gözünde ki yerimi merak ediyorum. beni nasıl bilirsin?
saçmalayanı döverim:-) bazen beni sevmediğini söyleyenler oluyormuşta:-)
saçmalayanı döverim:-) bazen beni sevmediğini söyleyenler oluyormuşta:-)
Parayı bulunca babası annesini aldatan bir kızın çektiği sıkıntı ve çözüm arayışına şerefin varsa o adamın ekmeğini yemezsin diyerek babasını savunmuştun o yüzden ne kadar basit bir adam olduğunu çözmüştüm normalde değer biçip bunu da yazmazdım da millet bilsin madem sordun
alien @ arkadaşısın sanırım hoş beni ilgilendirmez. Neyse o cümleninin önü de arkası da babasını savunuyordu yani babanla ilgiyi kes sana bunu yapanla irtibatın olmasın anlamında değildi bildiğin adamı savunuyordu
Kalite anlayışın süper. Aile içi aldatma var çocuk aldatan babasının arkasında duracak üstelikte sonradan zengin olup para yüzü görünce. Kalite lafını bence kullanma bu yaştan sonra öğrenmen de zor bırak başka şeylerle ilgilen
Neo ist @ teşekkür ederim biliyorum. Onun dışında da pek bir özelliği dikkatimi çekmiyordu hatta ilk üye olduğu zamanlar kızlara asılan bir tipti sonra çizgisini düzeltti biraz heralde kaydadeğer yazıları olsa dikkatimi çekerdi. Ayrıca bu soru bile baştan aşağı kompleksli ,dikkat çekmek için. Neyse ya ben kimi tartışıyorum bir cevap verdik sakız gibi uzadı sizin düşüncenizde sizindir saygı duyuyorum kolay gelsin
gözümde bir ekinoks veya ç.o.g değilsin..
sevgili eko abi beni sallamıyor.sen şefkatle yaklaşacaksan ikimize dair isteklerin var
gözümde hic bir degerin yok , seni sadece 2 cocuk babasi olarak bilir ve tanirim , sohbetim yok muhabbetim yok ;)
Allah yollunu acik etsin , Allah cocuklarina bagislasin ;)
ne yaptimki ?
ben herkezin düsüncesine saygi gösteririm , senin cevabina bir cevabta ben yazmistim , sahsima hakaret olmadigi sürece kimseye kizmam darilmam ;)
hahahah antenlerin iyi cekiyor :) benim bir tane sorumu kaldirdilar o soruda Hitler ve yahudilermi diye bu durumda hitlermi oluyorsun yahudimi oluyorsun ?
şşştt sen evet evet sana diyorumm:)
eğlenceli insan, çocuklarına düşkün bir baba..
gençler yaşama sevindi görüpde öğrensinler enerjini saç ihtiyar delikanlı
sen anladın beni =) <3
bende sana yetişcem bi kaç sene bekle sen 3lere az kaldı bende:) eşitleriz durumu
Cevap
10Cevap
Deli,uçuk,kaçık ve sevimli arkadaşım.Tanımayanlar da bir an önce tanışsın senle.Seni tanımadan geçen her gün bir kayıptır.İstersen döv ama bazen uyuz ediyorsun beni:)))
en azından saçma sorular sormuyorsun,kişilik haklarına tecavüz etmiyorsun
Çok iyi bir arkadaşsın , esprikli ve kibar :)) iyisin olumm
Aminn :))
artisss 2 dk erken kaçtın :))
36 yaşında lolita dicem uymıcak :))
çıtır çıtır ama asla kuru kepçik değil :))
ne bilim körpesin :)) görmeden bişi diyemem ... körpeymiş pehhhhh :D
:)) ne kartı be daha hayatın baharındayız biz ...
-Komutan logar,bir cisim yaklaşıyor..
-Kimsin sen ?
Esprituel arkadasım yani kankam benim :-) Allah ağlatmasın neşeni hiç kaybetme...Harika bir baba, iyi bir dost :-) kankamı uzenin kankasını uzerim ona gore :D
fikir yürütecek kadar tanımıyorum,saçmalarsam dövermişsin ! ne desem bilemedim,zamana bırakalım bence :)
bu hoşgeldin beklediğim bir hoşgeldin di aslında farklılık,hoşbulduk dostum...
cannabis yaşın bana yakın 18-24 grubunu anladım da sen diye ikide bir bana abi deyip duruyorsun :)
eyvallah :)
abimsin toprağımsın adam gibi adamsın sitede nadir erkek üyelerden birisin erkek lerden en sevdiğim üyesin
bazılarını göremiyorum sitede
abi sitye yeni üye olan sayısı iyice arttı kendini tanıtmalısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen öyle abi
çocuklar senin mi cannabis ? ufaklık çok şekermiş Allah bağışlasın
Allah analı babalı büyütsün.
seni tanımıyorum tanımadığım insan hakkında ne düşünebilirim?:)
Espirik , canayakın ve yeni tanımama rağmen ısındıgım birisin :)
Sen çok kıskançsın neo ist imle beni kıskanıyorsun hep :(
Sende bir ışık görüyorum...ama tanımlayamıyorum bunu
sanki geleceğin kurtarıcısı dünyanın lideri gibim bişi.
tanımıyorum.sanalda seni iyi bilseler ne olur kötü bilseler ne olur
:O :O hoca resim değişmişsin ya sen :O çok pardon ya:))o fantazimiz gerçekleşecek ;)
doğal olarak tanımıyorum
aaa nedense 3000 likler falanda tanımıyo. ne iş hacı ?
kendini sanal ortamın ünlüsü falan mı yapmak istiyosun. hahay :))
tıraşşş. sen anca amcamsın be canım. allah çocuklarınla mutlu bi hayat nasip etsin ;)
hemen değiştirmissin çocukları başka fotoğraf koymuşsun utanmasan kaslı adam falan koyucaksn. çocuklarından karından utan lan. dahada bişi demiyorum. bys.
bu tür sorular kaldırılmalı.
Kopukları severim. Nemo proplemo
tanımıyorum senı ya :(
tanımlandıramıyorum:)
iyi bir aile babası gibisin sankime:)
tanısaydım yüzüne söylerdim
sen kimsin kardeş :))
Tanımıyorum
sen kimsin :)
bu kim
ben zaten 7 24 gülme mood:on
Tanımıyorum.