Ben özveri olarak değerlendiriyorum, erkek arkadaşım neden slaklik olarak değerlendiriyor?

Yeni atandım öğretmenim... basladigim sınıf 4. sinif toplama sınıf yapmışlar sınıf 1. Sınıftan beri 6 kez öğretmen değişmiş okuma yok neredeyse 4. sinif çarpım tablosu yok. Neyse çok zaman ayırdim. Velileri azarladım tersledim. Birakmayin son sene zorlayın. Ne veli alışık ne öğrenci... onlar ödev yapmıyor veli bunalıp beni arıyor... aksam saat 9-10 Bende açıyorum.. ne yapayım... sonucta açıp hocam ödev ne demiyor o saatte... bunalmis açıp bana içini döküyor... duzelecek zeki çocuk dememi bekliyor... nasil açmayım... erkek arkadaşım akşam 5 ten sonra açma yazma ne hakla arıyorlar çok yüz veriyorlar başına çıkarlar kötü niyetli olanlar arar adamlar arar gündüzler çuvalami girdi bilmem ne birsuru şey diyor... ama diyorum bu her zaman olacak birşey değil çocuklara yeteri kadar haksızlık yapılmış zaten ben elimden geleni yapicam yok her zaman böyle olacaksın diyor.. hakli mi
Ben özveri olarak değerlendiriyorum, erkek arkadaşım neden slaklik olarak değerlendiriyor?