bazılarınıza komik bazılariniza trajik veya dram gelebilir, durmayin alay edin dalga gecin farketmez ama ben buyum.
guven problemi olan, kendinden once baskalarini dusunen, herkesin iyiligini isteyen, bana zarari dokunan olursa hayatindan direk silebilen, cok duz mantik dusunen, cogunlukla olgun yerinde cocuksu olan, biraz alıngan ve bu hayatta bir umudu olmayan bir insanım.
kafa hinlige kurnazliga vs calismiyor, biraz cabuk kanabiliyorum. cogu kisiyi kendim gibi zannediyorum ve kafa calismiyor. gercekten sikildim artik bu durumdan, ya da benim kimsem yok, telefonla konustugum ve ve deger verdigim 7 8 kisi var, ama insanin yaninda olmayinca hissedemiyor sevgiyi falan. isyerinde veya Şu an bulundugum sehirde kimsem yok. ailemde yok. evlide degilim, bir sevgilim bile yok. cunku ben cok dogrucu bir insanim, neyim varsa ilk tanismada anlatirim, ki sonradan bilip bunu benimle yargilamasin diye. ve durust oldugum icinde kimseyle 1 gunden fazla konusamadim.
kimseye karsi kotu bir niyetim olmadi kimsenin namusuna bakmadim simdiye kadar, harama el uzatmiyorum, sadece bu hayattan biraz olsun sevgi verecek bir insan istiyorum ama herkesin derdi para olmus, cok az insan paraya bakmiyor, onlarda insan halinden anlamiyor.
kisaca salagin onde gideniyim, bana yardim edebilecek biri var mi?
Bana yardımcı olabilecek var mı? kafam çalışmıyor, yardım edebilecek biri var mı?
Kardesim benimde hiç sevgilim olmamıştı, psikiyatri hiç sevgililik deneyimi olmamış kişilerin bazılarının davranışlarına konuşma tarzına kötü anlamda (iticilik gibi) etki edebildiğini sevgili olmasının dahada zorlaşacağını söyledi. Sevgililik deneyiminin hiç olmamış olması böyle bir soruna etki etmişmi bunu anlamak için ve çözümünü bulmak için tek yol olarak psikiyatri kişinin aklında hissettiği veya hiç hissetmediği duygulara ayrıntılı bakılması gerektiğini söyledi. Bunun için bana bi mmpi testi vermişti ve uygulamayı öğretmişti. Testin öncesinde bir soru sordu, bu soruya kendinden yolaçıkarak yanlış cevap verirsen testin sonucunda çıkacak olan tavsiyelerde bir işe yaramaz, o yüzden çok iyi düşünüp doğru cvpla tabi testi yapmak istiyorsan. Çocukluğunu ve bugüne kadar olan tüm zamanları düşünerek cvpla (yani doğduğundan şu ana kadarını ele alarak düşünüp cevapla bu soruyu kardesim);seviyorum, aşığım bu ikisini veya ikisinden birinin aklında anlık bile olsa oluştuğu bir an hiç hatırlıyormusun?(hatırlıyorum ya da hatırlamıyorum diye cvpla, bir anlık oluşmayıp daha uzun sürelik oluştuysada ayretten belirtirsin) b) sadece hoşlanıyorum düşüncesi mi? veya hiç mi?
evet tabiki. lisede bir kiza asiktim. hemde cok. 9 ay birlikteligimiz olmustu. ama fazla yanyana gelemedik. ve ailesi yuzunden ayrildik. belkide hala aklim onda bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kanka kusura bakmada başlığa yarım saat güldüm bide beni hatırlattı bana sşqksllwmepwkdpqo
sende ksura bkma, pp ne baktim haykirdim 😂 ama dogruya dogru, calismiyor. napcaksak
calma sakın he ben bunu birinden caldım tabusu bende
artik cok gec aeyaj4w7j74w deeermişim
Yazdıklarını okudum dostum yardımım olvak sana , kaç yaşındasın?
tesekkur ederim, 28
Kardesim benimde hiç sevgilim olmamıştı, psikiyatri hiç sevgililik deneyimi olmamış kişilerin bazılarının davranışlarına konuşma tarzına kötü anlamda (iticilik gibi) etki edebildiğini sevgili olmasının dahada zorlaşacağını söyledi. Sevgililik deneyiminin hiç olmamış olması böyle bir soruna etki etmişmi bunu anlamak için ve çözümünü bulmak için tek yol olarak psikiyatri kişinin aklında hissettiği veya hiç hissetmediği duygulara ayrıntılı bakılması gerektiğini söyledi. Bunun için bana bi mmpi testi vermişti ve uygulamayı öğretmişti. Testin öncesinde bir soru sordu, bu soruya kendinden yolaçıkarak yanlış cevap verirsen testin sonucunda çıkacak olan tavsiyelerde bir işe yaramaz, o yüzden çok iyi düşünüp doğru cvpla tabi testi yapmak istiyorsan. Çocukluğunu ve bugüne kadar olan tüm zamanları düşünerek cvpla (yani doğduğundan şu ana kadarını ele alarak düşünüp cevapla bu soruyu kardesim);seviyorum, aşığım bu ikisini veya ikisinden birinin aklında anlık bile olsa oluştuğu bir an hiç hatırlıyormusun?(hatırlıyorum ya da hatırlamıyorum diye cvpla, bir anlık oluşmayıp daha uzun sürelik oluştuysada ayretten belirtirsin) b) sadece hoşlanıyorum düşüncesi mi? veya hiç mi?
Cvbını buraya yazarsın kardesim
evet tabiki. lisede bir kiza asiktim. hemde cok. 9 ay birlikteligimiz olmustu. ama fazla yanyana gelemedik. ve ailesi yuzunden ayrildik. belkide hala aklim onda bilmiyorum.
Haline şükret
onu ediyom zaten. hamdolsun sagligim yerinde. isim gucumde var. ama kafa yok
Kafam yok derken sebepler bu mu?
vala okuduysan yaziyi bu yani