🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
En masumca alışkanlığınız nedir?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
yaz günü araçta yenen dondurmaların tahta çubuklarının dahi araç camından atılmasına müsaade etmezdim aksi halde cıngarı kopartırdım. ve evet hala devam ediyor bu davranışım.
keşke aklıma daha güzel bir şey gelseydi
aa araç ile yolculuk yapmadan önce bir şeyler yer ve içerim ya yolda bir şey olursa diye. masumlukla alakası olmasa da
Bir kadın ineğinin yavrusu olunca yavruyu her gün kucağına alır severmiş, yavru büyüyünce de kucağına alabilmiş.
Yerde ekmek görünce yüksek yerlere bırakırım.
Cebimde olur montum çantam artık neyle dışarı çıkıyorsam iki üç paket kendi kedilerimin yediği mamadan yanımda taşıyıp gördüğüm hayvanları besliyorum
bunu bende yapıyorum güzel bi alışkanlık
Cevap
29Cevap
Çiğnediğim sakızı yutar yinede yere atmazdim😄 kuşlar yer die hala öyleyim çöpe atmaya da üşenirim hop mideyee,
😘😘😘🦄
Nerde sokak hayvanı görsem çok acil işim de olsa onu bir güzel sever oyun oynarım çocukluğumdan beri
bende öyle 🥰🥰
Aşırı mutlu eden huzur veren aktivite yapmayan herkese tavsiye edilir
Küçükken yollara caddelere cam parçaları filan koyardım Arabaların lastikleri filan patlasinda sanayideki abilere müşteri çıksın para kazansınlar diye
Sokakta mendil satan küçük her çocuktan mendil alırım. Fazla para verip üstünü almam
Botlarim boyali oldugu halde her sabah küçük çocuğa gider boyatirim parasinida fazlasi ile veririm
Yürürken börtü böcek ezmemek için dikkat ederim genellikle ve donmak üzere olan bir sineği hayata döndürmüşlüğüm var 😃
fazla hayvan seversin
inssanlar olsa ne olmasa ne ben her zaman hayvanları daha çok severim
Küçükken karıncalar yuvalarına kadar yorulmasın diye avuçlarımın içinde taşıyıp yuvalarına taşıyordum
yaağ bende yapardım. hatta gidiceklere yere bırakırdım sonra ordan dönüyorlar diye üzülürdüm srdtfyghujı
Ben olayı bir üst boyuta taşıyıp ekmek felan atıyordum yuvalarına hatta bir arkadaşım bisikletiyle yuvasını ezmişti sinirlenip çocuğun burnunu kırmıştım pişman değilim :)
😂🤣😂🤣 soru müthiş 5 dk sonraki güncelleme perfect 😂🤣😂🤣
5 dk değil 20dk mis 🥴🍻 hiıgh'
👌👌🤙
Küçükken sulu bir şekilde yanağımdan öperlerdi ve yanağımda kalan islakligi silerdim. Hala da arkadaşlarım öpüyor ve siliyorum hep😅
Veganlara göre canice
Dana kalbi alıp kedilere veririm.
Sonra kedileri yakalayıp kalbi ile balıklara yem yaparım.
ağzı açık olan metal kutuları eziyorum veya paketleri yırtıyorum hayvanların başları sıkışmasın diye
alıp çöpe atman daha faydalı olmaz mıydı hem hayvanlara hemde doğaya
çöpe atmadan önce yapıyorum zaten bunlar?:d hani çöpleri karıştıran hayvanlar da var ;;
bir daha kelimeleri doğru kullanırsan böyle açıklamak zorunda kalmazsın
Sana o alışkanlığı sağlayanlar keşke biraz akıllı insan olsalardı da bunu düşünmene gerek kalmasaydı
o insanlar dediğin genel türkiye toplumu... keşke böyle bişey mümkün olsaydı evet.
Küçük bir çocukken abimleri sigara içerken görüp şikayet ederdim şimdi sigaranın Tiryakisi değil müptezeliyim.
Çok masum.
Sokaktaki hayvanları ya da evime gelen hayvanları sevip kucağıma almaya çalışıyorum tavuklara bile sarılmak hoşuma gidiyor
Küçükken insanların gözüne parmağımı sokarmışım tabi artık öyle değilim 😅
duşta sabunu düşürünce istemsizce sesli bir şekilde ' iyi ki hapiste değilim' diyorum
Çakıl taşlarına tekme atmak.
Sabah öğlen akşam dişlerimi fırçaliyorum böyle bir bir alışkanlık bendeki de.
masumca dedik herkes istediği gibi algılamış
İnsanlara güvenmekti.
Ekmek görünce dayanamiyorim kaldırıyorum yerden
Bir köpeği severken sarılıyom.
Kedilere elimle yemek yediririm
Yok masum olanı
tahmin edilebilir bişey
Doğru
Her karıya yüz vermem. Napayım canım sıkılıyor :d
🤦♀️🤦♀️
Yolda yürürken hayvanlara selam vermek
bende öpücük atıyorum. maske altında gözükmüyor diye üzülüyorum ama olsun