Selamlar yahu kızın biri arkadaşıma bunu demiş, bizimkide düşünüyor sabahtan beri😀 Ben iyi bir şey diyorum ama anlamıyor bende bunu soram dedim. Görüşlere dökülün hele hele birde sorumu beğeneni Allah sevdiğine kavuştursun (amin)
"Sen komiksin he" diyen karşı cins iyi bir şey mi diyor yoksa kötü bir şey mi?
Yani biraz da ses tonuna bağlı. Yazarak dediyse iltifat da olabilir iğneleyici denmiş de olabilir. Dedikten önceki konuya da bağlı. Herşey olabilir. Kararsız kaldım.
Aleyküm selam.🐞 Genelde şöyle bir algı var, "insanlar onları güldüren insanlara aşık olmâz" diye. Bende bu cümleden yola çıkarak kötü bir şey olduğunu düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cümlesini "he" diye bitiren birini kale almam ki kalıba koyamadım.
Nasıl dediğine bağlı. Gülerekse belki alay ediyordur ya da gerçekten komik olduğu için demiştir.
Berbat bir espri anlayışına sahip olduğum için dalga geçiyordur bu konuda yeteneğim yok xd
Ben bunu ironi amaçlı söylüyorum snsjsn ama sempatik bir kelime
Ben söylersem iyi niyetle söylerim, başkasını bilemem.
Yani biraz da ses tonuna bağlı.
Yazarak dediyse iltifat da olabilir iğneleyici denmiş de olabilir.
Dedikten önceki konuya da bağlı. Herşey olabilir. Kararsız kaldım.
Aleyküm selam.🐞
Genelde şöyle bir algı var, "insanlar onları güldüren insanlara aşık olmâz" diye. Bende bu cümleden yola çıkarak kötü bir şey olduğunu düşünüyorum.
He kelimesini her cümlede kullaniyorsa kötülüğüne dememiştir ya bu laftan ne gibi kötü bişey çıkabilir komikmiş işte asdfv
Anlamı belirsiz şeylere kafa yormak sadece vakit kaybıdır. O kızın o erkeğe olan genel tutumuna göre yorum yapmak daha isabetli olur...
Güzel bir şey çocuktan çok komik olmasını bekliyormuş galiba şimdi eğleniyor onunla konuşurken demek ki
Ara ara bana derler bu gayet normal insanları güldürebilmek güzel şeydir😎
Bunu hiç düşünmemiştim doğrusu ince bir düşünce sorunun cevabını bende bilmiyorum
Çok iyi bir şey söylüyordur
Kızların söylediklerini öyle sabahtan beri düşünen erkek var mıymış?
Belli ki sövüyor bana direkt dalarım.
Cümlenin sonu ve başını görmemiz gerek 😄
İltifatların en güzelidir bana göre
sen şimdi komik mi oldun aklın sıra demek istemiş anlamak zor değil
dedigin seye gore, tavrina gore degisir simdi
Genelde kandrmaya çalışıyorlar
he demesi komik olmadığını gösterir
Kötü birşey dememiş
İyi bir şey diyor.
İyi bir şey.
İyi bir şey bence :D
İyi birşey galiba