Bir insan birini neden taklit eder ki; neden birine benzemeye çalışır? Kendine güveni olmayan, kendi gibi olmayı kabul etmeyen, kendi gibi, kendine has davranmayı öğrenemeyen, kendini sevemeyen insanlar birbirini taklit eder. Konu ne olursa olsun taklit sevmem. Beni taklit edeni de sevmem, mutlu etmez beni. İnsanlar kendi gibi olsun başkasını seni beni onu taklit etmeye ihtiyaç duymasınlar
Gelip adam akıllı bendw beğenilen şeyleri söylese ve taklit etse eyvallah ama benim gibi olamaya çalışıp benim gibi giyinen benim saçlarıma özenen makyajıma kadar aynı yapan biri vae bide salağa yatıyo beni bu deli ediyor
Sinirlerimi bozuyor belli bir süre sonra koca adayıma kadar bir insanın istekleri aynı olur mu ya köpek gibi soluyor söylediklerimi kemik atayım oyalansın.
Hoşuma gitmez, bana özense ya da kıskançlıktan yapıyor olsa bile bana benzemeye çalışmasını istemem. Tabi iyi niyetle ya da şakasına yapıyorsa anlayışla karşılarım orası ayrı...
Ben sanmıyorum kimsenin hoşuna gideceğini. Yani karşında ki insanın senin bi kaç özelliğini beğenmesi vs bunlar güzel ama tıpa tıp nana benzemeye çalışması, bu kıskançlıktır be tehlikelidir..
Hiç hoşuma giden bir durum değil bu. Kendi fikri ve zihniyeti olmayan, kendine hiçbir şey kaymayan insanların davranışı bu bence. Herkesin kendine ait bir vizyonu olmalı.
Alay edercesine taklit ediyorlarsa sinirim bozulur. Güzel yönlerimi cıvıtmadan, hadsizlik etmeden taklit ediyorlarsa da hoşuma gider. Bu karşımdaki insanın niyetine, saygısına bağlı.
Ayyy ne güzel bi soru ortaokul öğretmenimi hatırlattı bana 8. Siniftayken öğretmenim hep beni taklit ederdi sınıfa giriş seklimi 🙃🤭😃burdan biricik hocama kocaman sevgiler