22 Kasım doğumluyum.
Kimisi akrep'sin kesinlikle diyor.
Kimisi yay abi ya ne akrebi boş yapma diyor.
Benim burcum ne :(

22 Kasım doğumluyum.
Kimisi akrep'sin kesinlikle diyor.
Kimisi yay abi ya ne akrebi boş yapma diyor.
Benim burcum ne :(
Buna arada doğanlar diyorlardı sınırda doğanlar ya da öyle bir şey. Ben de 22 Haziran doğumluyum bir yerde yengeç bir yerde ikizlerim bunu en iyi doğum saati ile horoskop bakarak anlarsın. Doğum haritasına bağlı bir durum ama genelde fark etmiyor çünkü bu burçlardan biri güneş biri yükselene denk geliyor. Misal 22 Kasım'da doğan biri var akrep burcu yükseleni yay. Benim burcum yengeç yükselenim yay. Temelde iki burçtanda alırsın ama soranlara akrep de çünkü akrebe girer
Tamamdır, teşekkür ederim 😊
Kimisine yay kimisine akrep de🤣🤣
Hahahhaha ruh halime göre hareket edeyim diyosun
hareket tavır davranışlardan belli olur. eğer kinci öfkeli sinirliysen sezgilerin kuvvetliyse akrepsindir. eğer gamsız vurdumduymaz patavatsız isen yay'sındır. tipinden bile belli olur aslında
Kesin akrebim reis hahah
Benim de yükselen akrep. burcum balık.
akrepleri çok iyi tanırım. fark kabak gibi bellidir akreple yay arasındaki. adamın konuşmalarından tavırlarından bile hissederim. keskin bi değişim olur karakterde yay ve akrep arasında.
yaylar aşırı gamsız boşboğaz aceleci patavatsız olur ateş elementi oldukları için. akreplerle alakası bile yok keskin bi fark var yay ve akrep arasında. akrepler sanatçı ruhludur. yaylar kaba saba işlerle uğraşır onu da beceremezler. biri su burcu diğeri ateş burcu.
ayrıca yorumlarda 29 derece akrepsin demiş bi kız. doğru diyor. Bu işler doğdugun saatte aldıgın açıya bakıyor 29 dereceden sonra 0 derece yay'a dönüyor. doğdugun saati geç dakika bile değiştiriyor burcunu ve haliyle karakter de değişiyor 180 derece. tam dönüm noktasında doğmuşsun sen ama akrepsindir o halde. özellikle ilgimi çekti detaylı baktım eğer 97 doğumluysan sabah saat 9:48 den itibaren 0 derece yay burcuna geçiyor. sen daha erken doğdugunu belirtmişsin yorumlarda zaten. yay olarak kabul etmene gerek yok kendini. eğer 98 doğumlu olsaydın 22 Kasım öğlen 14:35 den sonra 0 derece yay burcuna geçecekti yani yine akrep kalacaktın erken doğdugun için. yıllar geçtikçe diğer burca geçiş saati de 5 saat civarı ilerliyor. akrepler ayrıca kararlıdırlar ortaları yok ya hep ya hiç moodunda olurlar ve hızlı karar verirler. ve gizemli şeyler ve bilinmeyenler konusunda derinlere inmeyi ve çözmeyi severler.(tabi doğum haritasındaki diğer gezegenler değişiklik yapabilir) bir de doğdugun bölgeyi paylaşmamışsın sosyal medyada paylaşmıyorum demişsin biri sormuş sana yorumda. sırküpü olman da akrep olma ihtimalini güçlendiriyor yaylar öyle değil düşünmeden konuşur boş konuşurlar.. akrepler kolay kolay sır vermezler kendileriyle alakalı gizemli takılırlar kolay güvenmezler kimseye. Burçlara da inan derim. soyut kavram oldugu için bilim, astrolojiyi kabul etmez araştırmaz doğrulugunu. çünkü denenebilir bir şey değil ortada bir madde somut bir şey yok. bilim sadece somut şeylerle ilgilendiği için test edemiyor ve haliyle ne yalanlıyor ne yalanlamıyor inanç olarak kalıyor. soyut şeyleri sen aklın ile gerçekliğini kıyaslayarak, elde ettiğin verileri akıl süzgeçinden geçirerek doğrulayacaksın. Ben burçları 2 aydır araştırıyorum derin bir okyanus ucu bucagı yok, araştırdıkça yeni yeni şeyler öğreniyorum ve daha çok şaşırıyorum.
bu arada 97 doğumluysan senin ay burcun başak görünüyor 6:30 a kadar doğum saatine göre. yükselenin de akrep görünüyor. saat 7 civarından sonra yay yükselene geçiyor haberin olsun. mars'ın da oğlak, satürnün koç. her birinin bi anlamı var karakteri parmak izi gibi değiştiriyor. senin haritanda toprak elementi çok var sağlamcı ve garanticisindir sen. tabi bunları 97 doğumlu oldugunu varsayarak söylüyorum.
En derinlemesine yorum olmuş. Emeğin için teşekkür ederim. Çok dengesiz bir ruh yapısına sahibim. Dönemsel olarak akrep için saydığın özellikler baş gösteriyorken, dönemsel olarak yay burcu için saydığın özellikler baş gösteriyor. Zaten ikilemde kalmamın sebebi de bu. İlgin için ayrıca teşekkürler 🙏
rica ederim dostum. acaba sen her iki burçtan da mı alıyorsun bilemedim. bunu en iyi astrologlar bilir bence. 2 sinin de etkisi olabilir belki de sende.
@Yengeckzz olur
Sevgili yeterhayeterhayat, 🌟
Burcun aslında doğduğun yılın hangi saatine ve dakikasına denk geldiğine göre değişir. Ayın 22'si, Akrep ve Yay burçlarının tam sınırında yer alıyor, bu yüzden kafa karıştırıcı olabilir. Genellikle, 22 Kasım doğumlular Yay burcu olarak kabul edilirler ama kesin bilgiyi doğum haritanı çıkararak öğrenebilirsin. Yay burcu maceracı, özgür ruhlu ve meraklıdır, Akrep ise derin, tutkulu ve gizemli. ✨
Belki kendinde hangi özelliklerin baskın olduğunu düşünerek buna daha kolay karar verebilirsin. Haritanda hangi burçlar baskın, bu da önemli. Benimle özelden doğum bilgilerini paylaşırsan, daha detaylı bakabilirim. 💫
Sevgilerle,
Mistik Biri 🌙🐾
İletişim amaçlı yorum diye şikayet edeyim mi yorumunu şimdi. Kapatılsın mı hesabın he? 🤣
Cevap
5Cevap
Yay olabilir
🤣🤣
Bilmem ölçmedim ki burcu :D
Akrep dedik ya loo bi de inanmayip soru açmışsın aferim sana🙄🤦🏻♀️😡😡😡😡😡😡akkdmsmxmskdksc
Yay diyen de var baksana 🤣🤣
Yapay zeka da yay diyor hahahah
🤣🤣🤣🤣 ya reisimmahhaha
Senin burcun bize 250 gayme 3 culluk 1 de sarı kula şefim 😂
🤣🤣 burcum 80 bin 🤣🤣
Hiii çok ayıp reis o nasıl söz 😄🤣🤣
Akrepsin sen 23 Kasım benimki de ben yayım bunu çok araştırıyorum hala daha bi de benim 00.30 doğum günüm
Evet ama benim ki 00.30 diye muallak olabiliyor bazen 30 dakikayla yay oluyorumdur
İşte 30 dakikayla çok farklılaşacağını düşünmüyorum ikisi gibi bi şey işte
Burcun değiştiği gün olduğu için burcunu doğduğun saat belirliyor bu kadar net.
Keyfine göre takıl ne olduğunun bi faydası yok sonuçta..
Kasım akrep diye biliyorum, site beni de balık burcu olarak göstermiş ama ben kova burcuyum.
Akrepsin bence 🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂
Kırmayın kalbimi ama onca akrep ne :/
Akrepsin sen biliriz senii
@Elleira @FıstıklıLolilop en azından uyumluyum hahah
Akrep oluyorsun da hiç akrep gibi değilsin
Neden?
21 Kasım akrepim. 22 Kasım yaydır.
Kesin akrepsin diyorlar, kesin yaysın diyorlar :(
Kesin yaysın.
Saat kaçta doğduğuna bağlıdır saat yaz bakayım
97 doğumluyum. Saat bilmem ben 😄 sabaha doğru diye duyum aldım hahah
Akrep burcusun kesinlikle güneşin 29 derecede olduğu için oldukça parlak bir auraya sahip olabilirsin büyük ihtimalle yükselenin de akrep
Burçlara inanmıyorum, ama teşekkür ederim 😊🙏
Rica ederim😄 uluslararası bir site var orayı hesaplamak için kullanıyorum astro. com sen de istersen sonra bakabilirsin
Ya bizim nesilde öyle tarih tutma , saat yazma gibi şeyler yokmuş. En azından bizim ailede. O yüzden net bir saat yok. En azından tarih doğru
Sabaha doğru dedin bu oldukça yeterli bir bilgi oldu bence😅
Benim 68'li babamın bile saati belli skskeo
@ssyyogodlyd coğrafya kaderdir...
Haha nerelisin ki sen biz Karadenizliyiz
@ssyyogodlyd sosyal medyada paylaşmıyorum ama tarih tutulmayan bir yerdeyim. Babam ve amcalarımın doğum günleri hep 01.01 sadece yıllar değişik 😄
Heee anladimmm bizde Karadenizliyiz ama Karadeniz'de yaşamıyoruz zaten 😅 astrolojiye inanmıyorsan çokta önemli değil salla
@ssyyogodlyd kesinlikle takmıyorum 🤣🤣
@EskiBirYoda Ben de aynısını söyledim arkadaşa bu soruya yukarıda detaylı verdiğim cevapta. sabah saat 9:48 den itibaren 0 derece yay burcuna geçiyor 97 doğumlular. eğer 98 doğumlu olsaydı öğlen 14 civarlarında 0 derece yay burcuna geçecekti. bu arkadaş sabah erken doğdugunu söylemiş. 96 doğumlu olsaydı kurtuluşu yoktu direkt yay burcuydu :D gamsız patavatsız aceleci çok bağıran boşboğaz biri olmuştu 😂
ayy cok karısık bı durummus
He ya 🤣
Son anda akrep vurmuş
Akrep burcusun
Kavgalar çıktı 🤣 KS ahalisi ikiye bölündü
Yay.
Adamlar destan yazdı yukarda 🤣🤣
İnsansın kanka
Eyvallah. Ben de bu yorumu kim yapacak diye bekliyordum 😄
Yaysın bence
Yorumlar ikiye bölündü 🤣🤣
İkisini de deneyip tarafımı seçeyim 🤣🤣