Bana yardımcı olabilecek var mı? kafam çalışmıyor, yardım edebilecek biri var mı?

bazılarınıza komik bazılariniza trajik veya dram gelebilir, durmayin alay edin dalga gecin farketmez ama ben buyum.

guven problemi olan, kendinden once baskalarini dusunen, herkesin iyiligini isteyen, bana zarari dokunan olursa hayatindan direk silebilen, cok duz mantik dusunen, cogunlukla olgun yerinde cocuksu olan, biraz alıngan ve bu hayatta bir umudu olmayan bir insanım.

kafa hinlige kurnazliga vs calismiyor, biraz cabuk kanabiliyorum. cogu kisiyi kendim gibi zannediyorum ve kafa calismiyor. gercekten sikildim artik bu durumdan, ya da benim kimsem yok, telefonla konustugum ve ve deger verdigim 7 8 kisi var, ama insanin yaninda olmayinca hissedemiyor sevgiyi falan. isyerinde veya Şu an bulundugum sehirde kimsem yok. ailemde yok. evlide degilim, bir sevgilim bile yok. cunku ben cok dogrucu bir insanim, neyim varsa ilk tanismada anlatirim, ki sonradan bilip bunu benimle yargilamasin diye. ve durust oldugum icinde kimseyle 1 gunden fazla konusamadim.

kimseye karsi kotu bir niyetim olmadi kimsenin namusuna bakmadim simdiye kadar, harama el uzatmiyorum, sadece bu hayattan biraz olsun sevgi verecek bir insan istiyorum ama herkesin derdi para olmus, cok az insan paraya bakmiyor, onlarda insan halinden anlamiyor.

kisaca salagin onde gideniyim, bana yardim edebilecek biri var mi?
Bana yardımcı olabilecek var mı? kafam çalışmıyor, yardım edebilecek biri var mı?