Haklı olduğun bir konuda kendini anlatamaz haksız duruma düştüğünde ne yaparsın? Kendimizi çok iyi ifade etsek bile bazı durumlarda cevaplarımız tatminkar olamıyor ve sonuna kadar haklı olduğumuz bir konuda haksız düşebiliyoruz. Kendini anlatamadığında haklıyken haksız duruma düşersen ne yaparsın?
Ben kendimi bastıra bastıra anlatmaya çalışırım ama karşı taraf bunu anlamazsa yapacak bir şey yok der geçerim. Son zamanlarda o kadar yanlış anlaşılıyorum ki , artık saldım kendimi ''Amaan ne düşünürsen düşün'' diyip geçiyorum. :D
Güncellemeler
+1 yıl
⭐️
Haklı olduğun halde kendini anlatamaz haksız düşersen ne yaparsın?
Kendimi ifade etmesini bilen biri olarak, karşı taraf hala anlamıyorsa en sonunda aldırmaz geçerim. Onlar beni haksız olarak görüyorsa ne olmuş yani? Benim nasıl bir insan olduğumu beni bilen biliyor. Gerisi umrumda değil.
Sakince ve tane tane anlatmaya devam ederim, sabrımı korurum ama baktım tünelin ucunda ışık görünmüyor o zaman daha uğraşmam muhtemelen. Karşı taraf düşünüp anlamayı tercih etmiyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur o yüzden polemiğe girmeyip ''haklısın'' diye geçiştirip sinir sistemimi bozamam. Hele birde makinalı tüfek gibi konuşanına denk geldiysem daha ağzımı açmam kafam kaldırmıyor zira.
Konunun dışında başka örnek veriyorum 😂 sonra evet tamam dıyor ya hıh dıyorum işte bizim durumda aynı 😂 bişey diyemıyor bakış açılarını değiştirmek önemlii , bazı insancıklar sırf dediklerinde haklı olmak için diretiyor konuyu başka elden değerlendirmek gerekiyoreee😂😂😂
Sonucuna bağlı burada boş muhabbetler için haklı olduğumu bilmeme rağmen tartışmayla ispat etmeye çalışmam ama yapmadığım bir durum yüzünden kötü gozukuyorsam muhakkak kendimi açıklamaktan da vazgeçmem.