Kelimeleri kalp kırmak için değil gönül inşa etmek için kullanmanız dileğiyle..🌺

Fark etmez diye birşey yok. Fark etmek istemezler. Çünkü kendilerini ben açık sözlüyümdür dobrayımdır diye kendince egolanırlar. Açıksözlülük iyidir ama karşındakini düşünerek kullanırsan bu özelliği faydası olabilir ancak yoksa açık sözlülüğünde bir önemi kalmaz.
Bana kalırsa nedeni ; "insanoğlu" oluşu ve bunu fark etmek İSTEMEMESİ çünkü işine gelmiyor. Evet açık sözlü olmak ile dobra olmak ya da kalp kırıcı olmak arasında büyük ama aslında ince bir çizgi var. Ama bunu anlamak ve kırıcı olmamak insanlara zor geldiği için bunu kabul etmek istemezler.
Teşekkür ederim.
Rica ederim 🌺
Patavatsızlık bazen netliktir. Karşı tarafın hal ve hareketlerini gözlemleyip analiz yetersizliği olan bireyleri kendine getirme eylemidir. O pembe rüyadan uyandırıp senin yanın benim yanım değil demektir.
Net olabilirsiniz ama bunu kalp kırarak değil daha hassas ve ölçülü bir şekilde de net olabilirsiniz. Aksisi patavatsızlık ve kalp kırma eylemine geçer. Keşke o pembeye rüyaya bu kadar inandıran insanlar olmasaydı.
Sizinde..
Cevap
3Cevap
Eğer ki birisi canımı yakmışsa, canının çok kötü yanacağını göze almış demektir
Bu kim olursa olsun
He patavatsız olmam ama hakettiği gibi konuşurum. Hakediyorsa kimseye acımayacaksın ama hakediyorsa
Doğrular her zaman her yerde söylenmez.. Yersiz ve zamansız söylenen söz doğru da olsa, yanlış durur..
Patavatsızlık da tam da budur..
Bazen ayarı bende kaçabiliyor elimde değil
İyi var, kötü de olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?