Vefasız insanlar?

biri 5 yıllık arkadaşım biri sevgilim. sevgilimi her şeyine rağmen affettim ne dese koştum ne zaman yardımına ihtiyacım var dese gittim. arkadaşım ne zaman çağırsa yanında oldum bir kaç kez sevmediğim insanlarla buluşturmak istemediği için gitmedim bunu utanmadan yüzüme vuruyor. ikisi de nankör. ikisi de iyi gün insanı. dedem vefat etti arkadaşım hala hoşlandığı kişiyi anlattı sevgilim yanımda olmadı acımı kendi kendime yaşadım paylaşamadım bile. dün bi olay karşısında çıkmaza girdim arkadaşıma anlattım o ne zaman bana anlatsa hep dinlerim asla başka bir şey anlatmam ama o dün anlatırken bile hoşlandığı kişiyi soktu araya fikir almaya çalıştı zaten mantıklı düşünemiyorum amaç ne. dün stresten sinirden içtiğim suyu bile istifrar ettim ikisi de biliyor geçmiş olsun bile demediler. sabah uyandım ikiside erken kalkıyor insan bi nasılsın diye sorar bu saat oldu ne mesaj ne başka bir şey. olay mesaj değil olay nankörlük yapmaları. ikisinden de bıkkınlık geldi en basit şekilde bağımı nasıl koparırım?
Vefasız insanlar?