19 Şubat 'ta öğlen vakitleri doğmuşum kendimi yıllardir kova olarak biliyorum internete kova diye çıkıyor ama yükseleni mi hesaplarken burcumda balık diye çıktı fal uygulamasında yapılan burç yorumlarında balık çıktı şimdi ben hangi burcum kova olmak istiyorum sevmiyorum balıkları😕😕
Güncellemeler
+1 yıl
11bucuj 12 arası doğmuşum sonrada doktorlar öğle arasına cikmislar
Yukselenim terazi asıl sabit burcum kovamı balıkmı onu öğrenmem lazım böyle islerle uğraşan insanlarada soruyorum bazen kova diyorlar ama uluslar arası şeylere baktığım zaman balık diyor
Balık burcu 20 subattan itibaren sayılıyor sen kova burcunun son günü doğmussun. İstersen baska bir siteden de dogum haritana bakabilirsin. Ben kova burcu olduğuna eminim.
Dünden beri kafa yoruyorum buna bazı yerlerde 18 şubata kadar kova bazı yerlerde 19 a kadar diyo iki kaynakta ölümüne kapisir yani ama Google'nin sabitledigi genel kaynak kova diyor
Şimdi şöyle doktorlar ozaman 12 gibi arası öğle arasına cikiyolarmis ben doğurduktan sonra kuvese koymuşlar sonrada araya çıkmışlar yani ya 11 buçuk 12 arası doğmuşum yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi burcun, yukselenin, ay burcun var
Senin burcun dedigine gore kova yukselenin balık oluyor ay burcuna da bakabilirsin
Yukselenim terazi asıl sabit burcum kovamı balıkmı onu öğrenmem lazım böyle islerle uğraşan insanlarada soruyorum bazen kova diyorlar ama uluslar arası şeylere baktığım zaman balık diyor
Google'ın sabitledigi seydede kova diyor
Balık 20 şubata denk geliyor yani sen kovasın
Kovasin işte 20 sinde basliyo balık burcu gece 12,01 olunca artık balık oluyor sen kova
Çoğu yerde kova ama arada bı balıkta çıkıyo
kova nurcusun işte :D :D boşver bende 18 şubatta doğdm :D :D
Kova burcusun. Yükseleni heseplamak için tam tarih lazım. Googlede hrsaplayan siteler var.
19 subat kova burcudur
Neden ozaman balığı katıyorlar araya bende yıllardır kendimi kova diye biliyodm eğer balık olsaydım çok üzülürdüm kesin eminiz dimi kova yani
Balık burcu 20 subattan itibaren sayılıyor sen kova burcunun son günü doğmussun. İstersen baska bir siteden de dogum haritana bakabilirsin. Ben kova burcu olduğuna eminim.
Dünden beri kafa yoruyorum buna bazı yerlerde 18 şubata kadar kova bazı yerlerde 19 a kadar diyo iki kaynakta ölümüne kapisir yani ama Google'nin sabitledigi genel kaynak kova diyor
Ulan bı de bugün sabahı oglesi akşamı mi var 😳
Aynı tarihde doğdum kova diye biliyorum 😊
Ögleden sonraysa baliksin
Ay baliklarda sana bayoili kovq ladar puşt hangi burc var..
Şimdi şöyle doktorlar ozaman 12 gibi arası öğle arasına cikiyolarmis ben doğurduktan sonra kuvese koymuşlar sonrada araya çıkmışlar yani ya 11 buçuk 12 arası doğmuşum yani
Balik
Kovaymisim🙂
🤮🤮🤮
Sen balıkmısın
Evet
Duygusql biriysen baliksin mantikciysan kovasidir net bole ayirt et bence..