iyi evlat iyi anne iyi baba iyi arkadaş iyi personel iyi patron..
Kötü arkadaş kötü sevgili veya kötü insan
Bir şekilde toplumdaki değer yargılara göre iyi ya da kötü kategorize ediliyoruz ve seçimlerimiz bizi bu noktaya itiyor kim bilebilir..
Kimimiz savaşçı kimimiz teslimiyetçi kimimiz öfkeli kimimiz kırgın kimimiz üzgünüz herkese karşı güçlü kimimiz herkesten güçsüz..
Ölebiliriz yarın hiç garantisi yok hayatın ama yine de yaşamak için bir şeyler yapıyoruz kimimiz şirin gözükmek için çabalıyoruz kimimiz iyi olmak için kimimiz gerçekten günü kurtarmak için bütün çabayı gösteriyoruz..
Bazen yapmak istemediklerimizi yapıyoruz söylemek istemediklerimizi söylüyoruz duymak istemediklerimizi duyuyor yaşamak istemediğimiz şeyleri yaşıyoruz insanız aciziz belki güçsüzüz kabullenmesi zor belki kimimiz gerçekten çok kötü.. berbat bir dost kötü bir eş kötü bir evlat gerçekten kötü ya da gerçekten iyi ama kıymeti hiç bilinmediğinden kırgın..
Günün sonunda.. kendinle kaldığında gerçekten ne hissediyorsan osun aslında ne yaparsan yap gündüz istediğin role gir istediğin maskeyi tak yüzüne kendinle kaldığında neyse o..
peki sen nesin?
gün sonunda kaldığında kendinle gerçekten nesin
Bunu söyleyebilir misin bize değil kendine gerçekten ne olduğunu diyebiliyor musun?
Farkında mısın kendinin?
#DengesizBirAdam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gün içinde ne yaşarsam yaşayayım başımı yastığa koyduğumda vicdanı rahat olan kişi oluyorum.
Bu farkındalıkla yüzleşmeseydim iyiydi umarım öyle değildir yoksa geceler dahada ağırlaşacak...
Tam olarak bu :)
Gün sonunda hep kendimi, kendi içimde kurduğum mahkemede yargılarım. Ve genelde haksızlık yaparim kendime.
Fazla haksızlık yapma kendine
Eğer davranışımın zararı olursa yine en çok bana oluyor.
Neye üzüleceğini bilemeyen çaresiz ben oluyorum.
Ben insanım gün doğarken de gün sonunda da hayalleri olan basit bir insanım...
Yarım kalmış biriyim tüm günüm aklımın normallerinin sınırlarını zorlayarak geçiriyorum.
Aristo sürekli yaptığınız şey ne ise siz o sunuz demişti bu söz kime aitti?
İçim rahat ama biseyler eksik gibi öyle hissediyorum
Ne olursam olayım günün sonunda h3o kötü ben oluyorum.
Hiçbirşey hissedemiyorum hissiz 🤷♀️
Hıyarın biriyim sadece.
Kız babası işinde gücünde bir adam
Ben bir yağmur damlasıyım
İyi olmaya çalışan bir evlat
Anne evlat abla
Yalnızım
Hiiç galiba 🥴
Insan
Acizim.
Pişmanlık karla dolu biri
Oyum