Boğa erkeği. Asla karşı koyamadığım bir burç. O olmazsa yay erkeği. Ona da karşı koyamam. Boğa ve yay yoksa akrep erkeğide olur. Ah ona da karşı koyamam. Baktın boğa, yay ve akrep yok o zaman yengeç erkeği. Ona da karşı koyamıyorum pek. :D
Ayrı ayrı yorumlasam çünkü hiçbirini koyamıyorum bu kategoriye; akrep erkeği çekici oluyor kadını da öyle özellikle gözleri keskin bakıyor diyebilirim. kova Burcu erkeği favorim kendine özgü havası var yakışıklı olmasa bile yakışıklı dedirttriyor. yengeç burçları için yakışıklı değilde tatlı oluyorlar sevimli yani favorilerim içindeler 🥰 ikizler erkeği davranışları sayesinde çekicilik kazanıyor insana yakın tavırları falan pek yakışıklı diyemeyeceğim :( karşıma çıkanlar öyleydi genelde boğa erkeği içinde bilmiyorum karşıma çıkanları beğenmedim ama oyunculardan beğendiklerim genelde boğa Burcu çıkıyordu koç erkeği... ne desem bilemiyorum yakışıklılar bence olmasa bile insanı çekiyor..😂🔥 Aslan erkeği çoğu egoist ama sizi isterseler elde ederler etkilerler sizi basitçe yani. Diyelim onları reddettiniz sonra pişman olursunuz oğlak erkeğinin kendine has havası var genelde bu burçlar işkolik oluyor bu özellikleri bence onları çekici yapıyor 😂 Balık erkeği için diyecek bir şeyim yok karşıma pek balık erkeği çıkmadı çıktıysa da hanımcılar yani başak erkeği hakkında hiçbir fikrim yok Yay erkeği içinde ama iyiler yaylar ya sıkılmazsınız yanında aşk değilde iyi arkadaş olurlar bence bir tane öyle arkadaşım var.
Konudan biraz sapmış olabilirim bir anlık gaza geldim bunlar benim yorumlarım😅😅 bunlar benim gözlemlediklerim tabii ki farklı olanlar olur
Kaç tane aslan erkeği tanıdım, Pasifler Geneli tipsiz olmasına rağmen egoist asla kavga edemezler alta kalırlar ama kızları hoştur arkadaşlarımdan aslan burcu kızlar var gayet çekiciler Ama akrep ve koç ve oğlak erkeği de kızı da inanılmaz çekici güzel seksi olur
İnsanlar burçlarla sınıflandırılsaydı 12 tip insan olmalıydı dünyada. O yüzden bence en makulü insanları burçlarına göre değerlendirmeyip tanıyarak keşfetmek.
Burç söyleyecek olursak da ben Aslan burcuyum ve burcumu seviyorum her ne kadar çok anlam yüklemesemde.
Karizmatik duruşlarıyla koç lar havalı görüntüleriyle aslanlar gülen yüzleri tatlı dilleriyle teraziler Yardımseverliliği doğal ve rahat oluşlarıyla kovalar bakışlarıyla akrep erkekleri Bitmeyen enerjileri ve kararlı tavırlarıyla boğa burçları çekiciler 😃astrolog gibi sıralamışım
Boğa erkeği tabiki ve kanıtım da var!!! Henry Cavill boğa David Beckham boğa James McAvoy boğa George Clooney boğa Stephen Amell boğa Enrique Iglesias boğa Rami Malek boğa Robert Pattinson boğa Joseph Morgan boğa Ve... Grinin 50 tonu, benim bebeim olan Jamie Dornan, evet o da boğa. Boğa erkekleri tanrıdır
Oğlak ve Akrep erkekleri olabilir. Oğlak erkeklerinin sportif fizikleri çekici gelebilir, Akrep erkeklerinin ise seksapalitesi ve tutkulu oluşları vücut dillerinden okunabilir.
@Kadertitiz Yuvarlak yüz hatlarına sahiptirler. Gözlerinin oldukça dikkat çekici ve iyi gördüğünü söylemek gerekir. Boyları genellikle ya kısa ya da ortadır. Yemek yemekten büyük zevk alan Aslan burcu kadınlarının bazıları kilolu olabilir. Giyim konusunda ne iyi ne de kötü oldukları söylenemez. Genellikle modayı takip ederler ancak seçimlerinde kimi zaman yanılabilirler. Ama her türlü, insanlar tarafından beğenilen bir fizik yapısına ve giyim tarzına sahip olduklarını söylemek gerekir.
Kopyala yapıştır yapmışsın aslanlar detaycidir mükemmel yoktur ama mükemmele en yakıni ararlar ve bulurlar bulamazlarsa sorun yok yanlizliga bayılırlar inanılmaz oyunculardir rol yapmış olduğunu anlamak mümkün değildir 😄 oyleki bazen ben bile kendime inanıyorum en iyi yanları ise ne yaparsa yapsın bir sanatçı edasıyla yaparlar asla baştan salma işleri yoktur ahhh aslanlar bayılıyorum erkeği ayrı kadını ayrı olay canım kendim megaloman azcikta egoisttirler ama sağlam dost güvenilir arkads en iyi partnerler aslanlardan çıkar çok da mutevazidirler 🤪🤪
Liderlik özelliği bulunan burçlar Bu burçların liderlik özelliğini taşıyan erkekler çekicidir.. 1. Oğlak.. 2. Koç.. 3. Aslan.. 4. Boğa.. 5Terazi.. 6. Yengeç
İkizler erkeği dünyanın en itici burcu bence. Bugün seviyorum der yarın arkasına bakmadan gider. Erkek dediğin başak olacak. Ben bir başağa aşık oldum ve asla pişman olmadım.
Yakisikliligin burcla alakasi yok ancak aurami kaptırabilecegim akrep ve koc burcudur ben bi akrep burcu olarak ikizler erkegini cekici bulmam ama tabi ask ona buna bakmiyor
Ben tekim şaka gülme bana yapılan şakalar kaldirabilirim yengecle alaksi var mı bunun bilmedgim için söylüyorum Bu arada sana ah edim. insallah yengeç birisi ile evlenirsin
Aslan burcu olanlar hep kendilerini ovmusler gene bir susun lütfen . Bencee başak burcu bir erkeğe çekici gösteren en iyi şey zeka buda başaklarda var 😅😊