Abi kardeş ilişkisinden çok arkadaşızdır. Eskiden gögüslerine dokunup bunlar büyüyemiş diye dalga geçerdim. Bunu flörtüme söyledim engel yedim. Sapık etti beni 2 dk da. Neden insanlar bu derece ön yargılı. Kardeşim benim canım herhangi bir şey hissetmiyorum abilikten başka. Neden dünya bu kadar pislik arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu cevap vermek isteyen... Sinir krizi geçiriyorum şu an
Ya zaman değişti şimdi bu seni sapık olarak gösterir bunu düşünmen lazımdı ne kadar da olsa bu senin kardeşinle aranda bişe şimdi ona dersen oda rahatsız olur böyle cümlenden
İnsanların içi pis diye kardeşimle şakalaşamayacak mıyım? Ya abi uğraşma benimle der güler. Bir kere kötü düşüncem niyetim olmadı neden bu kadar kötüsünüz
Bana ne diye iğrenç diyorsun sen kimsin beni tanıyor musun beni biliyor musun? Hayatımı biliyor musun hayır? Gelmiş burada bana sinirlerini çıkarma. Senin algı biçimin farklı sanırım.20 yıl öncesindesin. Artık o devir yok devir iğrençlik devri.
Biliyor musun ben psikoloji ile ilgileniyorum aynı zamanda danışmanım burada ensest vakaları dinledim tahammülüm kalmadı. Ve nasıl başlamış her şey biliyor musunuz? Dokunmayla etmeyle. Özellikle anne oğul 2 tane vaka vardı hepsi de böyle başlamış. Kardeş abi olarak gördüklerimde var. Ben bu yüzden tedirginim artık benim dinleyecek gücüm kalmadığından bıraktım danışmanlığı. O kadar iğrenç ki insanın yaşam kalitesi bozuluyor.
Seni anlıyorum ama insanlardan da sinirini çıkartmamalısın. Kimse sana burada bir şey yapmadı söylemiyor da. O senin canın tabii ki ama artık insanların algısı düşüncesi farklı. Görmüyor musun devri?
Bu iğrenç devirde yaşamak istemiyorum. Kız kardeşim bir kere bana kötü gözle bir şey demedi. Çünkü biliyor o benim canım ona o tarz iğrenç bir şey hissedemem ama sanırım flörtüme anlatmakla hata ettim haksızlığa uğradım ulaşamıyorum ona da direk engelledi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim bazı kadınlar o kadar malki bınu anlatamam zamanında eski sevgilim kızkardeşiimle adımızı çıkarmıştı canım
Sinir krizi geçiriyorum şu an. Beni kardeş sapığı olarak biliyor
Boş ver onu o mantıkta biriyle hiç birşey konuşamazsın anlatamazsın
Her şeyimiz yakındı doğum tarihlerimiz arasında bile 1 gün fark vardı. Üzülüyorum şu an
Boşver baştan böyle bir mantıkta olduğunu anlaman daha iyi olmuş
Evet ama zoruma gidiyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Gitmezmi kardeşim benimde gitmişti sen kendini biliyorsan gerisi hikaye
Öyle olmuyor işte ilk defa uzun zamandır birinin ruhundan etkilendim o da beni anlayamadı. çok zoruma gidiyor
Anladım kardeşim
Sakin kalamıyorum
Senin niyetin kötü olmayabilir de herkes senin gibi düşünmez haberlerde neler duyuyoruz
Kanka bunun için sapık damgası vurup engel atılmaz. Dinlenir. Onca zaman tanıyorsun sonuçta kız beni hemen sapık yerine koyup sildi.
Belki de bahane aramıştır. ?
Hayır sanmam aramız çok iyiydi bu konudan bahsedince direk sildi
Sıkma canını boşver
Can sıkılmayacak gibi değil ki. Kardeş sapığı dedi resmen. Haksızlığa uğradım
Sinirlendikçe de bişi değişmeyecek ama
Evet ama sakin kalamıyorum. Üzerime atılan iftirayı sindiremiyorum
Haklısın da sakinleşmeye çalış
Elimde değil. Haksızlığa gelemiyorum dinlemedi bile beni.
Sakinleşince dönüş yapar belki az bekle sular durulsun
Ya şöyle bunu böyle dersen tabikide bak haberlerde neler duyuyoruz kızlar biraz almak istediğini anlıyor bence söyle kimseye büyüdün şimdi
Her şeyimiz uyumluydu ama beni yanlış anladı. Kız kardeşime karşı bir kere kötü düşüncem olmadı. Sapık damgasını yapıştırdı engelledi. Ağrıma gitti
Ya zaman değişti şimdi bu seni sapık olarak gösterir bunu düşünmen lazımdı ne kadar da olsa bu senin kardeşinle aranda bişe şimdi ona dersen oda rahatsız olur böyle cümlenden
Güvendim. Beni öyle iğrenç biri olarak düşündüğünü bilmiyordum zoruma gidiyor.
Hayat böyle demekki anlatmicakmışsın
Güvendim. Benim ön yargılarım yok. Gülüp geçmesini bekledim ama o beni kardeş sapığı yerine koydu çok zoruma gidiyor
Diyecek bir şeyim yok
Ön yargınız batsın
Kardeşim sende herşeyi söyleme gizli kal
Normalde söylemem sadece kardeşiyle ilişkisi nasıl merak etmiştim. Konu oradan açıldı zaten ben de ona yaptığım zevzevklikleri paylaşmak istedim
Ayrı dünyaların insanlarıyız.
Nasıl yani?
Açıklar mısın bu dediğini
İyi ama seninki iyi değil
Neden?
Bak şimdi senin diyişinle şaka ya bu şakanında bir dozu vardır bu sapkınlık yani nasıl bir kafa bu
Sapkın olmam için cinsel bir şey hissetmem gerekiyor.
Lan dalga geçmen bişey değil de dokunmak ne mkkk
Nesi var bunun? İçiniz o kadar mı pis?
Ne diyon mkkk yaa Allah Allah
Sen ne diyorsun çiçeğine koydugumun aptalı zaten sinirliyim
Ne diyon mkk AHSKSHSKAHSHAHAHA
Ananı seveyim diyorum ananı
Hastir bok
çiçeğine koydugumun yıkık tatlısı
HAKDHSKSHAJAHAHAHAHA
Sinirlerim bozuk gülme
ONJQNQKQHQKBQJWHQHAHQAHQHQHWJDHWKQQHQJSHQJAHQHAAGASHDDHAHAHSHAHAAAHAGAGDJDHEKWHSKQHAHAAGGAGAGASHWJSNWİSNWJSHAHAGSGDEHWİSDKNDXJBDFBFRJWHJJWBWİQHEEİHWJİRRHTİTLFOWWPSLDJDNXNSMJSİWJQJSDNJDDDJGGGAAGAFSHDJEJWNWİQJWİWHEİRHEWHS
O. ruspu çocuğu
KAMSJQWKBAHAHAGAAGA TAMAM
Abin yok demi senin kezo
Napcan kamile
Merak ettim mk tatlısı
Sicicam bacağına şimdi haa
Sıçarsın senden beklenir kıllı bıyıklı kez. o
Mal mkk
Kendine bak yıkık
Sizin yaptığınız doğru mu?
Abinin kız kardeşiyle dalga geçmesini nesi yanlış. İçiniz bu kadar mı pis?
Benim içim pis değil hamdolsun. Ben doğrucuyum önyargılı da değilim.
Yaptığının doğru olduğunu savunma bana kesinlikle
Yaptığım yanlışta değil. Bunu sapıklık olarak algılıyorsanız algılarınızda sorun var.
Algılarım gayet mantıklı ve doğru. Bu devirde bu kadar iğrençlik artmışken senin bunu yapman ne kadar doğru?
İnsanların içi pis diye kardeşimle şakalaşamayacak mıyım? Ya abi uğraşma benimle der güler. Bir kere kötü düşüncem niyetim olmadı neden bu kadar kötüsünüz
Kardeşim sen tuhafsın galiba ben neden kötü olayım devir iğrençlik devri kimseye güvenilmez anladın mı?
Neler görüp duyuyoruz kalkmış burada diyorsun ki ben kötü bir şey yapmadım
İğrenç bacım evlatlari var diye ben de mi öyleyim yani? bana sapık deyip engelledi ya.
Bana ne diye iğrenç diyorsun sen kimsin beni tanıyor musun beni biliyor musun? Hayatımı biliyor musun hayır? Gelmiş burada bana sinirlerini çıkarma. Senin algı biçimin farklı sanırım.20 yıl öncesindesin. Artık o devir yok devir iğrençlik devri.
Sana iğrenç demedim kardeş sapıklarına dedim.. Evet dünya kötü çok pis şeyler var ama ben öyle değilim. İnsan dinler ya
Biliyor musun ben psikoloji ile ilgileniyorum aynı zamanda danışmanım burada ensest vakaları dinledim tahammülüm kalmadı. Ve nasıl başlamış her şey biliyor musunuz? Dokunmayla etmeyle. Özellikle anne oğul 2 tane vaka vardı hepsi de böyle başlamış. Kardeş abi olarak gördüklerimde var. Ben bu yüzden tedirginim artık benim dinleyecek gücüm kalmadığından bıraktım danışmanlığı. O kadar iğrenç ki insanın yaşam kalitesi bozuluyor.
Ben cinsel bir şey hiseetmiyorum o benim canım. Allah belalarını versin öyle mahlukların. Etkilendiğim kızdan sapık damgası yemek zoruma gidiyor.
Seni anlıyorum ama insanlardan da sinirini çıkartmamalısın. Kimse sana burada bir şey yapmadı söylemiyor da. O senin canın tabii ki ama artık insanların algısı düşüncesi farklı. Görmüyor musun devri?
Bu iğrenç devirde yaşamak istemiyorum. Kız kardeşim bir kere bana kötü gözle bir şey demedi. Çünkü biliyor o benim canım ona o tarz iğrenç bir şey hissedemem ama sanırım flörtüme anlatmakla hata ettim haksızlığa uğradım ulaşamıyorum ona da direk engelledi.
Ona ne dediniz tam olarak?
Bana da abi diyor abi üşüdüm deyip yatağıma giriyor ısınınca da gidiyor manyak
Çar, 06 Oca 16:33
djdjd
Çar, 06 Oca 16:35
Gögüsleriyle dalga geçiyordum dokunup bunlar daha olgulaşmamış diyordum kızıyordu hadshasfh
Ne saçmalıyorsun sen ya
Çar, 06 Oca 16:36
Saçmalık mı? kız kardeşimle aramda olan ilişkiyi anlatıyorum
Çar, 06 Oca 16:36
Sapık mısın sen
Çar, 06 Oca 16:45
Bunun sapıklıkla alakası ne ne kadar kötü bir insansın sen ya
Gögüsleriyle dalga geçiyordum dokunup bunlar daha olgulaşmamış diyordum kızıyordu hadshasfh
Diye yazdığınız cümle çok yanlış ve her insanın yanlış anlayacağı cümledir. Kardeşin yaşı kaç kız kardeşinizin?
20 ama bunu 16 yaşlarında yapıyordum
İnsanların içi çok pis lahnet olsun böyle dünyaya.
Hem o genç bir kız bunu bildiği için sanırım kızmış. E siz yeni olmuş gibi anlatmısşınız
Dinlemedi ki. Direk çaktı engeli evet dünya pis iğrenç bir yer ama beni de o şerefsizlerin içine katması zoruma gitti. Sindiremiyorum.
Ortak arkadaş yok mu söylesin doğruyu
Bu siteden tanışmıştık. Rica etsem siz ona ulaşır mısınız
Tamam
Gizliden çıkar mısınız asıl hesabımdan ulaşayım size. Soru hakkım olmadığı için bu hesabı açtım
istek attım
Sapiksin işte aqq
Yav s. git bacım evladi bir şey hissetmiyorum. Ananızı seveyim sizin sinir sistemimi bozdunuz
İyidir
Ben iyi değilim sinirliyim şu an