Değer verdiğiniz insanlar doğum gününüzü kutlamasa/hatırlamasa nasıl tepki gösterirsiniz?

Ahh 😄
İnsan kutlanılmamasına üzülmese ve umursamasa bile hatırlanmak güzel hissettiriyor. Çok iyi anlıyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Haha seninkiyi unutmak biraz zor evet, benim bile hafızama kazınmış. 😄
Ve teşekkür ederim. 🧚🏻♀️🌸
Aslında ilginç değil. o. gunu hatırlamak bile istemedim. hic hayatımdaki en kötü gün diye düşünüyorum hep. Ama kevsere ilk. deta ilk soyledigim kişiydi. Belki. mutlu yaşa der iyi doğmuşun der belki. diye düşündüm bilmiyorum keşke ona da demeseydim değmezmiş ah yalan yok aradı geçen sene iyi de ben onun doğum günü bu iki senedir ilk ben aradım şerefsiz gün ortasında arada ya abi ben zaten o günüme kilim mutlu etsen beni olrumuydun. Ya gece 12 de ararsın ya bu kadar bı de en kötüsü ailesi kardeşleri bile doğum günü nu unuttular bunun. Şaka gibi ama gerçek bulun konusn yalan desin rezillik ben şarkı koymuşum tam12 yi bir gece bunu bayilttim. Sonuç terk etti. Doğum günümü ilk ona soylemisken sadece akşam üstü saat 10 gibi mesaj atmıştı bir de sevgiliydik o zaman ya senden başka eski karım bile bilmiyor doğum günümü bu kadar mı nalsin
Kesinlikle katılıyorum, özellikle tarihleri önemseyen biri değilsek. 😄
Ve çok teşekkür ederim. 🌸
O gün kutlamadığın için ayrı, şimdi kutladığın için ayrı teşekkür ederim o halde.
Ve evet, önemsememek en iyisi.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş