Öncelikle tüm güzel dilekler sizlerle olsun ve her geçen gün çok daha güzel geçsin. Bunların içinde sağlık, afiyet ve bolca huzur olsun.
Soruya gelince bu dokunurdu eğer doğum gününü önemseyen biri olsaydım. Ve bunun karşısında onlarla olan ilişkimi gözden geçirebilirdim. Eğer bariz bir gerekçeleri yoksa.. Lakin bunu önemseyen biri değilim.
Doğum günümü kutlaması sadece etrafımdan, senin dediğin gibi günlük iletişimim olduğu kişilerden beklerim. Ailemin öyle bir huyu zaten yok. Fakat bana bi sor, kim kaldı etrafında diye. Belki 1 bilemedim 2 kişiden bahsediyoruz. Doğumumda çok büyük bir event değil yani ne yalan söyleyeyim. Kendime hediyemi alır, pastanın en âlâsını yine kendim yapar, bi sigara yakarım tükettiğim ömrüme. Pasta dedimde aklıma geldi, geçen sene karşı komşu bana kek yapmış, ona çok sevindim ne yalan söyleyeyim. Yeni tanıştığımız biri olunca. Bide bir gün sonra getirdi “dün uyumuşsunuzdur diye rahatsız etmedik” dedi, halbuki ben ozaman çiçekleri suluyordum, gözyaşlarımla sjsjsj keşke gelselerdi.
Öncelikle doğum günün kutlu olsun. 😊Yakın günlerde doğmuşuz. Benim de hep unutulur. Daha doğrusu hala yılbaşı sarhoşu olanların bişey hatırlayacak ya da kutlayacak halleri pek olmadığı için alışığım.
Kutlanmıyor olması pek de bişey eksiltmiyor, boşver takılma bunlara 🙂
Ben genelde doğum günüm olduğunu herkese söylemeyi tercih etmiyorum ama yakınlarımdan hatırlamalarını bekliyorum kutlanmazsa biraz darılırım, nice seneleriniz olsun.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zamaaan🧚🏻♀️🥳 Benim doğumgünümü üniversitede fazla iletişim olmayan kişiler bile unutmuyor kutluyor 14 Şubat 'ta doğmanin faydasımi diyiyim ya da şanssızlığımi bilemedim🙄😂 Ama hadi diyelim unuttular kirilirim içten içe ya👀
Hiç kutyamadim kimsede bilmez sadece Kevser akgun afsin Maraş li buna soyledim. Neden yaptım bilmiyorum onunda umurunda değil zaten. cok değer verdiğim tek kişi oydu. Onun harici şaka gelecek eski eşim bile bilmiyordu o günü.😃😃düşün ya tam 11 senelik yuvam vardı kızım vardı o bile bilmiyordu ona bile söylemedim. Kutlatmadimm tek bu Kevser akgun afsin Maraş li ya söyledim yalan yok çok aşık olmuşum gözlerim kararmış bı daha kimsenin bilme şansı bile olamaz
Aslında ilginç değil. o. gunu hatırlamak bile istemedim. hic hayatımdaki en kötü gün diye düşünüyorum hep. Ama kevsere ilk. deta ilk soyledigim kişiydi. Belki. mutlu yaşa der iyi doğmuşun der belki. diye düşündüm bilmiyorum keşke ona da demeseydim değmezmiş ah yalan yok aradı geçen sene iyi de ben onun doğum günü bu iki senedir ilk ben aradım şerefsiz gün ortasında arada ya abi ben zaten o günüme kilim mutlu etsen beni olrumuydun. Ya gece 12 de ararsın ya bu kadar bı de en kötüsü ailesi kardeşleri bile doğum günü nu unuttular bunun. Şaka gibi ama gerçek bulun konusn yalan desin rezillik ben şarkı koymuşum tam12 yi bir gece bunu bayilttim. Sonuç terk etti. Doğum günümü ilk ona soylemisken sadece akşam üstü saat 10 gibi mesaj atmıştı bir de sevgiliydik o zaman ya senden başka eski karım bile bilmiyor doğum günümü bu kadar mı nalsin
Kişiye bağlı. Eğer samimi olduğum biriyse oldukça darılırım. Dargın olduğumu hissettiririm. Ama çok uzatmam mesajı aldığında. Telafi ederse ve bunda samimiyetini hissedersem hiç olmamış gibi unuturum. Telafi etmez veya telafi edişinde samimiyetsizlik hissedersem, bende artık çok önemsemem karşı tarafı.
Hiç ama hiç tepki göstermem hatta darılmam bile. Çünkü bazen ben de unutuyorum, Google hatırlatıyor: Google'ı açtığımda ''İyi ki doğdun Y****'' ile karşılaşıyorum, ''Benim doğum günümmüş'' diyorum sonra kendi kendime. Tabii bu olayı 2 defa yaşadım. Gene de teşekkürler Google. :D
Başkasının doğum gününü unutursam ve bana alınganlık etse açıkçası umursamam. Millet şu Korona zamanında işinin, sağlığının derdinde, kendi doğum günüm bile aklımdan çıkıyor çevremdekilere mi şafak sayacağım :S
10 Kasım doğumluyum çok unutulmuyor, kutlama yapmayı pek sevmiyorum , hediye beklentim de olmaz. Samimi olduğum insanlardan mesaj bekliyorum sadece. Sonuçta seni özel kılan bir gün. öyle beklediğim kişiler kutlamadığınsa hatırlatmam sorun halinede getirmem. ama burcumdan kaynaklı sanırım bende onun gününü kutlamam.
İnsanlık hali unutabilirler, takılmıyorum böyle şeylere.. Hem kendimden biliyorum en yakınlarımı dahi unutuyorum bazen, insanın elinde olan bir şey değil )) Bu arada rötarlı olacak ama olsun, iyi ki doğdun 🌸
Anaaa ben yorum larda okadar 9 ocak ile ilgi gönderme yapıp unuttum yala kusuruma bakma en azından unuttuğumu hatırladım bence 1 puan hakettim gibi? 😂 Geçmiş doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu senelere 🎉🎉
En değer verdiğim insanların unuttuğu da oldu, hatırlayanda.. Ufak bir burukluk oluyor tabi ama pek dert etmiyorum.😐 Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun.🥳🧚🏻♀️
Doğum günün kutlu olsun :) bizimkini kutlayan yok öyle alıştığımız için bir şey diyemiyoruz. bazen iş yerinde arkadaşlar sağolsun kutluyorlar. yani kutlandığında sevinirim, kutlanmadığında ise kızacak değilim :D
Canlar sevdikleriniz doğum gününüzü unuttuğu zaman üzülmeniz gayet normal. Bu durumda yapılması gereken oturup saatlerce ağlamaktır. Ertesi gün ise adeta bir sincap uyanmaktır. Asla ve asla unutmayın ki seni ancak sen ayakta tutarsın.
Ben sadece bir ya da iki kişinin doğum gününü kutlarım. Yakın arkadaşlarım olur. Dikkat ederim o tarihlere. Gerisi faso fiso. Benimkini kutlamayana ben de kutlamam. Neden kutlayayım ki? Tepki vermem. Kıssasa kıssas. Durup da benim doğum günüm var hani kutlayın diye de gözlerine gözlerinee sokamam. Zaten önemli olsalardı ben onlarınkini kutlardım. Arkadaşlık bu devirde güvenilmez.
Bende aynı senin gibiyim unutuyorum arkadaşlarımınkini onlar unutmuyordu bu yıl erken kutladılar noluyo dedim bugun değil miydi yoo dedim güldük geçtik dkdkdl
eğer gerçekten yakınım olan, değer verdiğim birisi ise ve doğum günümü daha önceden söylemiş olduğum birisiyse kırılırım. önceden sert çıkışırdım da şimdi olsa sadece kırılmakla kalırım.
Doğum günüme önem veririm. Dolayısıyla sevdiklerimin, değer verdiğim insanlarında unutmamasını isterim. Hem unutulacak bir günde değil, işçi bayramından bir gün sonra. 😅
Bu yaşıma geldim hiç doğum günü mesajı almadım sadece kızılay da numaram olduğu için onlardan aldım 1 2 defa doğum günü mesajı yoksa ne kutladım nede tebrik aldım.