınsın dıyebılır gene.
Yanı cırkın denılen bır kızın gene guzel olma şansı var. Ama guzel denılen kızın çırken denme şansı yok
Yalan olma ihtimali yok diyorsun
yok
beğenmediğim ve seksi bulmadığım birine demek ki bi huyum y0ktur😎
ne yaşanması çekiciyse bir erkek için o özelliğe sahip fiziğe çekici der ya da demeli
Ortak bir yalan gibi geliyor
neden yalan olsun ki reel bişiler olursa yapılanlarla değerini yaşayan beden o zaman anlar yalan mı gerçek mi
Reel bir şey olmadı görüp diyorlar yüzümü boy kilo. Sorunca vs iste
boy kilo kaç ki
160 45
düşündüğünden daha seksisin bunun reelde nelerle gerçekten seksi olup olmadığını anlayabilmeni de yazmak hoş olurdu ama o konulara girilmese daha doğru olur
Nasıl yani
aklına gelemeyecek bazı şeyler vardır ki beden fizik yaşanmasına sebep oluyor inan ayrıntılı yazılamayacak içeriği var
Anladım
anlamana sevindim
🌺
:)) fiziğin mükemmelden öte inan bana reelde neler olunca anlayacağın da ayrı bi konu ve fiziğin seni mutlu olman için eşsiz güzellikte
O kadar mi ya
o kadar mı derken inan bana içeriğini henüz bilmediğini bile düşünerek evet diyorum yer uygun olsaydı rahatça yazardım
Anladim
duymak istermisin soruyu beğeniyorum belki bi selam gelir
Merak ettim
bi selam gönder o zaman
hayır bu dürüst olunması gereken bir konu
Yalaan olma ihtimali düşük diyorsun
Peofilinde çok seksisin
Nasıl yani
Sorunda haklıymışsın gibi şaka yaptım da esprisi kaçtı, hayır haksızsın sorunda
Haksizsin derken anlamadım yalan söylüyorlar mi söylemiyorlar mi
Ortak yalan değil, kimi doğru, kimi yürüyo
Hmmm anladım