Mutluluğa ulaşma süreci herkes için farklı yollardan geçer. Kimimiz için sevdiğimiz birisinden duyulan bir iltifat, kimimiz içinse büyük ve lüks şeyler ancak yeterli olur. Peki ya size göre mutluluğu yakalamakta ki altın kural nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nelerin seni mutlu edeceğini ve genel anlamda ne istediğini bilmek. Mutsuzluklar çoğu zaman burdan kaynaklı oluyor. Ne istediğini bilmeyen insan hangi yöne doğru adım atacağını bilemez. Ya olduğu yerde kalır ya da rastgele düşünmeden sonu hüsran olacak adımlar atar. Mutluluğun temelini atmak istiyorsak kendimize doğru bir keşifle başlamalıyız. Yani ben böyle düşünüyorum.
Hola🌸🎈
Mutluluğu dışarda değil kendinde aramaktır. Bir gün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler...
Saklayalım zor bulsunlar... Zor buldukları için belki kıymetini bilirler, Diyerek başlamışlar tartışmaya...
Sorun büyükmüş... Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
Kimisi: "Everest'in tepesine saklayalım" demiş, Kimisi:"Atlas Okyanusun dibine." Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası... Bir hastanenin doğum odası, dondurma külahı, şarap şişesi, sigara paketi, lale bahçesi... Pek çok yer düşünmüşler ama hiç biri yeterince zor gelmemiş...
Derken meleklerden biri "İÇLERİNE SAKLAYALIM" demiş...
"Kimsenin aklına gelmez içine bakmak!"
İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içine saklıymış.
🌸
Çok iyi özetlemişsin...
🌸
gracias🌸💙🎈
Allahın beni sevdiğini bazen küçük işaretlerle yakalamak beni çok mutlu ediyor. İnsanlar beni sevmese bile Yaradanın sevmesi bana yetiyor..
Birde küçük hediyeler ile nedense aşırı mutlu oluyorum.. Beni düşünerek alınmış olması.. Bir gül veya küçük bir hediye çok mutlu ediyor beni..
En çokta iyilik yaptığımda mutlu oluyorum.. insanları güldürünce mutlu oluyorum.. onların derdine derman olunca..
Mutlu olmak isteyen iyilik yapsın...
Kendini iyi tanımak, nelerden mutlu olduğunu iyi bilmek gerek. Gerisi kolay.
Cevap
11Cevap
Hayatta biraz umursamaz biraz da gamsız olmak lazım o zaman daha az dertsiz, tasasız bir hayat sürmüş oluruz ve mutluluğa daha yakın ve mutlu oluruz.
Borcsuz olmak evet kesinlikle bu
maddi manevi borcsuz olmak
aksam kafani yastiga koyunca rahatsan bu konuda senden mutlusu yoktur heralde ama gel gor ki bunu basarmis olasin
Yetinmeyi bilmek en temel şart.
İnsan en küçük sey den mutlu olabilmeli. Mutlu olmaya odaklanirsa mutlu olamaz. En iyisi anı yasamak.
Sahip olduklarinla yetinebilmek. Kısacası şukretmek
Müzik müzik müzikDizi dizi diziFilm film film Kitap kitap kitapGezi macera gezi macera
Ne istediğini bilmek ve kendinden emin bir şekilde bunun peşinden gitmek..
Kendini tanımak ve hayatının merkezinde kendin olmak
Mutluluğa ulaşmak diye bir şey yok
Uzakta değil hep içimizde
Bir bardak çay iç mutlu ol...
Mutluluğun kişi için ne olduğuyla alakalı kimi için sevilmek bunun için sevebilmek lazım mesela. Kimi hep mutsuzdur mutluluk kavramı yoktur onun için küçük şeylerden mutlu olabilmeyi bilmektir mesela hep mutlu olmak için büyük şeyler bekler çünkü vs.
Umursamaz olmaktır çünkü ne kadr bir şeyleri takarsan o kadar üzülürsün, e tabi birazda para olsa fena olmaz
Sevdiğin kişiye sarılmak bile yetebilir
Küçük şeylerle mutlu olmayı bilmek.
Küçük şeylere sevinmeyi kendine alıştırmak.
Çalışmak, çabalamak, harekete geçmek..
Takmıcan kafaya hiçbişi
Pozitif düşünmeyi öğrenmek
Bu diziye göre satranç oynamak :)
Kesinlikle kendini sevmek ve değer vermek
Küçük şeylerle yetinebilmektir bence
Benim için paradır sjdjsf
İçine çocuk yerleştirmek.
Düşünmemek sadece yaşamak bütün yanlışlardan uzak
hayata olumlu tarafından bakmak
haddi bilmek..
Mutsuz olmak